Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2017 14:11 - КАКВО ПИШАТ НЕМСКИТЕ МЕДИИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1409 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ПАСПОРТИ И ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ЗА ИСЛЯМИСТИ

Когато преди дни Турция обяви, че има списък от 77 души, които са свързани с терористични организации, ДАНС, Цацаров, Борисов, МВР и се направиха на учудени, но в същото време замириса мощно на пълни памперси.
Както се знае,- "На лъжата краката са къси!"
Ето и текст, който взех от сайта "Фрог нюз".

"...Премиерът Борисов не за първи поставя българските служби в деликатна, - да не кажа друга дума – ситуация. Те са принудени да използват слаби и дори смущаващи аргументи, за да оправдаят своята „неинформираност”. Това удря върху техния авторитет и професионализъм не само у нас, но и зад граница. Авторитет, граден десетилетия наред.

 

Дори повърхностен анализ показва съвсем друга картина.

 

Не само службите ни, но и други институции отдавна са наясно, че ако някъде се появи списък с хора, свързани с терористични организации и в него има българи – трябва да са нащрек. В случая обаче притесненията им идват от това как ще реагира властта, а не от разследването и изясняването на детайлите. Това се случва рядко и ако все пак се случи, то е, зада се придобие информация, която да се използва за цели, обслужващи определени кръгове, а не обществения интерес.

 

Защото:

 

1. Още през 2015 г още, а след това през 2016 и 2017 г. чужди служби подават сигнали за българи, свързани с терористи. 

Германската гранична полиция вече е задържала няколко джихадисти, издирвани от Интерпол, които се движат с истински български документи, твърди германският вестник, като се позовава на агент под прикритие, работещ в Близкия Изток.

 

Българската мафия осигурява истински паспорти на бойци от „Ислямска държава“ (ИД), като печели по 20-30 хил. евро от всеки издаден документ. Това бише черно на бяло германският вестник „Ди велт”. Изданието се позовава на агент под прикритие, работещ в Близкия Изток.

 

Европа е следващата стъпка в утвърждаването на ИД като важен играч на световната политическа сцена и сред стичащите се към западноевропейските държави бежанци от Сирия и Северна Африка има голяма група внедрени джихадисти, чиято цел е да се установят в Западна Европа, пише още изданието. Един от основните пътищата минава през България, която, като най-бедна държава в Европейския съюз, е много удобна за транзитно преминаване на бойците, внедрени сред потоците бежанци. Сред висшето ръководство на ИД има бивши офицери от режима на Саддам Хюсеин, обучавани в бившите социалистически страни, а тайните служби на Източния блок бяха изключително професионални, твърди източникът на „Ди велт“.

 

Информация за организирано насочване на бежанския поток към България и издаването на български документи е част от конфиденциален доклад на немските разузнавателни служби, съобщават и други германски медии.

 

Журналисти от печатното издание „Билдцайтунг” са попаднали на нов доклад на германските власти със заглавие „За развитието на ситуацията с мигрантите в България”. Той е създаден от структурата „Общ център за анализи и стратегии относно нелегалната миграция”, в която участват германската полиция и германските разузнавателни служби. Авторите предупреждават, че потокът от бежанци се пренасочва от Турция през България и отам към Западна Европа. (Ако анализът бе направен в службите ни, те щяха да са наясно, че турците имат информация по въпроса.) Според в-к „Билд” в доклада става ясно, че вече от години в България действат съответните организирани структури за прехвърляне и снабдяване с документи.

 

Няма как нашите служби да не са запознати с тази информация. Наясно са също, че истински документи могат да издадат само съответни служители от съответни звена в системата на МВР, ДАНС, ГДБОП и пр. И ако оригинален паспорт струва 20-30 хиляди евро, то комплект с шофьорска книжка и дебитна карта цената скача над 50 000 евро.

 

Това прави около 200 – 250 млн евро на година при средния поток на преминаващи.

 

При това положение няма как да не се появят съмнения, че премълчаването е с цел да се прикрият служители и звена, които снабдяват бойци и командири от „Ислямска държава”, отиващи в Западна Европа.

 

Информацията е налична с всички подробности в базата за обмен между партньорските служби на страните членки на НАТО. Знае се кои в България имат достъп до тази информация. Знае се също, че техен пряк ръководител е министър-председателят..."

 



Гласувай:
1



1. attila - КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ДАНС Е РУСКАТА ДАРЖАВНА СИГУРНОСТ В ЗАДУНАЙСКИЯ КЕНЕФ !
19.07.2017 19:42
"От ДАНС ме Извикаха и ми Казаха да не Развалям Отношенията ни с Русия и Путин" ! Разказва Доброволец,Член на БКП Заминал да се Бие в Донецк за Руските ОКУПАТОРИ !

http://frognews/novini/dobrovolets-donetsk-frog-voiuvam-ubejdeniia-plashtat-300-stigat-tsigari

- От Кога Воюваш на Страната на Донецк и Защо Отиде Там?

- От 6 месеца. Като Българин дължа Уважение към Русия. Славянството, Православна Вяра, Историята, Всичко ни Сближава с Тази Страна.

Приемете, че съм Дошъл като Човек, Обичащ Русия. Член съм на Комунистическа Партия в България и като Интернационалист съм тук.

- Някой от Близките ти не се ли Опита да те Спре ?

- Нямам Жена и Семейство. Никой не ме Спря. Само от ДАНС ме Извикаха Преди да Тръгна за Донецк. В Началото на Разговора се Държаха Много Сериозно с Мен. Но Момчетата се Оказаха Добри.

Казаха ми Само да не Развалям Отношенията ни с Русия и Путин.

ДА СЕ ЗНАЕ !

ДАНС-Задунайска Държавна Сигурност Филиал на КГБ !!!

Долнопробен Гей Бардак създаден от Съветското КОПЕЛЕ, Херсонския ПЕДЕРАСТ от Хазарски произход СърГей ЯКОВ, син/дъщеря на Масовия Убиец Димитри Станишев(най-младия от тричленките в София избили десетки хиляди Българи противници на червените терористи от БКП-БСП в първите месеци след черната дата 09/09/44) за да пази от нас Българите Задунайския Колониален Кенеф окупиран преди 139 години от Руски Дегенерати за 32 тона Злато.

Ще го опазят колкото Руските Терористи и Окупатори опазиха Кавказ !

Пачаврите от ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 73 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.

Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава.

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11776648
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930