Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2019 10:34 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО АГЕНТ "ИВАН"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1239 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 30.04.2019 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗА ВИСОКИТЕ БАЛКОНИ И ВИСОКИТЕ ПОКРИВИ

Горянското движение е било сериозно подкрепено от ВМРО. Достатъчно е да спомена имената на  Васил Златев-Гебрето и Герасим Тодоров, които са водили чети и с оръжие в ръка са се борили срещу комунизма.
Интересно ми е те защо не са се хванали да продават български паспорти и с парите да си купуват мезонети с огромни тераси?
Защото сегашните, наричащи себе си "ВМРО", не се борят с комунистите, а с циганите? И то предимно на думи. Защото в Пловдив ВМРО влезе в ОС именно с гласовете на циганите. Защо управляват заедно с комунистите от ГЕРБ и го удариха на джамбазлък?
На Джамбазлък, по точно!



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. attila - ВМРО са Само Педерасти от ДАНС, Като Джамбазки и Курви от ДС, Като Каракачанов !
30.04.2019 12:50
ВМРО са Само Педерасти от ДАНС, Като Джамбазки и Курви от ДС, Като Каракачанов !

БАРЕКОВ: Ангел Джамбазки Кога ще Признае че е ДЖЕНДЪР и Подкрепя Джендърите ?

Въпросът би Звучал Така: Вие, Господине,Хомосексуалист ли сте и Защо ви е Срам да го Заявите Публично ?

ДА СЕ ЗНАЕ !

Как се Финансират КУРВИТЕ от ВМРО (МВРО) и ПЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС (ДС) !

a-f-e-r-a.b-g/eто-тази-статия-забрани-цик-в-афера.h-t-m-l

ПАТРЕОТИТЕ Начело с КУРВАТА от ДС Красимир Каракачанов Заедно с ПЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС Оглавявани от Боян Кьосев Продали Български Паспорти за 28 000 000 € !

Потомци на Комити:

ВМРО Няма Нищо Общо с Истинската,Създадена от Дедите Ни !

Регистрирана е по Фирмено Дело 1/1953 г. на Комунистическия Съюз на Македонските Културно-Просветни Дружества на Главорезите Лев Главинчев и Христо Калайджиев !

Агентът на Държавна Сигурност Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Цялото Обкръжение Около Тях Продължават да Заблуждават Българската Общественост, че Техният ФАЛШИФИКАТ на „Пиротска“ 5 е Правоприемник на Историческата ВМРО !

Това е Гавра с Паметта на Онези Дейци на Македонското Революционно Движение, Които са Отдали Живота си за Българската Кауза. Фалшификаторите на Историческата ВМРО Присвоиха Имотите на ВМРО и на Бежанците от Вардарска и Егейска Македония !

Днес те се Намират в Частната Фондация на Красимир Каракачанов „ ВМРО“. !

ВМРО (или МВРо ЕООД) !

Красимир Каракачанов е Бил Агент на Комунистическите Репресивни Служби в Прословутото 6-то Управление на ДС с Псевдоним “Иван”. Много Близък с Друг Агент “Гоце” Първанов.

Баща му ДОНЧО Каракачанов, Висша Комунистическа Номенклатура, Офицер от ДС, Депутат Преди 1990, Един от Ръководителите на Казионното БЗНС.

Родът им Няма НИЩО ОБЩО с Македония !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. blagoalex - Всички агенти на ДС и ционистките тайни агенти в България от КГБ, ФСБ, Мосадо и другие техни служби се активираха
30.04.2019 18:47
Ционистката марионетка или агента Буда създаден от ционистко комунисти, в школите на ДС , КГБ член на мутренската мафия на генерала военно престъпник Любен Гоцев е изпълнител на техните инструкции. Всичките му лъжи заедно с цялата бандитска групировка на Гробарите - ГЕРБ, БКП- БСП, ДПС, АБВ, СДС, Атака , ВМРО и другите малки групички са едни и същи с основната цел всички те да ВИ откраднат всичко което имате. Лъжите на тъй наречения " Министър Председател" са безкрайни , но само едно трябва да запомни , че при всички случай ще го съдим заедно с приятелчето му Сотир Цацаров , който много често се среща с друг един доказан престъпник Румен Петков и разобличен от генерал майор от гранични войски публично като такъв , който посещава кабинетчето на Цацаров с охрана от неизвестен произход, сега всички тези престъпници ходят с охрани навсякъде да не говорим за Ахмедо Доганос и другите ционистки агенти като Сатанишев и вся жидовская сволочь , а ние жертвите на ционистки ядрен терор в собствената си родина нямаме право да се въоръжаваме дори с газови пистолети.... Така че време е по методите на " жълтите жилетки" от Франция да пренесем битката срещу тази ционистко комунистическа организирана терористична структура на улиците в България. Няма време защото по добро светло бъдеще няма да дойде нито за ВАС пенсионерите, нито за вашите деца и внуци. Сега след като си спомням една книга която четох като малък ' Ционизма е враг номер едно на Човечеството " си обяснявам защо едно младо момче от калифорния след като написа " Манифест ' или отворено писмо взе пушката и символично започна да стреля срещу Синагогата. Който знае Английски може да го прочете на линка https..//pastepin/VXXFQMTW . Четете ако можете ако не Ви очаква съдбата на стотици милиони жертви на ционизма избити от 100 % австрииски еврейн условно кръстен от тях Адолф Хитлер и Лазар Моисеевич Каганович , който убива грузинският евреи Йосиф Висарионивич Джугашвили през 1924 г. и със поставените от него трима двойници убива над 100 милиона човешки същества. Така че концентрационните лагери са само консервирани и чакат както В САЩ имат 800 такива , който по време на ционистчето Буш младши построй Михаил Чертоф - руски евреин и чакат сигнал да унищожат милиони човешки същества. Помислете си преди да си легнете кой взриви 3 те кули в Ню Йорк, запали по същите методи катедралата Нотр Дам и какво значи този сигнал за ВАС и кой отрови водите , почвата и въздуха в нашата родина с воден разтвор на Уран 238 и защо изчезнаха в другото измерение милиони българи от последиците на скритата ядрена война.
цитирай
3. attila - ЦИГАНИНА Андрей Слабаков на Второ Място в Евролистата на ВМРО !
01.05.2019 07:33

ЦИГАНИНА Андрей Слабаков на Второ Място в Евролистата на ВМРО, Защото е Първи Братовчед на ПРОКУРОРКАТА Росица Слабакова Съпруга на КУРВАТА от ДС Красимир Каракачанов !

a-f-e-r-a.b-g/андрей-слабаков-първи-братовчед-на-же.h-t-m-l

КАЗАХ ли ви че не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунист или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Семейството и Роднините му ?

Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото ЛАЙНО !

Комуниста Няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист Тоест Копеле и Ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741806
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031