Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2017 15:49 - МЕТАМОРФОЗИ ПО БЪЛГАРСКИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1558 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 10.03.2017 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЪЛГАРИНЪТ Е РАЗКРАЧЕН МЕЖДУ БТВ И НТВ

Дядо ми казваше: "От портокал лайно се прави за 2 часа, но от лайно портокал не става!"
Днес в сутрешния блок трима "юнаци", които до скоро отричаха да има продажба на свидетелства за правоуправление на МПС , днес твърдят точно обратното. В продължение на близо 3 години аз показвам и доказвам, че шофьорски книжки се продават на абсолютно неграмотни български и небългарски граждани. Вследствие на това годишно се избиват около 1 300 и се осакатяват около 15 000 български граждани. Книжки се продават и на ислямисти. В продължение на година съм сезирал всички държавни институции многократно за това. В резултат-пълна тишина! Благодарение на един държавен служител от ДАИ, който е приел борбата със смъртоносната корупция за своя кауза, още от 2010 г бяха санкционирани няколко служители от МТИТС. Като се започне от отстраняването на министър Александър Цветков и се стигне до изпълнителните директори и техните заместници, разследвани в продължение на месеци и години и после тихомълком пускани на свобода и награждавани от ГЕРБ и агента "БУДА"-криминално проявеното лице Бойко Борисов. Ще ви дам няколко примера. Отстраненият министър Цветков /бивш зам кмет по времето, когато "БУДА" беше кмет на София/, беше издигнат за директор на ГУСВ, Изпълнителният директор на автомобилната агенция Симеон Арнаудов доскоро беше директор на столичния "Център за градска мобилност". Неговият заместник Анастас Тодоров бе назначен за управител на "Софийски имоти". Предишният директор на агенцията Цветелин Цветанов беше арестуван с още 22-ма служители на агенцията. на 30 март миналата година. 22-мата тихомълкам бяха пуснати от ареста до 3 дни, а Цветанов полежа няколко месца в ареста и тихомълком също беше пуснат без да му бъдат повдигнато обвинения. Всичко това означава, че предишният и сегашният Главни прокурори-съответно криминално проявените лица Борис Велчев и Сотир Цацаров са опънали мощен чадър над убийците на български и европейски граждани. Бившият заместник директор на агенцията, криминално проявеното лице Красимир Калайджиев беше погладен по тиквето и издигнат за директор на мястото на Цветанов. Тази приемственост е стилът на БУДА" и неговите кукловоди от монтерейската банда. Същият този Калайджиев ни калайдисваше до вчера, че в Агенцията корупция-няма. Днес  го показаха в БТВ като пръв борец срещу продажбата на книжки. Същата метаморфоза претърпяха и Владимир Тодоров, Йонко Иванов и Алексей Кесяков, които в същото предаване днес ни убеждаваха пламенно, че битката е спечелена и повече продажби-няма да има. До вчера яростно отричаха, а сега хортуват точно обратното. Това е голяма и странна метаморфоза, която иска да ме убеди, че дядовата приказка за портокала и лайното не е вярна. Но няма да успеят, естествено. Защото портокалът и лайното миришат много различно и лесно се разпознават. 
Когато аз замерях депутатите с гнили домати те даваха интервю след интервю, че книжки не се продават и Кольо Босия е мръднал. Сега тихомълком признават, че "мръдналите" са те. 
Учудва ме и изборът на БТВ, както и присвояването на темата без да ни попитат дали сме съгласни. Защото без държавния служител от ДАИ и мен нямаше да има никакво "журналистическо разследване".
Накрая искам да разбера нещо много важно.:
По "Господари на ефира" в НТВ само преди няколко дни казаха и показаха, че продажбата на книжки тече с пълна сила. По БТВ четиримата синковци твърдят обратното.
Представете си какво мисли българският гражданин, който гледа и двете програми. Фактически той е поствен в разкрачено положение и се чуди на кого да вярва.
Но имайки предвид, че катастрофите с убити и ранени този месец са се удвоили по думите на Кесяков, май "Господарите" ще се окажат прави.



Гласувай:
2



1. vladtepes - За продажбата на книжки
10.03.2017 16:49
Сезирайте архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.
цитирай
2. bosia - до горното Гарабедче
10.03.2017 17:03
Защо ме прати в Диарбекир? На арменския поп са се оплаквали българските заточеници в Диарбекир преди Освобождението, защото е бил близък приятел със султана и в същото време-християнин. Той се е застъпвал за българите-християни и често е успявал. За повече информация прочети книгата на заточеника от с. Арабаджиево /Коларово, старозагорско/ поп Минчо Кънчев "Видрица"
цитирай
3. vladtepes - За Негово Високопреподобие
10.03.2017 17:28
Посочил съм архиерея на епархия България избран през юни 2015г., който е в София и дублира функциите на омбудсмана без държавно финансиране. Редно е жалбите да се насочват към него за разглеждане, когато засягат проблем на територията на епархията. Преди 2010г. беше зле - България и Румъния бяха една епархия с архиепископ начело и се налагаше жалби да се подават в Букурещ.
цитирай
4. bosia - до Гарабед
10.03.2017 20:48
Киркоре,
Нека си оправим най-напред собствената ни посрана църква, че да ни защитава и учи децата и внуците ни на добро, а не да се чуди каква последна марка часовник или "Мерцедес" да си купи. Арменският архиерей не може да бъде омбудсман, защото няма такъв български закон, който го упълномощава за това. Той може да бъде само доброволен застъпник.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735752
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031