Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2017 12:44 - ПАМФЛЕТ НА ИВАЙЛО ЗАРТОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1053 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.05.2017 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НАЗДАВИЦА ЗА ТРЕТОТО БОЙКОВО ПРЕРАЖДАНЕ

Три пъти майка и баща, три пъти за късмет, три пъти Бойко – премиер! Да ни е честито третото Бойко Борисово правителство! Урааа… В държавата, наречена Бандитостан е абсолютно нормално и закономерно такъв чутовен юнак да е най-отгоре. Очевидно първите два пъти не е могъл да ни оправи както трябва, така че нека ни потрети. Тръпнем в сладко очакване какви хубави работи ще ни се случат. Сега ще ни управлява под марката ГЕРБ и с „безкористната” подкрепа на обединените тарикати от НФСБ, АТАКА и ВМРО. За целта властимеющите сдробиха коалиционно споразумение и си раздадоха министерства. Все пак сиренето е с пари.

Като казвам „коалиция” усещам лека горчивина. Още ми накъртва коалиционната триглава ламя – БСП-НДСВ-ДПС. Новата ламя е с повече глави и ще лапа по-яко, което си е разбираемо. Не може само сирене да се яде, нали така? Усещате ли малките напъни да се замаскира грабежа, да му се придадат някакви „законови” форми? Цели 4 вицета ще има бащицата от Банкя. Томислав Дончев е вицепремиер по всичкология. Екатерина Захариева ще е вицепремиер по „правосъдната реформа” и отделно ще е външен министър?! Прасчо ще е вицепремиер по сигурността и министър на отбраната. Далавери Симеонов са го натоварили да бъде вицепремиер по икономика и демография?!? Преглеждам имената на министрите в третото Борисово правителство и ме напушва смях. Никъде не виждам Болен Сидеров! Е, как така бе? Нали уж сте един отбор? Значи, за Далавери (НФСБ) и Прасчо (ВМРО) е помислено, а за Болен (АТАКА) – не. Защо така? Нима човек, който е 5 пъти осъждан и 5 пъти се е признал за виновен не заслужава министерско кресло? Спокойно можеха да го направят 5-ти вицепремиер с ресор туризъм, отговарящ за екскурзиите до Варадеро. Срамота.

Възторжено посрещам назначаването на Цецка Цачева за министър на правосъдието. Бивша партийна секретарка от партията-майка БКП-БСП, изключително послушна и готова на всичко. Ако й наредят да хвърли ядрена бомба върху главите на досадните български граждани, Цецка ще го направи с удоволствие. Тя е доказан кадър. Като шеф на Парламента е известна с това, че е спряла всички законопроекти, които са против корумпираните съдии и прокурори. Спирала е дори такива предложения, които  са били приети единодушно в правната комисия. Леля Цъца открито и с гордост е защитавала интересите на ДОПГ (държавна организирана престъпна група) и заслужено е в стола на правосъден министър. Браво! За Бандитостанското правосъдие другарката Цачева е идеална. Освен това за Ц.Ц. правосъдната реформа в България вече е приключила?!? Как нещо, което не е започвало е свършило е непонятно за лаиците, но за професионалист като Цецето това е факт, който тя е споделила пред някаква китайска делегация. Аз пък за това чудо научих от Антони Тренчев, който беше на гости при Хекимян на 04.05.17г. в БТВ. Любопитно е какво ще прави Екатерина Захариева – вице премиерката с ресор „съдебна реформа”? Екатерина не знае ли, че всичко вече е приключено?

Сега някой от вас ще каже, че това са идиоти и че не трябва да им обръщаме внимание, но не сте прави. Нито недоразумението Цачева, нито Бойко Борисов са виновни. Дори техните ментори Валентин Златев, Георги Гергов, Васил Божков Гоце Първанов, Ахмед Доган… и те не са виновни. Виновни сме ние, които им позволяваме хем да ни грабят, хем да ни се подиграват. Идиотите сме ние. Първият път Боко-Боко управлява почти 4 години. Вторият път – 2 години. Общо 6 години сме били под неговото владичество и какво? Какво се промени за тези 6 години? България си остана най-корумпираната и най-бедната държава в Европа. В класацията за „свобода на словото” твърдо се движим между 113 и 109-то място, като пред нас са страни с военни режими, военни конфликти, хунти… След като 6 години Бойко Борисов ни води към „светлото бъдеще”, в България броят на мизерстващите се увеличава. Във всички останали европейски държави броят на бедните намалява, само в България те растат! По данни на Евростат към 25.04.2017г. 2,5 милиона българи (35% от населението) „живеят” в тежки материални лишения. Не могат да си плащат ежемесечните сметки и не могат да си купуват храна, не се хранят редовно!!!

