Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2018 12:38 - ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ ИСТАНБУЛНИЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3323 Коментари: 11 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ТРЯБВА ДА СИ КРЪГЪЛ  ПАТРИОТ, ЗА ДА ДРЪНКАШ ОБЕДИНЕНИ ГЛУПОСТИ

У нас човек трябва да е кръгъл патриот, за да го назначат за политик, прокурор или журнаГлист. Този факт много ясно се разбра поради появяването на т. нар. "Истанбулска конвенция".
Явно, на българските политици, журнаГлисти, синодалници и Ентелектуалци тотално им липсва стратегическо мислене. Единственият начин да използват мозъчетата си е да сравняват всичко с личните и груповите си интереси.
Всички вкупом и поотделно възприемат Конвенцията изключително като политически акт. Възприемат го така, защото според назнечените политици, журнаГлисти, прокурори и Ентелектуалци политиката не се нуждае от анализ и доказателства. 
Всъщност, т. нар. "Истанбулска конвенция" е по скоро опит за културна инвазия за разграничаване на европейските културни ценности от азиатските. Бих го оприличил като един мек "Кръстоносен поход" срещу мюсюлманско-китайско-руската инвазия. Не бих казал, че идеята е лоша, но реализацията е твърде евробюрократизирана. 
Няма да привеждам допълнителни доказателства, защото ако един човек не усети това от едно единствено, но най-важно  доказателство, то вероятността да го разбере при допълнителни, но по-далчни доказателства, е нищожна.
Европа, в най-общ план, има културна ценностна система. Това не може да с каже за исляма, Китай и Русия. Там силовото мислене е водещо и всички опити да се изгради културна ценност върху основите на силата са напразни и неуспешни.
Европа иска да построи една невидима стена между Азия и Централна и Западна Европа като начин да въздейства на европееца да втвърди ценностите си и в същото време да се опита да въздейства върху младите азиатци и особено на интелектуалците там да променят постепенно силовото си мислене с културно. Защото появи ли се мисловен процес, догмата е поставена пред разпад.
Знам, че това, което съм написал ще стигне до много малко глави. 
Знам, че в нито една кръгла обединена патриотична тиква няма да намери място.
Това, от което се нуждае подобна конвенция е да се преработи в един по-различен тон, за да накара Азия да бъде разделена на силово и културно мислене.
Тогава ще има и точния ефект.




Гласувай:
4



1. attila - Задунайските ДЖЕНДЪРИ Не Може да ги Барнеш, Защото са в ДАНС !
27.01.2018 13:46
Задунайските ДЖЕНДЪРИ Не Може да ги Барнеш, Защото са на Държавна Ясла в ДАНС !

Наръчник на ДАНС:

Който не се ЕБЕ в ГЪЗА е Терорист !

ПЕДЕРАСТ Подготвя ли Терористичен Акт Не Могат да го Барнат, ДАНС го Пази !

Шефа на ПЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС ако те Нарочи че не си ПЕДЕРАСТ, те Обявява за ТЕРОРИСТ, Спира Интернета, Взима Личната Карта и Минаваш в НЕЛЕГАЛНОСТ !

ФОРМУЛАТА на ДАНС Разкрита:

ПЕДЕРАСТ Плюс ЛЕСБИЙКА Равно на ДАНС !

Гей Бардака ДАНС го Създаде Съветското Копеле,Херсонския Педераст с Руско Гражданство СерГей ЯКОВ, Син на Масовия УБИЕЦ Димитри Станишев !

Закона за ДАНС с 135 ЧЛЕНА го Изработи Известната с "Тишината в Леглото си" Татяна Дончева !

ДАНС е нещо като Хелзинския Комитет или БГО ДЖЕМИНИ !

Защитава Правата на Гей, Лесбийки, Бисексуални и Транссексуални !

По Препоръка на Хелзинския Комитет в ДАНС Приемат Само КУРВИ и ПЕДЕРАСТИ, Защо Били в Неравностойно Положение !

