Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2019 13:46 - ЕДНА МОЯ ВЕРСИЯ ЗА ШПИОНСКИЯ СКАНДАЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1663 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СКАНДАЛЪТ КАТЕГОРИЧНО Е ПРОБЕН КАМЪК, НО ОТВЪН!

Познавайки добре системата и читалищните дейци, които изпълняват ролята на политици, прокурори и служби съм убеден, че арестите и разпитите са вследствие настойчивото искане на чужда служба или служби. Не е задължително това да идва от САЩ. Знаейки отлично слабохарактерността и малодушието на Борисов и Цацаров, както и тяхната уязвимост по отношение на криминални действия в миналото, съм убеден, че им е подадена истинска и добре проверена информация за шпионаж и пране на руски пари. Но този път шикалкавенето не е минало и прокуратурата и Борисов са били заставени да изпълнят условията, макар и с огромно нежелание.
Вероятно става дума за служби от страна в ЕС, тъй като реакцията на американската страна беше толкова емоционална и похвална, че това би ги издало. Ако това бяха САЩ, то тогава те биха си траели и биха се правили на незнаещи.
Със сигурност Борисов и Цацаров са изпаднали в ступор, понеже се намират между два воденични камъка. От една страна руснаците са бесни заради обвиненията, а от друга страна Европа и САЩ ще приключат набързо с тази вмирисана пилитическа сган. Явно скоростните анализи на съветниците им са им обяснили, че нямат полезен ход, но отказ да се изпълни задачата би довела до рязка смяна на системата. Те са преценили, че арестите и разпитите могат да бъдат влачени във времето, за да могат да шикалкавят и пред двете страни.
При всички случаи, обаче, това е началото на края на комедията, както е озаглавил една от своите книги Виктор Конецки.
Да видим кой от двамата ще влезе първи в болница?



Гласувай:
4



1. bojinkata - Бибитко днес каза, че за скандала ...
11.09.2019 18:27
Бибитко днес каза, че за скандала разбрал от ТВ и радиото и ставало въпрос за лични разправии м/у разни хора и Русия няма нищо общо с това????! Въобще Той е премиер на друга държава!
цитирай
2. attila - ДАНС е Филиал на КГБ и Изцяло Копира Структурата и Дейността му !
11.09.2019 19:26
Това е Постановка !

ДАНС е Филиал на КГБ и Изцяло Копира Структурата и Дейността му !

Болшевишкото Прасе Цацаров Договори с Путинската ЧАЙКА Обучението на Задунайски Прокурори в МОСКВА, Като Пазрджишкия Милиционер Роман Василев, Известен в ГЕЙ Средите Като Роман МАНАФА !

ДАНС Ако Не се Състоеше Само от КУРВИ и ПЕДЕРАСТИ Такива Безродни КОПЕЛЕТА Като Валери Жаблянов, Томислав Русев, Николай Малинов, Иво Христов, Александър Симов и Петър Волгин Отдавана да са Депортирани Заедно със Семействата им или ЛИКВИДИРАНИ !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ !!!

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
3. nedovolen - С предварително извинение, че коментара на К.К. е по-дълъг от поста
13.09.2019 06:01
Публикуван на 11.09.2019 г.
Преди дни бяха арестувани няколко лица от обществената организация "Русофили", защото били шпионирали в полза на Русия. Според главния прокурор Цацаров те нарушавали чл. 105 от Наказателния кодекс, работейки за чужда държава с чужди пари. Сега нека обърнем внимание на следните няколко факта:

1. През 2010 г. в България е на официално посещение директорът на ЦРУ. Пред всички медии на брифинг с българския мин.-председател Бойко Борисов той заявява следното - "Борисов е човекът на ЦРУ в България". Последният е толкова, доволен, че правителствената пресслужба разпространява специално прессъобщение по повода.

2. 9 години по-късно същият Борисов официално заявява, че немските фондации "Ханс Зайдел" и "Конрад Аденауер" са му помогнали да си изгради партията и да спечели изборите. Възраждане пусна сигнал до главния прокурор по този повод и именно във връзка с нарушаването на чл. 105 от НК, но три месеца по-късно все още нямаме отговор.

3. В България има 9 медии, съвсем официално издържани от американската държавна фондация "Америка за България". Сред тях са Капитал, Дневник, Медиапул и др. Всяка една от тях е в пряко нарушение на чл. 105, но въпреки това работят необезпокоявано от десетилетия.

Ето защо аз питам - кога Бойко Борисов ще бъде арестуван за шпионаж? Кога ще бъдат затворени американските българоезични медии у нас? Кога ще бъдат забранени чуждите фондации, издържани от чужди държави? Отговорът е един и аз ще ви го кажа - това ще стане тогава, когато Възраждане започне да управлява. Или ще го направим, или чуждите агенти ще доунищожат България. Друг вариант няма.
цитирай
4. bosia - до недоволния Николай Колев от Хасково
13.09.2019 09:31
КПЛ Борисов няма да бъде арестуван, защото покойници не се арестуват.
Що се отнася до Грухчо Кратунков/Цацаров/, той се у един най-обикновен руски агент на товарищ Чайка.
България е рай за всякякви шпиони.
цитирай
5. nedovolen - Колкото ти си бос, толкова аз съм ...
16.09.2019 18:37
Колкото ти си бос, толкова аз съм недоволен и от Хасково. Но това е друга бира.
:)))
цитирай
6. bosia - До недоволен
16.09.2019 21:20
Понеже има пълно съвпадение на имената ни няма да го напиша.
Бойко не е само американски агент. Той е агент на всеки, който му дава пари и заповеди. Включително и на руснаците.
С една дума-помияр!
цитирай
7. nedovolen - К6
18.09.2019 10:32
Благодаря на съвпадението на имената за спестените квалификации. Евентуалните обиди ги възприемам като капчици Божествена роса.
От живота съм си доволен. Псевдонима ми идва от ”не до Волен” А че не съм от Хасково, а Чак от Димитровград е благодарение на това, че липсва в списъка на гЛОГ.бг.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737951
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031