Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2018 14:43 - КОЙ ЛЪЖЕ-ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИЛИ ДАМЯН ВОЙНОВСКИ И АНГЕЛ ПОПОВ /ГЕЛЕ ЛИНЕЙКАТА/
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4623 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 18.09.2018 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МНОГО ПРОТИВОРЕЧИВИ ТЕЗИ ОТСТОЯВАТ ГЕЛЕ ЛИНЕЙКАТА И ДАМЯН ВОЙНОВСКИ СРЕЩУ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР. КОЙ ЛИ ОТ ТЯХ Е ПРАВ?

По-надолу ще видите документи от Главния прокурор, където черно на бяло се пише, че в изп. агенция "Автомобилна администрация" взимат между 2 и 4 хил лева на калпак от джихадист. Това, казано по един нормален изказ, е няколко тежки престъпления в едно. Като се започне с издаване на фалшив личен документ, мине се през оказване на съучастие в терористичен акт и избиване на невинни граждани и се стигне до противозаконно забогатяване.
Излиза така, че или Геле Линейката и Дамян Войновски лъжат и топят Главния прокурор в лъжа и манипулации, или Главният прокурор е прав и Геле Линейката и Дамян Войновски трябва незабавно да бъдат арестувани и обвинени в престъпления, включително и най-тежките. При сегашното развитие на нещата една от двете страни трябва да си получи заслуженото. Защото не може хем Гл. прокурор да доказва с имена факти и фирми кой взима по 2-4 хил. лева за продажба на българска шофьорска книжка /която е и официален личен документ/, хем криминално проявените лица Попов и Войновски да са на свобода и да продължават да продават документи за правоуправление и самоличност. Но в това висящо състояние нещата не могат да съществуват повече дори и час, понеже всеки час е документи за ислямисти, които заминават за другите, по-богати европейски държави и там подготвят атентатите си.
В същото време човекът, който е дал автентичните документи за продажба на свидетелства за управление и самоличност на съответните институции, инж Иво Кръстев е свален от участие в изпити и е изпратен на най-ниското ниво като последна дупка на кавала да чака някой по монитора да даде пари пред камерата.
Нещо повече! 
На него му е предложено да бъде възстановен ако незабавно спре контактите си с мен и спре да се бори срещу престъпленията в Агенцията. По този начин самите служители, воглаве с началницити си просто казват:
-" Ние сме организирана престъпна група и между нас няма място за честни и доблестни хора! Който не иска да бъде престъпник като нас ще бъде изхвърлен незабавно!"
Не знам това доколко устройва новия изл. директор на Агенцията Бойко Рановски, но като човек с "богат опит" в далаверата и скудоумието именно той подписа писмото за отстраняването на инж. Кръстев от изпити за да могат останалите безпрепрятствено да прибират многото пари от продажби на книжки и такси и да ги делкат помежду си и нагоре по схемата.
Обръщам се към Временната комисия за сигнали на граждани, оглавяване от Станислав Иванов и останалите четири члена на комисията да вземат незабавно отношение по този въпрос. Да оценят липсата на концепция на новоназначения изпълнителен директор Бойко Рановски. Да оценят присъствието на Геле Линейката, Дамян Войновски и останалите 12 арестувани миналата година по тази причина. Същото могат и трябва да направят и от Комисията по транспорта. Същото трябва да поискат и останалите т. нар. "нар. представители", за да изпълнят конституцията и клетвата си.
Що се отнася до Гл. прокурор, той се намира в най-деликатна ситуация, понеже всяка минута, която оставя на свобода Войновски, Геле Линейката и останалите 12 арестувани, той се омешва с тях и няма да е далече времето, когато ще отговаря солидарно с тах за всички престъпления, измислени и реализирани от ОПГ "Автомбилна администрация".

image
image
image
image
image
image

image



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736512
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031