ШВЕСТЕРИТЕ от ДАНС Бръмчат Главно около Библиотекарския в Слатина и Разбира се пред Министерството на Земеделието !

Митьо Гестапото ги Школува за Агенти с Пенсионерската си ПИШКА, а Шаренкова им Центрова ХАЛКИТЕ с Монстър СТРАПОН !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР!

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР!

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш!

МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
2. ogniangarkov - Koльо, дано не надценяваш капац...
27.01.2018 17:13
Koльо, дано не надценяваш капацитета за визионерско мислене на флатулентите в Страсбург ! (т.е., на производителите на гръмки стомашни залпове в централата на Съвета на Европа, където е изпражнена „Стамбулската конФЕК/вен/ция).

Ако не възразяваш ти „paste-вам» мое писание от Фейса от 25 т.м. по повод постинг на Жужа за одобряване на Стамбул-конфекцията от външнополит-комисията на НС, с тартор - зъболекарка:

На вечерен празник-прием в приятелско посолство ме забавляваше до смях демонстративната, радикално неадекватна не/контактност на 2 ЛГБТИ-лица на директорски столове във Външно. Не можете да си представите, погледнато отстрани, как се „дуеха” и се вземаха насериозно! Постингът на моята колега и приятелка Жужа Пехливанова за одобряване на Стамбулския ферман, простете, Цариградската, нека е Истанбулска конвенция от външнополитическата комисия не ме изненада. Хора с робска психика, деца и внуци на след-осмо-септемврийски-парт-активисти могат да се издигнат максимум до ниво васали-послушници-въртиопашки. За тях набедените атеисти позицията на Светия синод е без значение. Дано поне им оправят зъбите с упойка!
цитирай
3. bosia - До Оги
27.01.2018 18:56
Оги,
Не само, че не ги надценявам, н дори в прав текст съм написал, че именно евробюрогъзците са съсипали една добра идея за Европа в този момент.
цитирай
4. ogniangarkov - Кольо, идеята е твоя, не на Э-пис...
27.01.2018 21:59
Кольо, идеята е твоя, не на Э-писарушките! Те просто си ОТдрапват жизнения стандарт, дори ако ТРЕБЕ с цената на милувки под кръста на висшестоящи и спонсори. И с Э-калитко-андрешковска хитрушковщина, под мантията „Превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие”, на която вярвам, че мнозинството съотечественици не бихме възразили, съзиждат предпоставки сред нашите деца, внуци и наивници за манипулационна джендър-пропаганда. В началото яваш-яваш (както биха изхортували в българската патриот-партия ДОСТ), ДЖЕНДРОлогия, а след това усул-усул проникване ... на прогресивна, човешко-правова, вероятно аурсорсингово платена на първо време, ДЖЕНДЪРмерия. Борбата с насилието е на 1-во, 2-ро...., 100-но място в дискрецията на националното законодателство, правоохранителни и –защитни органи. Конвенцията в идеалния случай ангажира към международно сътрудничество, но защо ни е тя в случая? Да прехранва нови щатни търтеи? Стамбулската конФЕКция би имала смисъл, напр., ако от Турция или Армения идват насилници. Дойдат, насилят домашно и се скатаят във Ватана, респ. в Ереван. И Бг се оплаче на компетентния арменски поп или административен ходжа да санкционират насилника. По-добре те, защото в нашите затвори няма място от цигани + 30% все още още туземци (знаеш, че = местни жители от чешки tu zěme). Качих в кло...ката ФБ публикацията ти, но тя е по-скучна и по-пасивна от твоя блог. Опасявам се да включа ютията за гладене, за да не ми заговори и тя за насилия, джендъропедалофилии и пр. интелектуални полюции. Тема, от която ми се екскрементира вече!
цитирай
5. ogniangarkov - уточнение
27.01.2018 22:04
....нямаш чешки диакритики: ... tu zeme = тази земя, оттам туземец, местен
