Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2019 11:26 - ВЕЧЕ ИМАМЕ И ИЗТОЧНИ ПОКРАЙНИНИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2913 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 25.12.2019 11:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че предстои разглеждане на въпроса за собствеността на санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ на ниво Съвет за сигурност на Руската ...

ЕТО КАК НИ    ПОСРЕЩНА КОЛЕДА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПОЛИТИЦИ

Руската имперска политика ни направи коледен "подарък". Мечтата им България да не съществува, а да бъде поделена между Русия, сърбия и Гърция е в ход. Ако някой се съмнява-нека намери и прочете книгата на Сергей Спиридонович Татищев "История российской дипломатии", издадена през 1890 г. в Санкт Петербург. Гласувай:
61. bojinkata - Забравил си Турция, като основен ...
25.12.2019 12:46
Забравил си Турция, като основен мераклия за български земи!
цитирай
2. attila - От Руснак Какво Очакваш? Държава, Език и Култура им Дадохме, те си Останаха ЖИВОТНИ !
25.12.2019 12:53

ДА СЕ ЗНАЕ:

Руската Нация е Продукт на Любовта Между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня Кланяща се на Фалоса.

Заплождането е Станало в Старата Българска Столица Бащу (Киев), Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) Издънка на Рода ДУЛО.

Какво е Това Руснак ?

Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък Развъждан Предимно Около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ?

Край Москва е Била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Говедото си е Говедо !

Тази Измислена Държава Наречена Русия:

1.Волжските Българи я Създадоха !

2.Дунавските Българи я Култивираха !

3.Кавказките и Киевските Българи ще я Ликвидират !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род Дуло ще Ликвидираме този 141 Годишен Руско-Турски Кенеф и Възстановим Българската Държава.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/r-u-s-s-i-a-n-g-e-n-o-c-i-d-e.h-t-m-l
цитирай
3. lyubomircholakov - Русофобията е психопатологично заболяване!
25.12.2019 13:29
Ето още едно доказателство. Ако мечтата на Русия е била "България да не съществува", макар да е интересно как някой може да знае каква е била мечтата на една държава, тогава защо е освободила България от турско робство и защо е създала българска държава? Значи, мечтата е хем да не съществува - хем я създава!
Босия, ти си на нивото на коментатора Атила! И двамата сте болнави, ама той поне е откровен - а ти се правиш на мислител. Започвай да вземаш хапчета, че заболяването ще се задълбочи!
цитирай
4. bosia - до горното чолаче
25.12.2019 15:21
Когато човек е умствено ограничен и емоционално претоварен- говори като теб. Прочети
книгата на Татищев и ако намериш няколко молекули мозъчно вещество ще загрееш, че русия не е търсила освобождението на България, а въвличането и в границите на Руската империя. Достатъчно е да прочетеш санстефанския договор и разделянето на България, както и рязкото оттегляне на всички руски войски и офицери от България, насъсквайки Сърбия да нападне България през 1885 г. Стратегията на една империя не се променя от днес за утре.Да убеждаваш русофил е все едно да "разореш" морето и да го засееш с пшеница. След това чакай реколта цял живот.
Може би ще успееш да ме убедиш, че Русия е освободила кавказките, средноазиатските държави и Сибир?
Няма да успееш!
Чолак означава еднорък, но ти си еднолинеен, щом ми пишеш такива откровени глупости.
Честита Коледа и Рождество Христово!
Пожелавам ти да се научиш да мислиш!
цитирай
5. attila - Докато Освобождаваше Сестрата, Колеше Брата !
25.12.2019 19:12
lyubomircholakov написа:
Ако мечтата на Русия е била "България да не съществува", макар да е интересно как някой може да знае каква е била мечтата на една държава, тогава защо е освободила България от турско робство и защо е създала българска държава ?


РУСОРОБЧЕ ЧЕТИ и ПОМНИ !

Докато Освобождаваше Сестрата, Колеше Брата !

МИТЪТ за Дядо ИВАН Освободител (Окупатор) Развенчан !

Нека Видим Какво Правеше Русия с Нашите Братя на Волга, Кавказ и Крим по Същото Време Докато "Освобождаваше" Българите на Балканите :

През 1755 Година Руските Власти Жестоко Потушават Въстанието на Волжските Българи, Дръзнали да Провъзгласят Волго-Българска Държава и Арестували Неговите Организатори - Батърша и Мурад !

След Това Руското Правителство Със Заплахи и Декрети Принудило Мишарските, Тюменските и Част от Кавказките Българи да се Наричат "Татари", Сербийските Българи "Чуваши", а Уралскит Българи - Башкорти ("Башкири") !

Само Една Част от Кавказките Българи, Ръководена от Рода на Багаутдин Ваисов (Потомък на Малкия Син на Кубрат - Котраг), Твърдо Запазила Своето Име "Българ"!

През 1862 Година Образувала Легална Община на Волжските Българи-Ваисовци. В Тая Община Влезли 330 Хиляди БЪЛГАРИ !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски !

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a
цитирай
6. attila - РУСНАЦИ СА КЛАЛИ БЪЛГАРИ ТАКА КАКТО И ТУРЧИН НЕ Е КЛАЛ !
25.12.2019 19:16
РУСОРОБЧЕ ЧЕТИ и ПОМНИ !

"Руското Самодържавие Издигнало Пирамида от Отсечените Глави и Карало Кавказките ни Братя да се Кълнат Пред нея, че не са Българи, а Каракачани, Балкари, Кумъки...

Мишарските Българи Били Изгонени от Градовете им със Забрана да ги Приближават по-близо от 20 км.Така те били Подложени на Мор.

