Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2019 09:32 - ДЕПУТАТЪТ СТАНИСЛАВ СаТАНИЛОВ СЕ ИЗПУСНА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3045 Коментари: 18 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 задРЕШЕТНИКОВ БИЛ "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ" БЪЛГАРОФИЛ

До днес не знаех, че депутатът Станислав САтанилов разполага с уред за измерване на "българофилство. Възможно е САтанилов, т. е. агентът на ДС "Светлин", да го е получил уреда като подарък от съветското посолство още през далечната 1986 г, когато става почетен агент на ДС, която, от своя страна,  беше групов агент на КГБ. 
Самият САтанилов не беше арестуван на 9-ти септември т. г. като руски шпионин, понеже това е рождения му ден през 1943 г. Предполагам, че ареста му предстои.
И понеже  е завършил точно тази "българска" история, писана в Кремъл, той не може да бъде нормален българин.
Защото ако беше нормален, щеше да прочете книгата на Сергей Спиридонович Татишчев "История росийской дипломатий" издадена през 1890 г. в Санкт Петербург, където черно на бяло пише, че стратегията на Руската империя е България да не съществува. Една широка ивица от Черно море до Пловдив да бъде руска, а останалата част да се раздаде на стртегическите и партньори Сърбия и Гърция.
Но за четене на тази книга не плащат рубли!



Гласувай:
8



1. germantiger - +
12.09.2019 09:45
станилов е руска курва, като впрочем над 80% от народните уж кучки и кучета там
цитирай
2. oia - Кога най-сетне ще се проумее кои са ...
12.09.2019 09:56
Кога най-сетне ще се проумее кои са истинските империалисти, които стоят винаги зад паравана, а на преден план изкарват кой и когато поискат. Защо не проумявате, че няма Руска, Занзибарска а и каквито се сетите от поредицата в
световната история империи А към България изпитват ненавист онези, които създават империите, а кои са те--Да познаем от един път................................
Нищо лично, но е много блудкаво като обяснение и повърхностно.
цитирай
3. germantiger - ++
12.09.2019 09:59
Ама "вие/оя сериозно ли си въобразявате, че ни откривате истината и ние не знаем ?!
цитирай
4. bosia - до "Ойа" с истинско име Зора Маринова
12.09.2019 10:03
Занеси си вибратора на поправка.
цитирай
5. attila - ПАЧАВРАТА от ДС Станислав Станилов Списваше Вестник “Про и Анти” !
12.09.2019 10:08
ПАЧАВРАТА от ДС Станислав Станилов Списваше Вестник “Про и Анти” и се Правише на Антикомунист !

Още Тогава го Усетих че е КУРВА от Държавна Сигурност и Заклет РУСОРОБ !

КУРВАТА от ДС и Наследника и ДАНС Първо я ЕБЕШ После и Режеш ГРЪКЛЯНА !

КОПЕЛЕТО от ГДБОП Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА !

За Семействата на КУРВИТЕ от ДАНС и КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП е Ясно: ИЗБИВАТ се до Девето Коляно !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l


цитирай
6. oia - До коментар 4 ---Ако до такъв отг...
12.09.2019 10:42
До коментар 4 ---Ако до такъв отговор свеждате Вашите знания, ---означава само едно---нисш интелект, придружен със самочувствие и простотия---резултата стига
до вибратор. За повече не Ви стига умствения багаж. Явно сте на ти с вибраторите, та така усърдно ги предлагате и на други. Нищо лично--можехте да отговорите достойно, а не с перверзия. Явно в цинизма е Вашата справедливост
цитирай
7. get - - И сте, и не сте прав г-н Колев ... в градацията си по отношение: Кой най-големия руски българофил?
12.09.2019 10:54
bosia написа:
ДЕПУТАТЪТ СТАНИСЛАВ СаТАНИЛОВ СЕ ИЗПУСНА: РЕШЕТНИКОВ БИЛ "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ" БЪЛГАРОФИЛ


Ако трябва да бъдем обективни НА ПЪРВО МЯСТО Е ДРУГАРЯТ СТАЛИН - Защо?
Защото другарят Сталин - още преди войната, със странното име "Отечествена" - реабилитирайки - изкарва от лагери и затвори, където пак той ги е пратил светилата на руската "славистика"!
Още от самото начало на "Отечествената" война - създава "Славянски комитети".
През 1943 г. по негова инициатива се провежда Общо руски църковен събор - за останалата "сираче" без патриарх Руска кривославна църква.
Пак през 1943 г. мъдро и държавнически възлага на академик Державин да напише проект на учебник за История на нас българите и България.
- А вече, след като "този образец за учебник" бе утвърден от Сталинския ВАК(висш академичен съвет при РАН) ... по него започнаха да се създават(обучават) българските историци епигони на съветските ... като един Р. Рашев ... и така "горещо любения от вас" СТАНИСЛАВ СаТАНИЛОВ.

В българската славистика и история НЯМАШЕ НАУКА А СЛУЖЕНИЕ(нещо подобно, в смисъл на църковното) на ИМПЕРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА "ГОЛЕМИЯ СЕВЕРЕН БРАТ" - който въпреки своята угро-финска, се срамува да я признае и като един самозванец се обявява за европейски, тоест със славянски произход народ!