цитирай
6. bosia - До Оги
27.01.2018 22:24
Оги,
тази идея е използвана от някои европейски държави доста в последните 150 години. Затава смятам, че сега се използва за пореден път, но когато тръгне от една държава и стигне до евробюрократа, там се случват обичайните евробюрокротични и нечии евролични простотии и стигат до абсурда си.
Не тълкувам евробюрокрацията, понеже тя не подлежи на нормален анализ. Там са попаднали задници като тези, които са в нашите "политически партии", "медии" и "съдебна система".
цитирай
7. ogniangarkov - Кольо, вярвам ти, сигурно е така. Но ...
28.01.2018 00:41
Кольо, вярвам ти, сигурно е така. Но СС на УП (управляващите партии ? педи... кюрист/к/и ?) изтриха в Инет на български от онанистичния си превод всички спорни понятия oт текста на конвенцията. А обяснителният доклад ? Бях си записал от англ. от т. 313, че ако желаят страните могат да разширят тълкуването на ОСОБЕНОСТИТЕ НА ПОЛА спрямо ЛГБТ (за Интерсексуалите не съм записал), и които също може да са изправени пред особени форми на преследване и насилие, свързано с пола. В комбинация с чл. 3 на ИК за „пoл“ = било на cоциално изгpадени pоли, поведения, дейноcти и xаpактеpиcтики, които общеcтвото cмята за подxодящи за жените и за мъжете, БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ НЕНАВИЖДАМ и да нямам грам външнополитическа интуиция, за да ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО този чиновнически МАСТУРБАНТ на посредствените ...лизци от СъвЕвр. Имаме внуци, деца и не сме длъжни да съдействаме на скудоумни хрумки за покафяване на Европа, за намаляване на прираста на най-интелигентната част от света по андрешковски. В съучастие с архи(по Улянов-Бланк)полюционната пропаганда на разни Цецко-Цицко-Бозки, сливнишки, татар-пазарджишки, кюстендилски полит-джадии, брюкселски кавали и туземни ЛГБТИ-та и под. А какво били мислели преди 150 г. екс-колонизатори, които вместо да грабят Африка, Азия и Ц и ЛатАм да ни бяха освободили от „Рахат-олсун-субкултурата”, ми е КАКТО Е КАЗАЛ великият римлянин: „Trans penem mihi (meum) est et ultima!” - През оная ми работа е и… от/на/татък. Гай, а не Гей Юлий Цезар. А нас Ювигите Канове отдавна са ни откъснали от Азия. Е, не са оставили най-доброто след себе си след Волжка Бг, но не може да оправим света дори с помощта на флагове с цвета на дъгата.
Амин!
цитирай
8. bosia - до Оги
28.01.2018 11:20
Оги,
ще направя една поправка.За Гай Юлий Цезар има запазен един надпис в подножието на Взувий близо до градчето Херкулан:
"Той /Цезар/ беше най-добрият мъж с всички жени и най-добрата жена с всички мъже!"
цитирай
9. ogniangarkov - Добре, Кольо. Но този надпис, ако не ...
28.01.2018 18:16
Добре, Кольо. Но този надпис, ако не е бил продиктуван от завист и ненавист post-mortem, e твърдение максимум за БИСЕКСУАЛНОСТ. А легендата или действителност за Клеопатра, за 3 съпруги и деца са индикации, че не е бил ГЕЙ, на жаргон „педи, педко...”. Или както казваше флотския ни мичман Патьо: „.. не е /бил/ на авариен /ход/ назад”.
цитирай
10. bosia - До Оги
28.01.2018 19:45
Оги, Помпей и Херкулан са били унищожени от Везувий прези убийството на Цезар.
Но искам да ти кажа за третия пол. У нас третият пол съществува твърде отдавна. Това са безполовите политици, журнаГлисти, магистрати, Ентелектуалци, избиратели и всичко останало.
цитирай
11. ogniangarkov - Да, тъжна история! Но за третия. . ...
28.01.2018 21:52
Да, тъжна история!
Но за третия... пол ХА-ХА-ХА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736545
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031