Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2019 16:06 - СЛЕД ТРАГЕДИЯТА В СИЛИСТРА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 888 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ТЪРСЯТ РИБА НА ПОЛЯНАТА

И прокуратурата, и разследващите ловят риба в тревата, а не в реката.
Сега пробутват версията, че гранатата била дефектна.
Има някъде дефект, но той не е в гранатата. Както сълзливият спрей не беше дефектен, когато разплака полицаите. Тях ги разрева не дефект на спрея, а техните дефектни колеги, които правят нещо без да мислят, а след това се чудят защо става иначе, а не както са искали.
Та разследващите трябва да търсят дефекта не в гранатата, а в празните тикви и кратуни на ръководството на МВР и държавата. Там са големите дефекти и те са видими за всички през последните години. След като криминално проявени лица са начело на МВР и държавата какво очаквате? 
Младен Маринов няма капацитет за квартален отговорник, но е издигнат до министър, въпреки криминалната му биография и липсата на елементарен умствен капацитет. След като ме арестува 14 !!! пъти за едно и също нещо, за което имаше съдийски решения, че това, кое правя не е престъпление или административно нарушение, а законен протест.
Сега същият този малоумник наказва шефа на МВР Силистра, а не вижда собствената си глупост да допусне това. Същото се отнася и за хремавото следово куче, което е назначено за главен секретар. Този сополанко похарчи пари за един космически полет докато 20 дни търсиха един вероятен убиц в периметър от 5 километра. Да не говоря за този, които ги е назначил и за ОПГ Народно събрание, които ги избраха.
Сега КПЛ Борисов ще поиска ли оставката на ММ? А Парламентът ще направи ли спешно временна комисия за идиотщината в Силистра и в Костенец?
Зад ММ не се крие Мерилин Монро. Това, както знаете кои са ББ и ЦЦ, ще се сетите, че е КПЛ Младен Маринов-министър на МВР.
А Грухчо Кратунков ще реагира ли? 



Гласувай:
3



1. bojinkata - Дефектните гранати не гърмят!
01.06.2019 18:46
Дефектните гранати не гърмят!
цитирай
2. attila - НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ.
01.06.2019 19:27

НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ.

Милиционерската Проститутка е Държавна Проститутка, Лапа Пишки и Лиже Задници по Устав и на Заплата,Осигурена му от Данъците Плащани от Задунайското Работническо Склавянско Говедо.

Ставайки Милиционер ти Признаваш че си БОКЛУК, Произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ Поне още ПЕТ Поколения Напред.

Не Случайно над 70% от Кадровия Състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се Формира от Потомствени Милиционерски КУРВИ, Тоест Доказани КУРВИ Разсли в "Семейства" на КУРВИ, Възпроизвеждащи КУРВИ !

Няма по Голямо Падение за Един Родител от Това Детето му да Стане МИЛИЦИОНЕР или Недай си Боже Мъжка Проститутка (Доносник) от Задунайската Държавна Сигурност-ДАНС, Филиал на КГБ.

Храниш го,Обличаш го, Учиш го и то Накрая Вземе че се Изсере на Метеното и Стане МИЛИЦИОНЕР.

Това Означава че си Тотално Провален като Родител и не по Малък Боклук от детето си, а ЛАЙНОТО Изсрано в Семейството ти не Може да се Измие Поне ПЕТ Поколения Напред.

Пазарджишкото Милиционерско Говедо е Доказано най-Тъпото Говедо Развъждано в Задунайския Кенеф Създаден Преди 141 Години от Руски Дегенерати за 32 Тона Злато.

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
3. bosia - въпросът
01.06.2019 19:34
Въпросът е да гръмнат дефектните тикви и кратуни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735406
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031