- Това накратко ... с допълнението, че не е само Татишчев а и пламеннния "славянофил" Ив. Аксаков - които ясно изразяват "горещата любов" към нашия народ - като ПРЕДЕЛНО ОТКРОВЕННО заявява: „Всяко тържество на България е смърт за Русия“!
Знаем ли кога и в каква връзка го казва той това?
Ако не го знаем - да вземем прочетем авторския текст на З. Стоянов - който следва да стане ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ИЗУЧАВАНЕ за всички КОИТО УЧАТ ИДСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!
цитирай
8. bosia - до залязващата Зора
12.09.2019 11:08
Зрке, защо се срамуваш от името си? Подписвай се с името си, бе!
Цинизъм и простотия е да натрапваш собственото си незнание на другите. Що се отнася до вибратора, медицински факт е, че жените без секс стават непоносими за околните.
цитирай
9. oia - до коментар 8
12.09.2019 11:57
Дори в желанието си да блеснете с речевите си способности не сте изписали правилно името--изяли сте буквата О. Не се срамувам от името си, но това обръщение ми е останало от дете. Според Вас само Вашето мнение ли е миродавно??? А между мнение и разсъждение мисля, че има разлика---нали ???
Я, колко бързо сте намерили истинското ми име--май и Вие сте от ,,шпионите"
или имате приятели такива. Как оцени, че моето е незнание, а твоето е знание---чрез вибратора ли ? Остави всичко друго, ами показваш ',,знание' и в сексуална област. Друго е като си 'всичколог" Тогава ми отговори-- как българския език е функционално разслоен и защо, ако изобщо знаеш, че има такъв процес. Надявам се вибратора да Ви нашепне отговора. Не си свеждайте отговорите до креватни гимнастики
цитирай
10. bosia - Зорке
12.09.2019 18:00
Духовита си като вентилатор.
Но за всеки случай ми обясни какво означава "миродавно" в последния ти коментар.
Пак ти повтарям, поправи си вибратора. Много ти личи.
цитирай
11. oia - Не зная на мен какво ми личи, но на теб ...
12.09.2019 20:35
Не зная на мен какво ми личи, но на теб особено ти личи липсата на вибратора. За мен миродавно означава, нещо, като вездесъщо, или като закон.
Повтарям--не е мнение, а мое разсъждение. С вентилатора--малко по-внимателно,
защото от него се получава и простуда. Явно си напред с материални придобивки--вибратори, вентилатори. Моля те отговори на въпроса за функционалното разслоение на българския език. Аз отговорих на твоя въпрос.
Опитите за сравнения показват нивото на дар словото ти. а отговорите ти--не са достойни, нито издържани в стил интелект. Ама с препоръки за вибратори до там се стига----Я вземи, че ги и продавай за по-сигурно--та да имаш спокойствие, и да се кротясаш. Не коментираш, кой стои зад създаването на империите обективно. Може на много да им се иска България да я няма, но не са вездесъщи, нито могъщи. България ще я има, а тези които искат да я владеят--няма да ги бъде. Това е летопис, не история. Надявам се ,че знаеш разликата между летопис и история.
цитирай
12. bosia - Зорке
13.09.2019 09:26
Дядо ми казваше:"Недоклатена-недоклан звяр!" Вече знам, че е имал предвид теб! Когато отиваш неканена на гости и се държиш агресивно, това означава, че нещо в психиката ти не е в ред. Ти неканена влизаш в блога ми и плещиш нефункционални простотии. Надявам се, че знаеш разликата между психика и характер.
цитирай
13. oia - Блога ти е в пространството. Нима ти ...
13.09.2019 10:17
Блога ти е в пространството. Нима ти пишеш поканен в blog. Интересно, не е ли видимо от размяната на отговори кой е агресивния ??? Продължаваш да си циничен. Нефункционалните простотии--/вибраторските и вентилаторските / мисля, а и е видно, че са твое творение. Отлично зная разликата между психика и характер, но се съмнявам, че ти я знаеш. Я виж --та ти помниш още дядо ти, какво е казвал. Явно цинизма ти е наследствен--психика или характер????? Относно блога ти--ами като не искаш неканени гости---затвори го
Твое право е. Щом от вибраторите мина на дядо си---явно си много добре с психиката.....Дано да не забъркаш и баба ти, че хептен ще стане интересно.
цитирай
14. bosia - до зорка
13.09.2019 13:34
Всъщност, орке, ще ти направя един хубав подарък. Ще ти подаря вибратора на Цецка Цачева. Той е турбо-дизел и е мощен.
цитирай
15. oia - --до bosia
13.09.2019 14:25
Буквата в началото на името ми, сигурно се е оплела в буренясалия ти сурат, та не си я написал. Ама на теб проблема с вибратора ти е сериозен бре. Къде пък отиде да се занимаваш сега и с Цецка Цачева. Попитал ли си я дали ще ти го даде, или влизаш, като неканен гост в пространството на тази жена. Свърши с мъдростите на дядо ти, и започна пак с твойте. Психика или характер ??? Я да видим сега коя дама ще ощетиш ???
цитирай
16. bosia - ДО ОРКА
13.09.2019 18:07
явно познанията ти не са достатъчни, за да знаеш какво означава думата "орка". А ти си точно такава. Все пак блогът ми е нещо като личен дневник и наглата ти намеса е нежелана без съгласие.
цитирай
17. oia - Напротив зная---и затова ти отг...
14.09.2019 07:50
Напротив зная---и затова ти отговорих по подобаващ начин. Личния дневник е
личен, когато не е обществено достояние, а ти си го направил достъпен. От коментарите личи кой е наглия, а и циничния. Психика, или характер? Надявам се да знаеш разликата

цитирай
18. bosia - ДО ОРКА
14.09.2019 09:25
Наглостта ти премина всякакви граници.
Ще те трия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737086
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031