Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2017 17:05 - ПАМФЛЕТ НА ИВАЙЛО ЗАРТОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1149 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2017 17:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Анимации

Всичко е Мики-Маус, и това е логично. Държавата се управлява от анимационните герои Боко, Болен, Далавери и Прасчо. Всичко е обърнато наопаки и дори наопакито е обърнато наобратно. Лъжата е издигната в култ. Прокурори и съдии лъжат в определения, решения, присъди, постановления и прочие свои официални актове, с което придават „законност“ на беззаконията си. Политици се плюят, храчат и псуват, след което се прегръщат, целуват и облизват. Журналята са надъхани и послушни. За 5 лева са готови да напишат гадости и срещу собствените си майки. Чест, достойнство, справедливост, правосъдие, законосъобразност… Всичко това е демоде и е захвърлено на боклука. Сега имаме нова ценностна система. На власт са анимационните герои.

Отварям Закона на всички закони – Конституцията и чета:

чл.13 (3): „Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.“ – Лъжа! И децата знаят, че традиционното вероизповедание е Корупцията.

чл.16: „Трудът се гарантира и защитава от закона.“ – Не просто е лъжа, това са абсолютни глупости. Какъв труд, какво гарантиране, какъв закон?!? Какво ли мислят 500 000 безработни по този въпрос?

чл.20: „Държавата създава условия за балансирано развитие на отделните райони на страната…“ – Тази глупост да я кажат на хората в Северозападнала България. Там са адски балансирани.

чл.21 (1)„Земята е основно национално богатство, което се ползва от особената закрила на държавата и обществото.“ – Чета тази тлъста многоопашата лъжа и осъзнавам, че сме останали без основното си национално богатство. Двадесетина човека едри латифундисти заграбиха 80% от територията на България. Всеки чужденец може да си купи чрез фирма, колкото си поиска земя. А съвсем скоро няма да им се налага дори да регистрират фирми. По нареждане на ЕС българското основно национално богатство трябва да може да бъде купувано свободно от всеки чужденец. Та, за каква особена закрила на държавата и обществото говорим?!?

чл.18 (1)„Подземните богатства…, крайбрежната плажна ивица… са изключителна държавна собственост“ –Лъжа! Не можем да преброим частните плажове по морето.

чл.14„Семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото“ – Пълни глупости, майките се чудят как да протестират срещу „държавната закрила“.

чл.8„Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна“ – Тотална измама. Дупетати, премиер, министри, прокурори и съдии, всичките три власти се назначават от олигарси като Златев, Божков, Гергов, Ганчев, Минев… Кое му е разделеното? Къде е разделението, като са от един отбор всичките?

чл.9 (1)„Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната цялост.“ – Лъжа, ние просто нямаме въоръжени сили…

Така, в този дух мога да продължа още дълго. Разлиствайки страниците на Конституцията непрекъснато се препъвам в лъжи, глупости, измами, неистини… Но имам и една радостна новина. Намерих една истина, леко нагарчаща, но пък истина:

чл.7: „Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.“ – Горчива истина. Вместо чиновниците да отговарят персонално за своите беззакония, държавата тоест данъкоплатците плащат свинщините на чиновниците. Например: Прокурор решава да ви съсипе, защото не сте му симпатичен или защото сте поръчан. Повдига ви обвинение, че сте негър с три глави, унищожава семейството ви, бизнеса ви, живота ви… И някой ден, ако успеете да се оправите, тоест да му платите на него или на съдията, тогава вие ще получите възможност да съдите държавата – данъкоплатците. Не мръсника в тога, а невинните и нищо неподозиращи безименни граждани – тях ще осъдите. Още по-страшно е, ако съдия постанови, че сте негър с три глави. Тогава бетон-арме сте съсипан и ако все пак с Божията помощ, някой далечен ден успеете да докажете своята правота, то вие отново няма да можете да потърсите лична отговорност от престъпниците в тоги – държавата отговаря за техните безчинства. Само на който не му се е случвало, няма да разбере за каква рафинирана гавра става въпрос.

Тази ужасяваща истина в чл.7 от Конституцията оневинява и всички крадци по министерства, агенции, комисии и прочие държавни хранилки. Всички чиновници могат необезпокоявано да ви вредят – те не носят отговорност. Вие можете да осъдите държавата, тоест и себе си включително, защото вие също сте данокъплатец и така се получава, че сам си плащате за чиновническите престъпления.

Как ви се струва това? Мики-Маус е, нали? В много готина държава си живеем. Конституцията ни на 90% е пълна с лъжи, измами и откровени глупости, което обаче не ни пречи да си имаме Конституционен съд. Напълно закономерно шеф на КС е не кой да е, а господин „вечното нямане на доказателства за корупция по високите етажи на властта“ – другарят Борис Велчев. Докато той 7 години се правеше на Главен прокурор, паразитите с власт станаха още по-богати, а българските граждани – по-бедни. Велчев беше назначен от Гоце Първанов, Гоце пък беше сложен да ни се прави на Президент от Вальо Златев, Люси Стойков, Гергов… и ченгесарския башибозук около тях. Същата банда назначи и следващия Главен прокурор – Сотир Цацаров. Както се вижда, и той е майстор на нямането на доказателства за корупция по високите етажи на властта. Кукловодите само сменят куклите, за да е по-интересно на зяпналата публика. Крадецът от Мадрид, Драгалевският бандит, Сергейчо, Гоце, Ахмед… са отдръпнати леко встрани, а на тяхно място са избутани новите солисти: Боко, Цецо, Болен, Прасчо, Далавери, които ни баламосват с тъпоумието си. Картините се сменят една след друга и колкото по-бързо се сменят, толкова повече ни се струва, че има някакво движение. Докато ни се изреждат анимационните герои, над 2 милиона българи бяха прокудени от България, а други 2,5 милиона „живеят“ под прага на бедността (според Евростат) в Родината си. Това е ефектът на анимацията.

 

Ивайло Зартов, 15 юли 2017г.




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Говорить Москва,
28.07.2017 18:31
Говорить Москва!
цитирай
2. bosia - правилно, апостолов!
28.07.2017 22:11
Ти си Москва!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742757
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031