Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2019 16:37 - ТРЕТО МОЕ ИНТЕРВЮ ОТНОСНО СУЗИ ДЪЛГОТО БЕДРО /ЕМИЛ КОШЛУКОВ/
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1906 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  19.03.2009 08:45 Босия разобличава Куши – не бил жертва на Живкови Видян 1725 пъти | Коментари 0 
Гласували 0 image  image Вчера сайтът vsekiden публикува сензационно интервю с Николай Колев – Босия. В него актвистът за човешки права разобличава звездата от ВИП Брадър Емил Кошлуков. Той нямал основание да се прави на обиден на съквартиранта си Тодор Славков заради режима на дядо му. Кошлуков по думите на Босия “не е политически затворник, защото в осъждането му няма никакви политически мотиви. Кошлуков има две присъди, като излежава по-голямата от тях. Тя е шест години. Всеки може да получи достъп до това дело, аз съм го виждал с очите си. Присъдата е за самонараняване с цел избягване на военна служба”. 
Активистът се връща към миналото с още спомени: “По същото време, по което Емил лежеше в Старозагорския затвор, аз също бях там. Вече имаше политически отряди, говоря за 1985-1986 година. Бащата на Кошлуков наистина е бил политически затворник, осъден от Народния съд. Той е бил в ловна рота, тези роти са гонили партизаните. В един момент неговата рота убива един партизанин, заради което някои от хората в нея са осъдени. Ако не се лъжа бащата на Кошлуков е с 12-годишна присъда. Най-вероятно е бил вербуван той. Емил е учил в Пловдив в английска гимназия и там е вербуван в последната година от ученето. По делото на Кошлуков прокурор беше покойният военен прокурор Николай Колев. Емил е бил вербуван от Държавна сигурност в кабинета на военния прокурор Колев, лично от шефа на ВКР на 1-ва армия. Вкарват Емил в затвора с присъда от шест години, той обаче лежи три години и 10 месеца и декември месец го пуснаха предсрочно. По закон тогава трябваше да отиде да си изкара оставащата една година военна служба. Само че е подписана една заповед, напълно противозаконна, с която му отлагат военна службата и той кандидатства в Софийския университет “Английска филология”. Определено се ползваше с привилегии в затвора. Там той беше библиотекар, което беше изключително високо ниво, позволяваха му да ходи навсякъде из затвора, пускаха го да се среща с хора навън. Знам и в коя килия е лежал. Познавам хората, които са били в тази килия. Например Живко Попов. Личният живот на Кошлуков не искам да го споменавал, но военният прокурор Колев ми е показвал делото, в което има писма, собственоръчно написани от Емил до двама войници, в което ги подстрекава да правят любов. Определено е гей. Имаше и друго дело за един пистолет. Тогава нямаше право да се носи оръжие, Кошлуков твърдеше, че го е намерил на улицата. Тази преписка изчезна. Имаше голяма ревност между управленията към него”.



Гласувай:
1



1. attila - В Пазарджик Малко Хора, Много Милиционерски СВИНЕ, Време е за Свински ДЖИХАТ !
11.07.2019 21:54
В Пазарджик ХОРА Почти Няма, Само Милиционери, Тоест ЖИВОТНИ !

В Пазарджик Всеки Втори е или КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДС (ДАНС) !

Ако не е КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДС (ДАНС), то е Роднина на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДС (ДАНС) !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш,ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК, ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743081
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031