Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2017 09:02 - ДНЕС ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ЗАКРИЕ БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1202 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И САМОУБИЙСТВАТА

Днес кабинетът на извънредно заседание ще обсъжда борбата с корупцията. Това заседание ще бъде изключително интересно в читалищния смисъл на думата, защото е наредено от ЕС. Само преди няколко дни в България почти инкогнито пристигнаха немски прокурори, които тихичко наритаха криминално проявените лица Борисов и Цацаров. В резултат на това Цацаров отново театрално се разфуча и поиска "балансирано" имунитета на двама депутати-от БСП и ГЕРБ. Трябва да се има рлед вид, че това не са нови разследвания, които са обусловили тези прокурорски действия. Това са стари разработки, които в определен момент се активират с наказателна или политическа цел. Това означава, че прокуратурата и службите събират информация за всеки. И когато се наложи, по политически причини, се вадят едни компромати и се задвижват медиите, които лайнометно изпълняват нарежданията и вдигат пушилка. Появява се латерната Румяна Арнаудова и с каменно лице като Бъстър Кийтън съобщава безстрастно кой е виновен и защо. Не знам как е в леглото, но ако се държи по същия начин ще остне девствена цял живот.
Но да се върнем на извънредното заседание.
Ако то се проведе както трябва, в утрешните броеве на вестниците и по днешните вечерни емисии на телевизионните и радионовини ще има следните заглавия:
"Министър Московски се самоуби, скачайки от балкона на собственото си жилище за 1,8 млн лева в комплекса от закрит тип на братя Домусчиеви в квартал "Изгрев"!
"Цецка Цачева и съпругът и арх. Данговски се отровили с цианкалий прегърнати в спалнята си!"
"Сотир Цацаров направил опит да се самообеси на моста "Чвдар", но мостът се срутил и му счупил двата крака!"
"Дилян Пеевски направил опит да се удави в Перловската река, но след скока му във водата реката пресъхнала завинаги!"
"Бойко Борисов направил опит за се самозастреля със собственото си сикаджийско оръжие, но пищовът засякъл и той се изпуснал в гащите. В момента му правят клизма в Правителствена болница. Психолози се занимават с психическото му разстройство!"
И т. н. и т. н.
Въобще наближава един изключително любопитен и активен политико-читалищен период, в който ще видим много изцапани памперси, политически миграции и вопли. 
Време е да събираме камъните, както е написано в Книгата!



Гласувай:
6



1. oia - Здравите тикви не влизат в полит...
21.06.2017 09:24
Здравите тикви не влизат в политиката--те имат други полезни неща за вършене. Изгнилата тиква е безполезна. За това политиката е единствената
,,професия,, за, която не се изисква някаква квалификация. Изгнилата тиква е идеално квалифицирана за в политиката, защото там и без друго, всичко е гнило. Поздрави.
цитирай
2. milady - ха.ха..както каза неотдавно..ББ..
21.06.2017 11:02
да хванем Бика за..онъз му работа..
веселоо ,нали..
поздрави, босия..
жестоко сладкодумна ирония..
юлия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11789329
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930