Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2017 14:50 - ПОЗДРАВЛЕНИЕ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2592 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изборите приключиха. Естествено, спечелиха политиците. Загубиха избипателите. Това се случва вече няколко десетилетия. Което показва, че българинът е малоумник-рецидивист.
Не мога да се сдържа и да не поздравя гласувалите за новоизбраните задници. Правя го с едно мое старо стихотворение от 1988 г.

ЗАПОВЕД

Не изхвърляйте лайното!
Не го изхвърляйте!
Не го поглеждайте с омраза!
Не го поглеждайте!
Не го изривайте с лопата!
Не го изривайте!

Вземете чаша със вода!
С вода от планината!
Размийте в чашата лайното!
Лайното живо!
Изпийте чашата с лайното!
Изпийте я!

Повръщайте във скута си!
Повръщайте!

За да си спомняте за цял живот!
За да си спомняте!
За да си спомнят и децата ви!
За да си спомнят!
За да си спомнят и праправнуците ви!
За да си спомнят!

За да си спомнят
вкуса на времето!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Благодаря за
27.03.2017 15:21
комплимента! Поласкан съм.
цитирай
2. karamelita - Защо ми се струва, че изборите са ...
27.03.2017 15:23
Защо ми се струва,че изборите са умело фалшифицирани...не може масово хората да са недоволни от управлението на Борисов и пак да го изберат него,просто не е логично...Толкова ли много цигани са се наплодили напоследък в България,че да печелят избори?!...
цитирай
3. shveik5 - Напълно солидарен с karamelita -
27.03.2017 19:45
това е една напълно реална манипулация, предвид на пълната окупация на най-важните институции в страната ни от една силна и подмолна руска намеса, която действа на всички нива. Така че овцете, колкото и да пропагандират, че вегетарианството е полезно, то в крайна сметка решават червените вълци. В страна където задкулисието решава и е решило всичко предварително. Където и социологията получава далече преди изборите какви да са ориентировъчните проучвания, които се пишат на бюрото.Задкулисието определя и коя партия да е на първо и коя на девето. Където генезиса на повечето партии са от едно котило-червеното. А плюенето пред публиката е за спектакъл да има, защото ако БСП е тумора то ГЕРБ са разсейките и не е никаква десница. Страна където е петдесет нюанса сиво, щото е петдесет нюанса червено! Колко му е народа да си гласува, да се дава вид, че вървят избори, а крайния резултат да се моделира като една елегантна намеса паралелно на подаването на резултати в компютъра. И кой ще провери, и кой ще разбере, та нима може да провери това неудобната и потърпевша опозиция.Кукловодите са над всичко. Те владеят съда, правителството, полицията, прокуратурата е тяхна изпълнителна послушница. Та един компютър ли ще им се опре. И кой, кой ще разбере?
цитирай
4. bosia - до Кармелита и Швейк
27.03.2017 20:08
Констатациите и предположенията трябва да доведат до намерения. През 19 век френският писател Жозеф Жувер е казал: "Нищо не струват намренията, ако не са реализирани на дело!" Та и вашите констататации и предположения няма да струват нищо, ако не организирате недоволните да излязат на улицата с тояги и камъни.
Идете във Франция и вижте как живеят и се борят за правата си французите, за да ви стане ясно какво да се прави.
цитирай
5. krumbelosvet - Докато Ердоган
25.04.2017 10:25
Докато Ердоган нарича турците "моят прекрасен народ" ние дай да се самоплюеме. Представям си г-н Колев като посрещач на Орлов Мост. Това ще ни донесат "тоягите и камъните" на г-на. Само ЕДИН е кандидатът за омиротворител.
Най-големият бунт на французите, през 1968г., избухна за глупости и... спаси долара от неговия враг - Шарл дьо Гол. А франция затъна в ПОСРЕДСТВЕНОСТ до днес. И кого избраха вчера великите французи? Кого? Не знае ли г-н Колев?
И още, не знае ли г-на, че при ВСЯКА демокрация не народът избира, а тия, които манипулират народа. В античността са били ораторите, днес са медиите, а медиите не се владеят от богатите, а от най-богатите. Най-богатите НА СВЕТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742830
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031