Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2019 21:32 - ОТНОСНО ДРЪНКАНИЦИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРОКУРОР АТАНАС АТАНАСОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 951 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 26.04.2019 23:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНОТО ЛИЦЕ АТАНАСОВ ОТНОВО СЕ ИЗХОЖДА

Лицето Атанасов, което е категорично криминиално проявено ме "учи" на политика, справедливост и истини.
Държа да ви кажа, че същото криминално проявено лице в качеството си на директор на НСС създаде грандиозна манипулация срещу мен, че съм "дилър на хероин" за Южна България. Вследствие на тази манипулация осъдих бившия главен прокурор Никола Филчев. И понеже Филчев се крие някъде и не може да бъде намерен се оказва, че не ще да изплати сумата, на която е осъден плюс съдебните разноски.
Поради тази причина съм завел дело срещу Филчев да погаси присъдените му финансови наказания и няма сила, която да спре това.
А ако Атанасов е създал документи с невярно съдържание, което е факт, нека си носи последствията.
Разполагам с тези документи, така, че Късокракото дребно, много дребно човече, да си носи отговорностите.
Ако имахме прокуратура, досега Атанасов щеше да бъде сапунисан и наритан.
Но??? прокуратурата непрекъснато го изплаква и оневинява.



Гласувай:
3



1. blagoalex - Българска Прокуратура и нейните структури са терористична и престъпна организация контролирана от съветските руско украински ционистки тайни служби
23.04.2019 00:59
Къде е Българската Прокуратура и нейните структури? Защо до днес ционисткото отроче и жълтото еврейче Сатанишев не е осъден съгласно закона на смърт за издаване на държавни тайни на циониските тайни служби, Това не Ви ли говори за факта , че тези ционистки престъпници като Сатанишев управляват Българската държава заедно със създадените от тях ционистки терористични организации на ГРОБАРИТЕ.Всичките действия на терористичната и престъпна организация наречена Българската Прокуратура и нейните структури управлявани от марионетките на организираната престъпност Сотир Цацаров, Иван Гешев и другите е описана частично в блога blagoalex Същият този Гл. Прокурор на РБ , както и неговите заместници отказаха да отговорят на въпросите отправени към МП Бойко Борисов където самите въпроси са и съответно обвинения към Българска Прокуратура и нейните структури виж блога blagoalex С който и да се среща представителя на тази държавна институция представляваща защита на " Българската Комунистическа и Ционистическа Мафия " и " тотален отказ на българските граждани от Правосъдие е доказана многократно. В едно от делата срещу Българска Прокуратура с обвинения за доказани терористични и престъпни структури управлявана от престъпници е вече в Софийски Апелативен съд виж. блога. И поради факта , че съдебната система в РБ и Българска Прокуратура служат и се контролират от организираната престъпност да я наречем условно и меко казано " Мафия" тотално се контролират от една организация която продължава да унищожава българското население чрез методите на систематичен съветско ционистки терор и тормоз на българското население. Същите престъпници завладели държавната власт на всички нива заедно и поотделно с другите от сдружението на "Гробарите" , като ГЕРБ, БКП- БСП, СДС, ДПС, и другите дребни но важни формирования създадени от Държавна Сигурност и КГБ създадоха една система на тотален съветски ционистки контрол на всички сфери на държавната власт и тотален контрол на медиите с цел да се разпространява дезинформация и лъжливи новини с цел да се контролира, манипулира и лъже българското население. Сдружението на ГРОБАРИТЕ доведоха българското население чрез неописуема престъпна дейност до дъното на бедността и до безизходицата. Вместо Държавата България да бъде както в цивилизованите европейски страни, държава на българските граждани , описаните по горе я превърнаха в държава и инструмент на организираната престъпност управлявана от ционистки агенти на ДС и КГБ ( ФСБ, УСБ) и други свързани с тях ционистки терористични организации като баварската Ханс Зендел. Ето това е причината жълтото еврейче и ционистче Сергей Сатанишев да е на свобода , и прекрасен пример защо еврейте убийци , терористи, крадци като Гал Барак , черния ционист Барак Обама и ционисткият КАПО Доналд Тръмп са още на свобода и продължават да извършват престъпления срещу Човечеството.
цитирай
2. krumbelosvet - Шизофрения
23.04.2019 17:12
Защо по времето на СССР и НРБ се умножихме от 6 на 9 милиона, а в ЕС и НАТО намаляхме на 5,5 милиона българи и 1,5 милиона малцинства, като новородените циганчета вече са мнозинство? Кой спусна парашутиста Сергей първо на върха на БСП, после на върха на ПЕС? Явно НЕ българин и НЕ руснак, нито руски евреин.
Ама това шизо-десните не го ли видят? Не. Те си имат своето психо-криво огледало. И си чешат ли чешат психо-крастата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11784989
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930