Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2017 10:12 - ПОРЕДНАТА ИДИОТЩИНА В МТИТС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1207 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДО ИВАЙЛО МОСКОВСКИ

МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА,

ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

 И СЪОБЩЕНИЯТА

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР,

 

Във връзка с насрочения конкурс за длъжността Началник „Летателна годност на ГВС“ към ГД ГВА, Ви обръщам внимание на така предложените изисквания за длъжност, която е показател за ниво и престиж.”Airworthiness department“ ръководител навсякъде по света е носител на капацитет и потенциал. Обидно е, че според така поставените критерии тази авторитетна длъжност може да се заеме от всеки прекарал четири години някъде на каквото и да е ниво из авиационните организации, без съществен или никакъв опит и никакво изискване за отсъствие на провинения по отношение авиационната безопасност.     Обидно е г-н министър!

Уведомявам Ви, че след  разговори с авторитетни специалисти от средите на гражданската авиация е споделено решението никой притежаващ експертен и персонален капацитет за тази длъжност  да не участва в този предварително опорочен „конкурс“ и в тази конюнктура.

Предполагам, понятен Ви е популярният напоследък в авиационните среди израз „Те, в ГВА си живеят паралелен живот, поне да не ни пречат“, който никак не е случаен.

Обидно е това, което се случва в последните години в ГД ГВА,  затова и кандидатите за конкурса Ви ще са с незавидна слава авантюристи, издирвани и задържани по света за престъпления по отношение авиационната  безопасност  или  празни от съдържание „кухи лейки“ (извинете за епитета, но е точен) без никакъв професионален опит или такива, ползвани като негативен пример, но с издадени от ГВА лицензи и сертификати, базирани на документи и „бележки“ с неслучили се процеси. Лица, борещи се с цената на всичко да се закачат и оцелеят знаейки, а и известни с това, че вън от ГВА, поради личните си качества и отсъствие на потенциал нямат шанс за препитание в системата на гражданската авиация.  Такъв е и случаят  с доскорошният Ви т.нар. Гл. Директор, сега Директор „Авиационна безопасност“, символ за трагикомедията в авиационния сектор на подвластното Ви министерство .

Жалко за всичко, което бе постигнато през годините, от ограничителната предпазна клауза за гражданската авиация на Република България до достигане на престижно „Европейско ниво“ на авиационната безопасност в гражданската авиация. Всичко това вече е безапелационно отминало и сега борбата е за „кокошкарско, някак си между другото“ оцеляване, без авторитет и чест, както е в жаргонния израз „типично по български“.

Така, че направете си „конкурса“, самозалъгвайте се, пък когато установите, че сте все така затънали, моля свържете се и ако все още има възможност и наличен потенциал бихме могли да обсъдим какво и как трябва да се случи, за да се възстанови поне част от загубеното в последните години и понятието „Авиационна безопасност“ в гражданската авиация да се осмисли със съдържание.

Моля, обърнете внимание, че засега все още запазвам някаква лоялност.

 Ивайло Коев – уволнен по Ваше разпореждане, по прищявка на малка куртизанка  инспектор „Летателна годност - Авиационна безопасност“ към  ГД ГВА.

.....................................
Г-н министър, предлага Ви се бонус - издигане с балон край София (разбира се регистриран, под надзор "по български" с "...  прилагането на най-добрите международни практики..."-съгл. обявата за конкурса), пъкспускането - както дойде!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11813568
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930