Боже, какво ли ни чака след третия мандат на Бойко Борисов? Каква ли ще бъде картинката? Както е тръгнало, съвсем скоро ще се питаме как да ги стигнем сомалийците? Само за информация да напомня, че още през 2007г. ГЕРБ и АТАКА управляваха заедно в Бургас. Тогава Димитър Николов от ГЕРБ стана кмет, Далавери Симеонов от АТАКА стана шеф на общинските съветници, а Болен Сидеров – депутат. През второто Борисово правителство „обединените тарикати” бяха официални партньори заедно с деформаторите и Гоце Първановите комсомолци. Така че – нищо ново под слънцето. А той, слънцето е готов да управлява ако трябва още 66 години. Колкото толкова. Без значение е, че междувременно „партньорите” го наричат с всевъзможни обидни думи: курво, гюле, бандит, разбойник, мутра, крадец… Очевиден е фактът, че Боко-Боко не е от обидчивите. Вчера го плюха и псуваха, днес го облизват. Преди първото си правителство Бойко Борисов обещаваше справедливост и възмездие. Щеше да разваля заменките на олигарсите, ощетили България с над 8 милиарда лева. Щеше да наказва корумпираните чиновници, щеше… През втория си мандат от обещавач на справедливост Борисов се превърна в строител и резач на лентички. Строи и реже, при това винаги сам и винаги лично. С лопата, кирка и ножица, въоръжен до зъби строеше и режеше вълнисти магистрали и ленти. Днес като ни потретва, Боко-Боко нито обещава, нито строи. Днес мантрата е „трябва ни стабилност”. Човекът е откровен. На него и на ДОПГ (държавна организирана престъпна група) наистина са им необходими спокойствие и здрава храна. Жизнено важно е да не изпуснат властта и да не допуснат българските граждани пряко да избират прокурори, съдии и политици. Въпросът е на живот и смърт. Докато ДОПГ назначава проститутки – магистрати и политици, те ще служат на ДОПГ. Започнем ли ние пряко да ги избираме и да можем да ги отзоваваме, те ще служат на нас и наистина ще работят за България. Между другото, трябва да призная, че ми е малко мъчно за всички, които гласуват за ДОПГ. Гласуваш за Далавери (НФСБ), за Болен (АТАКА), за Прасчо (ВМРО), мразиш мутрата Бойко и слушалката Цв.Цв. – ненавиждаш ги от цялото си сърце, защото така са те възпитали партийните телевизии СКАТ и АЛФА. И какво се получава? Твоите вождове те предават и се гушват с курвата, с бандита, с престъпника, с разбойника, с гюлето… Гушкат се, мляскат се, облизват се  и те предават, и то за какво? Предават те за пари и власт, за власт и пари.

Някой сега ще се сепне и ще попита: А къде са идеалите чисти и святи? Е, как къде? Ето ги – пари и власт. Тук са техните идеали и винаги са били тук. Гласуваш за ГЕРБ и вожда, мразиш тия дето хулят твоя кумир и изведнъж – хоп! Нб ти коалиция! Нб ти партньори! С нещо не ви ли напомня ситуацията, когато ревностните бесепари получиха за другарчета царисти и депесари? Необяснимо е, как е възможно да гласуваш няколко пъти за едни и същи лъжци? За тези, които са те лъгали, лъжат те и ще продължат да те лъжат. Това да не е някаква извратена склонност към самоубийство? Самоубийство чрез избори. Ох, за малко да забравя да попитам. Сега накъде сме? Болен Сидеров нали беше твърдо за излизането ни от ЕС и НАТО и присъединяването ни към Русия. Сега ще излизаме ли, ще влизаме ли? Нека Боко-Боко и Болен да обяснят на хората как така се случи, че две противоположни прави се срещнаха и сляха в едно. Ако не са шизофреници, тогава излиза че и Бойко Борисов е командван от Кремъл, защото е очевидно, че на Болен не може да му се оспори факта, че „неговата” партия АТАКА и дъщерната й НФСБ са руски проекти. Ако двамата влюбени не искат да ни открехнат вратата на спалнята си, тогава ще се наложи да се обърнем към прекия им началник. Така нареченият водещ кукловод  - Валентин Златев. Шефът на Лукойл е доказано всесилен в Бандитостан. Без него не се назначава нито един висш магистрат или политик. Никак не е случайно, че рафинерията в Бургас от десетина години не е платила нето лев данък печалба. Къде се е чуло и видяло рафинерия да работи на загуба?! Да правиш счетоводни абра-кадабри в такива гигантски размери и номерът ти да минава пред НАП и Прокуратура, е възможно само, ако държавата ти принадлежи. Няма друг начин.

И така: Да ни е честито третото Бойко Борисово правителство! Ура и наздраве! Да почерпят Валентин Златев и руския посланик. Ура! И нека водката бъде с нас.

 

Ивайло Зартов, 04 май 2017г.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11794585
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930