Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2017 08:53 - РАДЕВ КАТАПУЛТИРА БЕЗ ДА ИСКА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1240 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МИСЛЕХА, ЧЕ ИЗБИРАТ ГЕНЕРАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, А ТОЙ СЕ ОКАЗА СТАРШИНА

В нашата най-нова история има много малко светли петна. Сегашното време не е извън нея. Дори, бих казал, днешното време е своеобразен връх на идиотщината и безсмислието.
В това отношение т. нар. наши "политици" нямат нищо общо с политиката. Дори, по-скоро, можем да ги наречем основателно "антиполитици". След Тодор Живков, Пеко Таков и цялата онази плява от гащници и малоумници, у нас всеки глупак приема за нормално да влезе в политиката, въпреки, че няма подготовка, капацитет и ценностна система да управлява. Всъщност, българинът вярва, че политиката е една дреха и като я облече-автоматично става политик.
Достатъчно е да погледнете Борисов, Нинова, Каракачанов, Симеонов, Сидеров, Марешки и всички останали и ще се убедите в това.
От този модел не се откроява и новоизбраният президент.
След като избра едно идиотски правителство, начело с един инфантил, завършил помощно училище и пишещ глупости от рода на "Поема за запека", продължи с глупостите си на хлапак, който иска в махалата да го уважават другите хлапета, защото скача най-високо, хвърля камъни най-далече и пърди най-гръмогласно.
Най-напред се помисли за самодържец и постави задачи на шайката, наречена "Служебно правителство", които определено са противоконституционни, контрапродуктивни и неморални. Започнаха уволнения, ревизии, простотии и залагане на мини. 
След това започна "Законодателна дейност". И там показа истинската си същност, че не мисли като генерал и командир, а като ротен старшина. Вчерашните му изцепки изцяло доказват това. Ако беше командир на място, щеше да поеме отговорност и да признае, че изборната цензура, която предложи малоумното правителство е по негова идея и че тази идея е глупава и противоконституционна. Явно, селянчето в него е победило авиокомандира и той продължава да се доказва пред хлапетата, че скача най-високо, хвърля камъни най-далече и пърди най-гръмогласно.
Ще завърша с една мисъл на Максим Горки:
"Роденият да пълзи-да лети не може!"



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793561
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930