Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2019 14:24 - ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПИСМОТО ДО БАНКЕРА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 575 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Уважаеми г-н Колев,

 

Във връзка с Ваше писмо, адресирано до главния изпълнителен директор на ОББ АД относно насрочен търг за продажба на жилище на г-н Завен Астадуров, с настоящото Ви информираме, че ОББ АД спазва строго  разпоредбите на закона и предприетите от нея изпълнителни действия са базирани на съответни, надлежно издадени актове на съда. Въпреки, че към настоящия  момент нямаме основания за спиране на процедурата по публична продан, считаме, че съгласно българското законодателство длъжникът разполага с достатъчно правни възможности за защита срещу изпълнението, от които би могъл да се възползва, ако прецени, че правата му са нарушени.

 

От наша страна изразяваме готовност да се запознаем с  писмените доказателства, с които разполагате, за да направим проверка по случая и молим да ги предоставите в ОББ АД.

На този етап, без представени доказателства, твърденията относно незаконосъобразно поведение на наши служители не могат да бъдат приети като основание за предприемане на последващи действия от наша страна, включително за отмяна на търга.

 

                                                                      

11.07.2019г.                                                                                                             С уважение:

                                                                                                                                                          Ив. Радинска

                                                                                                                                                          юрисконсулт

МОЙ КОМЕНТАР

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УС И ГЛАВЕН ДИРЕКТОР
НА ОББ

ГОСПОДИН АНДРОНОВ,
Странно ми е, че пиша до вас, а ми отговарят хора, към които не съм се обръщал. Това ваш стил на работа ли е или юрисконсулт Радинска си е позволила амодейни решения? Ако е така, ще кажа на моето куче Чико /Малтийски териер/ да разговаря с нея.
След като игнорирате истината и решавате да действате по класическия силов начин-моят отговор е а la guerre, comme а la guerre!
След като вие не знаете за създадена ОПГ в банка ОББ, на която сте директор и председател на УС-означава че нито вие, нито подчинените ви знаят и спазват закона. От една страна смятате, че няма основание да се направи проверка и тогава да се реши дали да има търг, а от друга сте готови да се запознаете с моите документи и доказателства.
Има доклад на ОЛАФ по този конкретен начин и докладът е изпратен във ВКП, а оттам до СГПи СРП. Самият факт, че докладът е пратен до ВКП трябва да ви разтревожи и да ви застави да направите прецизна проверка не от ваши служители, а от компетентни лица.
Естествено, ще използвам всички мои многогодишни познанства с определени европейски и неевропейски посолства и известни и сериозни медии, да ги запозная с истината.
Вие пропускате факта, че вероятността г-жа Кьовеши да оглави Европейската прокуратура е изключително голяма и аз имам добра връзка с нея.
Продължавайте да разчитате на българските институции и ще разберете, че грешите!
Сбогом

11.07.2019 г
София                                                                           Николай Колев-Босия




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793661
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930