Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2018 14:59 - ДО Г-Н ХОРСТ ЗЕЕХОФЕР-МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ФРГ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2418 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                     До

                                                      Г-н Хорст Зеехофер

                                             Министър на вътрешните работи

                                             на Федерална Република Германия

                                             и Председател на ХСС

                                             Копие до: Посолство на Федерална

                                             Република Германия в България

 

 

Господин Зеехофер,

 

Казвам се Николай Колев-Босия и съм български гражданин. Един от последните останали живи дисиденти от комунистическия режим в България през периода 1944-1989 година. Излежавал съм присъди за думи и действия против комунистичеката власт. Автор съм на стихосбирки и книги, описващи периода на политическите репресии по време на комунизма, значението на обикновения човек в тези тъмни времена и трагичните обществени и лични последствия от незачитането на основни човешки права. През времето на демократичните промени и все още несъстоялия се преход към демократично общество и държава съм общественик, създател на първата независима синдикална организация в България и деен участник в политическите усилия за демократично развитие. Опитите за преодоляване на старата комунистическа система продължават и до днес. Цели 29 години преход се оказаха недостатъчни на новата българската политическа класа за извършването на реални реформи в посока на необратими демократични процеси.

 

След краткото ми представяне бих желал да знаете, че целия си живот положих изцяло в обществен интерес. Именно заради същия този интерес днес, 23 август, съм прикован към легло вече 72 дни. Обявил съм гладна стачка, като крайна мярка на протест срещу престъпното и масово издаване на документи за правоспособност на водачи на МПС срещу заплащане на неграмотни лица и бежанци. Това е огромна престъпна корупционна схема, която акумулира към правителствени лица сума около 25 милиона евро всяка година. Последствията са страшни – катастрофи с хиляди жертви по всички европейски пътища, включително и в Германия, ползване на шофьорските книжки като документи за самоличност от бежанци в целия ЕС и дори за извършване на терористични актове в много държави. Уверявам ви, че издаваните всяка година в нарушение на закона на хиляди такива документи в България се използват по абсолютно престъпен начин в целия ЕС. Бежанците, придобили такива документи и по този начин лица не притежават други, законно издадени лични документи.

 

Откритата война срещу корупцията, която лично съм обявил се води вече 8 години. Без осъдителен резултат. Корупционната практика не спира, загиват хиляди невинни граждани, раняват се и осакатяват десетки хиляди, а всички български и европейски институции удивително мълчат. Вероятно, защото корупцията излиза извън рамките на една държава. Уведомил съм всички нива в България и съм предал безспорни доказателства. Същото съм направил и към всички възможни органи в ЕС! Едва след като се задейства европейската система и с лично настояване на политически лидери от 2011 до 2017 година бяха арестувани над 70 служители на автомобилната администрация към министерство на транспорта. През 2017 бяха арестувани и обявени от специализираната прокуратура в България като „организирана престъпна група“. Същите служители бяха върнати на работните си места конюнктурно -  заради политическо въздействие. От началото на личната ми борба до днес има арестувани над 70 човека по престъпната верига и нито един осъден. Нещо повече – реабилитират ги, като членове от Системата.

 

Корупционната практика с издаване на документи на неграмотни и бежанци продължава и до днес! Според проверка извършена от Главния прокурор на РБ това престъпление се случва срещу заплащане от 2000-4000 евро. Без нито един осъден престъпник!

Изводите оставям за вас!

 

Уважаеми г-н Зеехофер,

 

Не са много европейските политически личности, готови да застанат открито в защита на общоевропейски ценности. Причините са както политически, така и много други. Когато, обаче, става въпрос за запазване на живота и здравето на хиляди европейски граждани, както и недопускане на бежанци да придобиват по престъпен начин документи, да се легитимират и управляват МПС, считам, че трябва да се прояви характер и политическа воля. Повечето българските политици все още нямат подобни морални фундаменти, защото са корумпирани и зависими. Държат се по унизителен за човешкото достойнство начин - омаловажават, неглижират, подценяват. Лъжат. Незрели са за управленските места, които заемат. И тук свършва всичко за тях от моя страна.

 

Притежавам хиляди документи /оригинали/ от Министерство на транспорта, които доказват цялата престъпна корупционна практика. Някои от тях съм предал на съответните власти. След обявянето на гладна стачка, властта предприе създаването на Парламентарна комисия са проверка на сигнали от граждани. Комисия от 5 човека с председател, депутат от управляващата партия – управляващите ще проверяват собствените си министри!? Напълно антидемократична практика. Да не говорим, че на изминалите заседания се установиха чудовищни факти за членовете на тази фиктивна комисия, която има роля единствено да пречупи за пореден път волята на будните граждани.

 

Господин Зеехофер,

Не зная още колко време живот ми остава, защото вече трудно мога да ставам от леглото си заради слабост. През дома ми преминаха представители на цялата държавна власт и политически лидери.

Всички знаят корупционния проблем, съчувстват, но се оказаха безпомощни да подкрепят исканията ми за оставка на министъра на транспорта. Министър, извършил много престъпления, включително и катастрофа в пияно състояние, при която загина собствения му син. Министър, без реални морални или политически ориентири, зависим лично и само от премиера. Национален срам.

В оставщите ми дни живот бих искал да се срещна с Вас, господин Зеехофер или с упълномощен от вас представител! Не, за да Ви задължавам, нито да поемате каквито и да било отговорности против волята си, а защото Вие сте последния лъч надежда за преодоляване на тази държавна и европейска корупционна криза. Светлина, която има сили да преодолее българската политическа тъмнина и да спаси хиляди животи на европейски граждани. Много други лидери не успяха!

 

Адрес:

България, София, ж. К. Борово, бл. 231, ап. 39, тел. 0888 408 623, e.mail-kolev_bosia@abv.bg

Ваш:

Николай Колев - Босия 




Гласувай:
6



1. apostapostoloff - То бива, бива мерзост, ама
27.08.2018 06:45
чак пък толкова не бива...
цитирай
2. vladtepes - Среща
27.08.2018 10:41
Трябва да се организира среща с архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. Евентуално и такава с архиереите на всички епархии на Арменска Апостолическа Църква в ЕС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741073
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031