Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2018 19:11 - ЧСИ ЛИ? ПРАВОСЪДИЕ ЛИ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1024 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОТ ПИСМО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ТЯ ЩЕ ОБРАЗУВА НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ЗА ПРОТИВОЕВРОПЕЙСКИЯ НАЧИН, ПО КОЙТО БАНКИТЕ СЪДЯТ В БЪЛГАРИЯ! ИЗПРАТИХ И ЖАЛБА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ОМБУДСМАН ЗА БАВНАТА ПРОВЕРКА НА КОМИСИЯТА.   Получих ново писмо от Европейската комисия, с която ме уведомяват, че ще престъпят към процедура за установяване на нарушение от страна на България. Информация, която беше подсказана още на изслушването в Европейския парламент на 19-ти юни 2018г., когато представителят на Комисията г-н Матияк оповести, че не са приели становището на България, че българският процесуален закон не нарушава правата на потребителите, гарантирани от Съюза. И събитие, за което говоря още от 2013г., когато подготвих жалба, получена от Комисията следващата година, от когато тя стартира проверката срещу България. Новото писмо на ЕК бе адресирано до мен след като изпратих до Комисията жалба, че тя не ме уведомява системно за действията си и че тя спря да контактува с мен, след като получих писмо от нея през 2015г., че пристъпва към изпращане на официално становище до българските власти и след полученото през 2016г. второ такова от моята клиентка Павлина Стоянова,че такова вече е изпратено до България. Колкото и банките да плащат, за да се замита новината, трябва да ви е ясно, че ЕК ще образува процедура за нарушение, дели ни малко време. Това се знае и от нашите политици, но те удължават момента за отмяната на чл. 417 ГПК до официалното започване, а и завършване на процедурата от ЕК. Депутатите ни са на хранилка и те са богато възнаградени да пазят това банкоугодно законодателство докато ножа не бъде опрян в гърлото. Днес станахме свидетели как България ще трябва да плати над 70 мил. евро глоба заради български енергиен холдинг, което е показателно как се работи у нас.  Поради това, че ЕК извършва проверката много бавно аз се оплаках от действията й на Европейския омбудсман и очаквам, че чрез съдействието на г-жа О” Райли ще бъдат ускорени действията на Комисията. Защото докато това противоевропейско законодателство действа у нас, хиляди кредитополучатели губят домовете си и са подложени на социално унищожение. Прикачвам отговора на ЕК и моето писмо до нея.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. attila - Банките в Задунайския КЕНЕФ се Създават от МИЛИЦИОНЕРИ !
21.12.2018 23:48
Банките в Задунайския КЕНЕФ се Създават от МИЛИЦИОНЕРИ и се Фалират от МИЛИЦИОНЕРИ, След Като Оберат БАЛЪЦИТЕ !

Търсете си Парите от Милиционерските БАРДАЦИ на ул. 6-ти Септември 29 и бул.Черни връх 45 с Подръчни Материали:

ТУХЛИ, ПАВЕТА, ДЪРВЕТА, КАМЪНИ, ЖЕЛЕЗО, КОКТЕЙЛИ МОЛОТОВ И РАЗБИРА СЕ ОЛОВО И ДИНАМИТ !

ЛУСТРАЦИЯ и Разпускане на Шумкарското МВР Създадено 1944 от Партизани и Комунисти !

Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КОПЕЛЕТА от МВР или КУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС !

Ставайки КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поне още Пет Поколения !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

По-Тъпо ЖИВОТНО от Милиционера това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР.

Пазарджишкото Милиционерско Говедо е доказано най-тъпото Говедо развъждано в Задунайския Кенеф създаден преди 140 години от Руски дегенерати за 32 тона злато.

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !!!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795753
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930