Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 17:18 - МАЛКО СТТИСТИКА И ОГРОМНО НАХАЛСТВО ПО МОСКОВСКИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1431 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАКВО ОЗНАЧАВА ТЕРМИНЪТ "ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ"?

Веднага ще отговоря на горния въпрос с една дума.
НИЩО!!!

Но нек минем към една статистика.
На 18.05.2011 г. е освободен тогавшният министър на транспорта Александър Цветков е освободен и предаден на прокуратурата за корупция в ИА "Автомобилна администрация". На негово място е назначен заместникът му, криминално проявеното лице Ивайло Московски. Московски по неизвестни причини не е освободин, а издигнат. Той няма никаква заслуга за отстраняването на Цветков. Напротив! Яростно повтаря, че корупция в агенцията-няма. Отстраняването е по сигнал на служители в агенцията до прокуратурата и германското посолство. Премиерът Борисов нарежда дисциплинарното уволнение на един от служителите, който е изпълнил дълга си. Съдът възстановява служителя. Никой не поема политическа отговорност.След известно време Цветков е назначен за директор на бившето ГУСВ.
Месец по-късно, на 16.06.2011 г. е освободено ръководството на Агенцията. "Освободени" са изп. директор Симеон Арнаудов и неговите заместници Анастас Тодоров и Димитър Ганев. Веднага Анастас Тодоров е назначен от кметицата на София-даскалица по развален български/т. нар. руски/ език-за директор на "Софийски имоти". Арнаудов е назначен отново от нея за директор на Център за градска мобилност. И на двете места паричните потоци са значителни. Димитър Ганев тихомълком е върнат в Агенцията и стига до директор през 2015 г. Сигналът е подаден отново от уволнения служител на Агенцията. 
На 12.08.2013 г. е арестуван тогавашният директор на Агенцията Валентин Божков заедно с 19 служители на Агенцията. Министър е Ивайло Московски, но той няма никаква заслуга за това. Напротив! Яростно отрича, включително и в Народното събрание, че има корупция в Агенцията. Сигналът е подаден от възстановения от съда служител. Следва незабавното му дисциплинарно уволнение за втори път. Московски не поема политическа отговорност за тежката корупция в МТИТС. Съдът отново възстановява служителя. Последва незабавното дисциплинарно уволнение на служителя. И в трите дисциплинарни уволнения обвинението е, че изнася информация за корупция!!!
Същият служител е уволнен дисциплинарно през май 2015 г., но бързата ми намеса застави Московски да скъса заповедта още същия ден и служителят е възстановен незабавно.
На 10.10.2013 г. тогавашният министър на транспорта Папазов оповести в Народното събрание и по медиите, че има сериозна карупция в агенцията. 19 служители за кратко време са продали 190 броя шофьорски книжки. Служителите са освободени, но при идването на второто правителство на Борисов и назначаването за министър отново криминално проявеното лице Ивайло Московски тихомълком ги възстановява с изключение на един, който е самоубит.. Естествено, никой не се противопоставя на това и политическа отговорност не е поискана. 
На 30.03.2016 г. е арестуван поредният директор на Агенцията Цветелин Цветанов заедно с десетина служители на Агенцията. Той е съученик на Московски и за него има доказателства, че още като директор на ДАИ-Плевен е създал корупционна схема. Московски няма никаква заслуга за ареста. Сигналът до Главния престъпник, пардон, прокурор, ЕК, германското посолство и френското посолство е пуснат от мен. Сега вече криминално проявеният Московски не отрича, че има корупция, но не поема политическа отговорност.
На 07.06.2017 г. са арестувани 12 служители на Агенцията. Московски няма никаква заслуга за това. Сигналът е подаден от служител на Агенцията. Политическа отговорност не е поета от криминлно проявения Московски.
Преди дни беше освободена пак чрез натиск отвън една от създателките на корупционната схема-Славка Андреева. Но дргият организатор-гл. секретар на агенцията Войновски не е освободн и продължава да организира корупционните схеми. Вместо него е подгонен директора на ДАИ-София Кънчо Димитров, който е оказал пълно съдействие при разкриването на корупционните схеми и арестите на служители и директори. Логиката говори, че сегашният директор-Калайджиев, също ще бъде калайдисан, за да не се стигне до арест и следствие на криминално проявения министър Московски и неговите покровители Бойко ал Борисов и Грухчо ал Кратунков, пардон, Сотир ал Цацаров. Всъщност, да се иска от кпл ал Московски политическа отговорност не е актулна. На него трябва да се търси незабавно наказателна отговорност.
Това, обаче, няма да бъде избегнато, защото ако България поеме председателството от 01.01.2018 г., ще използвам това да убедя с аргументи, факти и писмени доказателства Европейския съвет , че хора в Европа са избивани от български и европейски шофьори със закупени шофьорски книжки у нас от Агенцията, с протекцията на кпл ал Московски, кпл ал Борисов и кпл ал  Цацаров.
Наближават весели дни за българските корупционни схеми. 
Допускам, че някои сериозни обстоятелства ще доведат до внезапни големи промени във властта и е напълно вероятно това правителство да падне до края на годината и председателството да не се състои.
Допускам и внезапни изчезвания и смърти на част от най-високото ниво на властите.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11783658
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930