Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2019 11:31 - НЯКОИ ПОЛЕЗНИ ХРУМВАНИЯ, КОИТО ПОДАРЯВАМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1018 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗА ПОЦИНКОВАНИТЕ КОФИ ЗА БОКЛУК

Тези дни имаше изобилие на емоции, оставки, приставки и назначавки.
Лицето Цвета Караянчева си повярва, че истинското и име е Цвета ФОН КАРАЯНчева и е "избрана" да дирижира българския Писоар, пардон, Парламент. По-добре, обаче и приляга един друг прочит на името и. Фльорца БИРА-сКАРАянчева. Все пак "фльор" означава цвете, но и стои по-добре. А и от Писоара, пардон, Парламента, си вони на "Бира-скара". И разговорите там са подходящи именно за заведение от типа на "Бира-скара".
След като станах кръстник на поцинкованото/за да не ръждясва/ цвете, ще лремина към някои идеи към любителя на петчасови препирни с комшии, защото са казали лоши неща за Банкя.
Първо:
Той сбърка, като назначи Дани Дариткова за тартор на гербавите. Там трябваше да назначи Румен Пашата. Той хем е истински тартор, хем ако някой му се опъне ще го смрацафраца за секунди с няколко крошета. Някои ще кажат, че не е депутат.
И какво от това?
Колко му е другото Дани, Барниръбъловото, да барне закона и да допълни текст, че на мястото на депутат, който е подал оставка се назначава от Гръмопръдеца премиер нов депутат по негов избор!
И още една идея ще му дам, която не е за пренебрегване.
На мястото на напусналата Изцепка, пардон, Цепка, пардон Цецка, да назначи Младен Михалев-Маджо.
След като назначи за министри Младен и Маринов и Росен Желязков, колко му е Маджо да стане правосъден министър? От една страна Маринов и Желязков с нищо не го превъзхождат, а от друга Маджо има богат опит в раздаване на правосъдие!
И трето:
Оловно-цинковият комбинат да стане филиал на Народното събрание. Така ще има под ръка достатъчно цинк, да се поцинковат кофите, които носят на раменете си депутатите и ще лъщят като мазно аки на месечина!
А от оловото Борисов да си направи обувки. Така ще си тежи на мястото и хибридният вятър на руснаците/по думите на Цвъки/ няма да може да го отвее



Гласувай:
4



1. blagoalex - Съветските агенти и агенти на ДС наречени "гробарите на България" , ГЕРБ, БКП- БСП, СДС, АБВ, ВМРО, АТАКА и другите
31.03.2019 18:45
Цялата съветстко проционистка агентура залива Българското население масово с лъжливи новини, както Прокурора Иван Гешев , който в танца си " Фигаро тук , Фигаро горе, Фигаро в ляво, Фигаро в Дясно ' залива с лъже новини , че прави нещо срещу Българската терористична организирана престъпност създадена от " Гробарите" агентите на ДС, КГБ, ГРУ, и свързаните с тях ционистки терористични организации наречени условно " Фондация Ханс Зендел- Щмеркел" и други такива с произход САЩ, Русия , Украйна , Израел и т.н.
Европейските ( еврейските ) избори за ЕП в България са тотално и брутално манипулирани и криминализирани от " Гробарите" и резултатите са налице , защото това е тяхната цел - България да се представлява от " слуги на световния ционизъм" избрани предварително от тях. Прекрасен Пример е избора на " Шефа на Гробарите ( ГЕРБ) и слуга на световния ционизъм Б. Б. , който в три мандата погреба надеждите на един поробен от ционистите български народ. Няма значение как ще ги наречем " Руски , украински , израелски или американски "тролове- гробари" те са едно и също. Ако представителите на световния ционизъм - враг номер едно на Човешката Цивилизация си въобразяват че ще им се размине е само една илюзия " Всяка една ЧЕРНА ТИРАНИЯ е само една запетайка , но никога точка в историята на ЧОВЕЧЕСТВОТО". Ако не желаят да четат историята на човешката цивилизация проблема си е техен , защото "за всяко престъпление си има наказание" , а това е закона на Вселената.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737098
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031