В Башкортосан Било ИЗБИТО Цялото Население: Старците с Дървета и Камъни, Пеленачетата Посичани със Саби,Жените с Разпаряне на Коремите, Бунтовниците Били Набучвани на Колове, Прекарвали КУКИ През Ребрата им и ги Избивали с Оръдия.

В Леда на Река Мензел Пробили Отвори, в Които Мушкали всеки 39 от 40 Души, Докато Труповете я Задръстили !

В Края на Краищата Българите Били Преименувани: Мишарски, Тюменски и Казански на Татари, Сербийските Българи на Чуваши, а Уралските на Башкири..."

За да се Оправдае пред Европа за Избиването на 400 000 Българи и Унищожаването на 40 Приказни Български Градове, Русия Заявила че Наказва “татарите”. “Татар” не е Етноним (няма Такава Държава), а Унизително Прозвище за “Чужденец” на Монголски !

За това Днешните “Татари” са Добре Платени от Кремъл Ислямски Фундаменталисти.

След поредица военни походи Иван IV Грозний в 1552 г. превръща Българската столица Казан в гробищен град.

Ето как Изглеждат тези "Славни" Дела на Иван Грозни Според Руския Историк Н.М.Карамзин(История государства Российского, Москва, 1891 тираж 100 000):

" ...Вече около пет седмици россияните стояха под Казан и убиваха излизащите от града не по-малко от десет хиляди неприятели,.. Никой не се предаде жив, спасиха се малко... ранените... Градът беше завзет..убиваха всички които се намираха, в домовете, или в ямите; вземаха в плен жени, деца или чиновници...сечта престана но кръвта се лееше...

Царския дворец, улиците, крепостните стени и дълбоките ровове бяха запълнени с мъртви.. тела се носеха по реката..."/т.VIII, стр.212/.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a
цитирай
7. get - До 1. bojinkata - Абре МОМЧЕ С ДУПЕ НАМЕСТО - глава?!
28.12.2019 13:22
bojinkata написа:
Забравил си Турция, като основен мераклия за български земи!


Турция НЕ БИ НАПРАВИЛА НИЩО - ако зад нея не стоеше МЪЛЧАЛИВАТА БЛАГОСЛОВИЯ НА ТАКА ЛЮБИМАТА ВИ РУСИЯ ?!!
- Това бе и през 1913 г. с ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ от ОДРИНСКА ТРАКИЯ ... а и не само от там!
- Това бе и през 1940 г. КОГАТО РУСНАЦИТЕ НИ КАРАХА ДА ВЛЕЗЕМ НА СТРАНАТА НА ГЕРМАНИЯ в ТРИСТРАННИЯ ПАКТ ... а после, през 1945-47 г. ИСКАХА ДА "ОТСТЪПВАТ" НА ТУРЦИЯ БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ !
- Това е и в момента - като?
ДОПЪЛНИТЕЛНО СИТУАЦИЯТА СЕ УТЕЖНЯВА ОТ ЕТО ТОВА - Находящо се на Адрес:
https://interaffairs.ru/news/show/24925

Цитат:
"Вопрос: Вопрос в контексте Вашего тезиса о продвижении наших интересов в Европе. На черноморском побережье Болгарии есть прекрасный санаторно-оздоровительный комплекс «Камчия», собственником которого является Мэрия Москвы. Его первоклассная материально-техническая база не уступает ни «Орленку», ни «Артеку». Все говорит о необходимости использования этой площадки для работы с нашими соотечественниками в Евросоюзе. Мы изучали этот вопрос, отработали концептуальную основу этого проекта. Никто не против его реализации, все «за» – и Мэрия Москвы, и Федеральное Правительство. Но с 2015 г. вопрос не решен. Между тем, угроза потери этого комплекса более чем реальная. Не пора ли Правительству поставить точку в этом вопросе и создать на базе «Камчии» российский гуманитарный центр в качестве основной зарубежной, культурно-гуманитарной площадки для продвижения наших интересов в Европе? Как Вы оцениваете перспективу реализации проекта и его необходимость?

С.В.Лавров: Согласен, что это уникальный проект. Если мы говорим о «мягкой силе», это ее идеальный образец в самом позитивном понимании. Место, которое пользовалось колоссальной популярностью у молодежи, спортсменов, у тех, кто хочет развивать контакты между людьми, между гражданами России, Болгарии и других стран. Нас тревожит, что в последнее время накопились очень негативные тенденции в ситуации вокруг этого комплекса. Ряд зданий закрыт, ряд находится в аренде. Не очень понятно отношение собственности, есть долги по налогам, накопление прочих весьма тревожных факторов. По итогам визита в Болгарию в марте этого года Председателя Правительства Российской Федерации Д.А.Медведева МИД подготовил записку по реализации всех договорённостей, в которой особое место было уделено как раз преодолению кризиса вокруг этого комплекса. В том числе было предложено, чтобы Мэрия Москвы, российское Правительство в лице, в частности, Министерства просвещения проработали варианты перевода этой собственности в федеральную и обеспечили бюджетное финансирование. Были установлены сроки в июне, представлены соответствующие доклады. Но, к сожалению, бюрократическая машина вращается медленно, поэтому не знаю, выдам ли большой секрет, но там также была В.И.Матвиенко, и мы сейчас готовим рассмотрение этого вопроса на оперативном совещании постоянных членов Совета Безопасности Российской Федерации. Надеюсь, что там с участием Председателя Правительства и всех ведомств, которые могут содействовать реализации этой схемы, мы сможем под председательством Президента простимулировать такое решение. Надеюсь, это будет сделано быстро, потому что, по нашей оценке, ситуация, правда, очень быстро деградирует."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 12089166
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031