Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2018 16:21 - ИДИОТИ ЛИ СА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА МВР?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 940 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 РАДЕВ И МАРИНОВ НЕ СА ЛИ ЧУВАЛИ ДУМАТА ОСТАВКА?

Разбира се, няма да спестя вината и на иначе бездействащата прокуратура. Ако там имаше поне един читав прокурор, той щеше да издаде незабавно постановление за арест на Сотир Цацаров и Бойко Борисов. 
На първо време!
Предполагам, че ако ръководството на МВР не беше с толкова нисък коефициент на интелигентност, МВР можеше и да свърши някаква полезна работа. Защото да "профилактираш" български граждани да не трепят или увреждат руският кагебист и по назначение патриарх на Русия е пълна идиотщина. За това, какво има /всъщност няма/ в главата си главният секретар на МВР ми е пределно ясно, защото знам биографията му на криминално проявено лице, включително и с идиотските си заповеди за ареста ми цели 14 пъти! Въпреки че имаше съдебни решения, които категорично подчертаваха, че това което правя не е престъпление или административно нарушение.
Очаквах министър Радев да прояви качества и да промени МВР към по-добро, но надеждите ми мигом се изпариха, след като именно той предложи Младен Маринов за главен секретар. Така двамата се гушнаха и заприличаха на сглобка между торен бръмбар и скорпион
Че като започнаха едно читалищно театро от показни масовки! Че като започнаха едни бомбастични изказвания! Че като започнахме ежедневно да виждаме досадните им физиономии по телевизиите! Че като започнаха едни манипулации със статистиката!
За доктора в Пловдив да не говоря.
МВР в лицето на ГД БОП допусна дисциплинарното уволнение на Кънчо Димитров-директор на ДАИ-София, въпреки, че именно той активно помогна на Бопаджиите да разкрият организираната престъпна група в ИА "Автомобилна администрация", която продаваше изпити и книжки и пускаше финансовия поток нагоре. Ако шефът на БОП Спиридонов и стоящите над него Радев и Маринов си мислят, че това е законно и морално, то по-добре е да си купят по едно въже и да го употребят за себе си по предназначение. Същото се отнася и за покриването на Ивайло Московски, който ,освен че позволяваше избиването на български и чужди граждани от шофьори със закупени книжки и при това напълно неграмотни, в нетрезво състояние преби собствения си син. Но позорът не е само в тези тримата. По места нещата не са по-добре. И там ако полицаят си върши работата намират начин да го изгонят или пречупят.
Единственото смислено нещо, което могат да направят е незабавно да си подадат оставките и да се махат от властта. Да си купят книжки за оцветяване и да отидат в ЦСЗ да ги оцветяват.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11803730
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930