Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2018 14:34 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО НС ОТНОСНО КРАЙНО НЕЛЕПОТО НАЗНАЧЕНИЕ НА БОЙКО РАНОВСКИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ИЗЛ. АГЕНЦИЯ "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.09.2018 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ, ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ И СЪОБЩЕНИЯ-
Г-Н ХАЛИЛ РЕДЖЕПОВ ЛЕТИФОВ  

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ПОСТЪПИЛИ СИГНАЛИ ОТ ГРАЖДАНИ ЗА ОБУЧЕНЕТО И ИЗПИТИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПРАВОСПОСОБНОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МОТОРНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО
Г-Н СТАНИСЛАВ СТОЯНОВ ИВАНОВ

ДО Г-Н АНДОН ДОНЧЕВ-ЧЛЕН НА ГОРНАТА КОМИСИЯ

ДО Г-Н ИВАН ВАЛЕНТИНОВ ИВАНОВЧЛЕН НА ГОРНАТА КОМИСИЯ

ДО Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА 
НАЦИОНАЛЕН ОМБУДСМАН

                                     О   Т   В  О   Р   Е   Н   О       П   И   С   М   О
от Николай Ганчев Колев, софия, ж. к. Борово бл. 231 ап. 39, тел. 0888 408 623

ДАМИ И ГОСПОДА,

Пиша ви по повод поредните безумия, които стават в изключително наглата администрация на изп. агенция "Автомобилна администрация" която произвежда скандал след скандал. 
Новото ръководство на агенцията показва изключителен стремеж към шантажа, скандала и тежките закононарушения. След като новият изп.директор Бойко Рановски  беше назначен без да представи концепция, тези, които го назначиха, наблюдават и управляват го заставиха да нарушава законите според мераците им. Така, Рановски без да е написал каквото и да е и в каква последователност ще го прави, за да стабилизира агенцията, той започна вече дестабилизацията и. Естествено бе, да започне от инж Иво Кръстев. Това е човекът, който реално се бори с най-големите и тежки проблеми на Агенцията, поради което ръководството на Агенцията и Министерството предпочитат милионите левове и евро рушвет и хилядите избити, ранени, инвалидизирани и психически разсипани българи от тежка корупция и избиване по улиците и пътищата пешеходци, автомобилисти, монористи, колоездачи и пътници от водачи със закупени шофьорски книжки-без образование, без рефлекси и умения. Човекът, който реално се бори с това-инж Иво Кръстев, с писмо 11-05-75-95 от 07.09. 2018 г. във връзка със заповед РД-01-945 от 15.04..2016 г. за пореден път е елиминиран от присъствие на изпитите, за да могат бандитчетата на властта спокойно да прибират противозаконите пари и да избиват и осакатяват хиляди българи годишно.
Досега Иво Кръстев е бил уволняван " /ЧЕТИРИ ПЪТИ!!/, защото се бори за живота и здравето на българските и европейски граждани, в резултат на което ръководството на Агенцията се чуди какъв удар да му нанесе и как да го унижи максимално. В Агенцията продължават да работят на възлови места доказани криминални типове, през които минават паричните потоци и стигат до горните етажи на властта. Стройната система за продажба на документи за управление и различните видове "такси" е напълно възстановена, а той отново е елимниран он целия този процес.
Днес престъпните типове са стигнали до нов максимум. Привикали са го и са му обещали да не го закачат, ако той престане да общува с мен. Ако някой от ръководството на двете комисии ми обясни в текста на кой закон са бръкнали тези синковци, за да му направят такова предложение-нека бъде така добър да ми го цитира.
Клкото и на пръв поглед да е странно, писмото е подписано от новия изпълнителен директор Бойко Рановски, който освен, че е не е предствали концепция за стабилизиране и развитие на Агенцията, си позволява да държи на работа и да издига на възлови постове именно 12-те служители, които миналата година бяха арестуван, а част от тях и обвинени. С това Рановски показва демонстративно защо е назначен на този пост. След като не успя, а и не пожела да се справи с корупцията в КАТ, сега той прави това тихомълком и в Агенцията.
И понеже никой от вас не поиска писмено концепция от Рановски ви напомням, че вие не можете да допуснете назначението му без такава, защото няма да знаете какво и как ще иска той да прави в Агенцията, за да може тя да започне да си върши работата както трябва и изисква закона, а не както искат това криминалните типове във властта
Любопитен съм да ви спомена два фрапантни случая, свързани с лицето Бойко Рановски, за да раберете кого сте назначили за изп. директор.
Първият сл,чай е свързан със съпругата му

ПОЛИЦЕЙСКИ СЪПРУГИ ВЪРТЯТ ЕВРОПАРИ ЗА МИЛИОНИ

imageЖената на началникът на „Пътна полиция” комисар Бойко Рановски от ГДНП и жената неговия подчинен  Валери Митов – началник сектор „Пътен контрол“ също в КАТ ръководят  европари за милиони.

Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) е юридическо лице по чл. 60 от Закона за администрацията – второстепенен разпоредител с бюджет към министъра на образованието и науката със седалище и адрес на управление: София 1000, район „Средец“, ул. „Граф Игнатиев“ №15, ет. 4.

Центърът за развитие на човешките ресурси администрира, насърчава, консултира, организира и координира участието на Република България в Програмата на Европейския съюз в областта на образованието, обучението, младежта и спорта „Еразъм+“ и в нейните съпътстващи хоризонтални програми и дейности и други европейски и международни образователни програми. И бюджетът им надхвърля 160 милиона.

Марчела Митова, съпруга на Валери Митов, който е началник сектор „Пътен контрол“ и от когото зависи контрола по пътищаща и борбата с жертвите по пътя, е началник отдел Направление  „Мобилност“ Дирекция „Програмни дейности, селекция и анализ“ и избира оценителите по европрограми, като е добре да се провери дали прави избора на едни и същи хора, а нейната колежка Мария Рановска е експерт сектор „Училищно образование“ в отдел Направление  „Партньорства“, (отделът е част от същата дирекция, но е подчинена на друг началник отдел), която пък е съпруга на медийната звезда на КАТ и МВР, който бори джигитите пътя.

Преди година ДАНС и прокуратурата се заеха да проверяват въпросния Център по повод възникналите съществени подозрения за организационни и финансови  злоупотреби за милиони.

Негов шеф по това време е виден член на ГЕРБ Лора Махлелиева-Кларксън, дясна ръка на Милана Дамянова, председател на образователната комисия в НС и член на столичната централа ва ГЕРБ в Красно село.

Случайно или не, именно през тези две структури ще минават най-сериозните проекти по новата европейска оперативна програма „Наука и образование“, чиято стойност по предварителни разчети, ще достигне няколко стотици милиона лева.

Интересното е, че когато тази госпожа сяда в директорското кресло на Центъра за развитие на човешките ресурси, бившият червен депутат Емил Райнов поставя няколко пъти по време на парламентарен контрол въпроса за нейното назначение, като впоследствие Центъра беше поет от човек на бившата министърка  на МОН Кунева – Татяна Калканова, някогашен жълт депутат.

Заради силното лоби на КАТ там до момента двете първи дами на катаджиите не са проверявани, въпреки сигнали за спрени проекти.

Afera.bg

СЕДЕМ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА КОМИСАР БОЙКО РАНОВСКИ
Седемнеправителствени организации искат опровержение и оставка на комисар Бойко Рановски, началник отдел "Пътна полиция" в ГД "Национална полиция" по повод негово изказване, неглижиращо правата на пешеходците.
Това е посочено в отворено писмо до министрите от кабинета и по-специално до вътрешния министър Румяна бъчварова и  до ночолника но "Национална полиция" Христо терзийски.
От гражданските организации припомнят, че на 10 април комисар Бойко Рановски заяви пред обществената ТВ БНТ по повод пишиходците "...Това, че пресичат на пешеходна пътека не ги прави с предимство пред МПС-тата.
Изненадани сме от подобно омаловажаване на правата на пешеходцитев какчеството им на най-уязвимите участници в движението и то на фона на всички трагични резултати, свързани със стотици загиващи и хиляди ранявани пешеходци всяка година...по този начин се стига до безнаказаност, която води до агресия на пътя..."
В отвореното писмо се цитира и ЗДв П, с който дълбоко противоречи "становището" на т. нар. "комисар" Бойко Рановски.
чл.119. При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци като намали скоростта или спре.
чл. 120. Когато пешеходец стоящ на банкета или тротоара
сигнализира с ръка за намерението да премине през пешеходната пътека, водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен, без да създава опасност за движението да спре, за да пропусне пешеходеца.
...Мотивите им са, че в официалното изявление, в което личи непознаване ва ДДвП, омаловажаване и отхвърляне на правата на ай-уязвимата група участници в движението-пешеходците и уронването на престижа на институцията, която представлява комисарБойко Рановски.
Щом не ви е срам-продължавайте да подкрепяте един доказан некадърник и покривач на далаверите на жена си. В един момент той ще потопи и вас като котва.







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734173
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031