Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2018 19:55 - СРЕЩАТА МИ С КПЛ ИВАЙЛО МОСКОВСКИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2076 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ШУШУМИГИТЕ СА РАЗТРЕВОЖЕНИ.

Днес, по настояване на КПЛ Ивайло Московски в сградата на МТИТС се провде среща. С мен бяха Кънчо Димитров-бивш директор на ДАИ-София и Иво Кръстев. Срещу нас седнаха КПЛ Московски, неговият заместник КПЛ Ангел Попов /Геле Линейката/-създател на т. нар. "данък спокойствие/ за което е следствен, и гл. секретар Войновски.
От тяхна страна позицията беше на неинформирани и невинни. Поискаха да докажа с документи и факти престъпленията в Министерството. Въпреки че носих един огромен масив с документи, отговорих на Московски, че в Министерството има Инспекторат и администрация, която е задължена да му доставя тези документи и ако те липсват на бюрото му, трябва незабавно да освободи цялата администрация, а той да подаде незабавно оставка поради некадърност. Обясних му търпеливо, че има документи и изказвания на Специализираната прокуратура и ГД БОП и тези документи задължително са минали през него, така че селските му тарикатски приказки, че нищо не е знаел да си ги завре в едно място, дето в черния му задник слънчеви лъчи не влизат.
Втората му защитна теза бе също толкова смешна. Те били създали "непреодолими" препятствия за продажба на изпити и книжки. Онтоворих му, че резултатите от движението по пътищата непрекъснато се увеличават, което означава, че мерките или не са качествени, или не се изпълняват. Отговор нямаше и не можеше да има.
Попитах КПЛ Московски дали е работил за Мултигруп Той започна да шикалкави, но не отрече. Отрече да познава Митьо Гестапото лично, което е лесно опровержимо със снимки, свидетелства и редовни контакти. Убеден съм, че до дни ще му бъде поискана оставката, като при всички случаи ще бъде изтъкната съвършено различна причина.
Попитах и КПЛ Ангел Попов /Геле Линейката/, зам министърна КПЛ Московски дали е следствен. Не даде никакъв отговор, но попитах Московски защо не го е освободил временно докато трае следствието.
След това окончателно напуснах селската вечеринка, искайки категорично оставката на Московски.
Утре ще отида, според уговорката, да вземе копие от протокола, който, при всички случаи, ще бъде фалшифициран и непълен, но ние бяхме трима и ще можем да го оспорим със свидетелски показания.



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Комична сценка. Така е, като знаят, ...
25.06.2018 20:22
Комична сценка. Така е, като знаят, че са напикано мушкато, пък искат да изглеждат майски рози.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743297
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031