Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 11:04 - ПИСМО НА МОЙ ЧИТАТЕЛ ДО ПРЕМИЕРА В ОСТАВКА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1179 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕДИН ДРУГ ПОГЛЕД ВЪРХУ ИЗБОРИТЕ

Това писмо получих преди изборите. Съзнателно не го публикувах преди изборите, за да не обърквам душите на вярващите допълнително. С много от написаното съм съгласен, в общи линии, но има и неща, с които не съм съгласен. 
Въпреки това го публикувам, защото предстевлява интересен поглед върху изборите от духовна гледна точка.


  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

THE WHITE ILLUMINATI                                BG                               HISTORY CHANGES

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Power of Knowledge                               +                                 R227 I Come Qvickly

 

www.illuminati-bg.bg

I.N.F.S.H.G.

I.N.J.C.

 

 

Remember, Remember,

the 5th of November!

2016

 

 

R178

Ето, иде с облаците и ще Го види всяко око,

и ония, които Го прободоха;

и всички земни племена ще възридаят поради Него.

Така е. Амин.

Аз съм Алфа и Омега, казва Господ Бог,

Който е, и Който е бил, и Който иде, Всемогъщият.

 

Haggai+21+22+23

Говори на управителя на Юда, Зоровавел, като кажеш:

Аз ще разтреса небето и земята;

Ще прекатуря престола на царствата,

И ще съборя силата на царствата на народите;

Ще прекатуря колесниците и ония, които се возят на тях;

И конете и ездачите им ще паднат

Всеки от меча на брата си.

В оня ден, казва Йехова на Силите,

Ще взема тебе, служителю мой Зоровавелю,

сине Салатиилов, казва Йехова,

И ще те положа като печат;

Защото те избрах, казва Йехова на Силите.

 

 

 

Уважаеми г-н Премиер,

 

с голямо внимание и интерес следя кампанията за предстоящите президентски избори на 06 ноември 2016 г. Всички съзнаваме, че изборът на новия държавен глава на РБългария е от изключителна важност предвид на трагичното състояние на народа и държавата и все по задъпбочаващата се световна криза. В тази връзка следва да отбележа, че изборът на ГЕРБ за Президент на Републиката в лицето на г-жа Цецка Данговска е крайно неподходящ. Причините са много, но аз бих изтъкнал най-важните, а те са:

 

1. При всичките мои уважения към г-жа Данговска, отчитайки нейния опит в политиката и професионални качества, следва да подчертая, че тя няма ВИЗИЯТА, за да бъде Президент на държавата. Президентът е ЛИЦЕТО на нацията. Той трябва да има привлекателен външен вид. В това отношение г-жа Данговска няма необходимите качества. Съжалявам изключително много, че се налага публично да коментирам този въпрос, но грешката не е толкова в г-жа Данговска, колкото в тези, които я издигнаха. Считам, че ГЕРБ можеше да има много по-добър кандидат-президент. Вие сами осъзнавате, че народът (визирам по-специално електората на ГЕРБ) е непросветен и се влияе от насоката, която се задава на централно ниво в партията. Но няма да бъде добре нито за народа, нито за президентската институция на България, ако в случай че г-жа Данговска бъде избрана, започнат да наричат в социалните мрежи новия Президент не "мама", а "баба Цеца"!

 

2. При всичките мои уважения към г-жа Данговска, НЕ Е РЕДНО жена да бъде Президент на Републиката! В това отношение следва да подчертая, че Президентът на България е Главнокомандващ българските военни сили (както е навсякъде по света). Първо, би било фатален прецедент в историята на България ЖЕНА да оглави българската армия. Второ, това няма да бъде прието добре от повечето военни командири - ще се създадат сериозни предпоставки за недоволство сред военните среди, да не кажа нещо повече. Трето, българската армия ще бъде за пореден път унижена! След като в продължение на 25 години тя бе целенасочено осакатявана от управляващите партии, върхът на безобразието и гаврата ще бъде да се постави начело на войската жена! Това би било крайно унижение и обида за българската воинска чест! Позор, който не подлежи на описание! Ще бъде страшно и катастрофално! Считам, че в България все още има достойна личност-мъж, който като Президент и държавен глава да застане начело на Армията. В лицето на ген. Румен Радев и Красимир Каракачанов България има двама достойни кандидат-президенти.

 

3. В случай че г-жа Данговска бъде избрана за Президент на държавата на очертаващия се балотаж – това ще разедини нацията и ще повлече след себе си трагични последици. Кризата в политическата, икономическата, социалната и военната сфери ще се задълбочи. Голяма част от българския народ няма да припознае своя Президент в лицето на г-жа Данговска! Президентската институция също ще изпадне в дълбока криза. А може би, г-н Премиер, това е тайната цел, която стои зад кандидатурата на г-жа Данговска? Защото, ние, истинските Просветени, добре разбираме, че чуждите сили чрез своята агентурна мрежа в правителствените и политически среди, са изключително заинтересувани България да продължава да затъва във всяко едно отношение, включително морално. В тази връзка няма как да подмина трагичния факт, че трима кандидат-президенти в лицето на Трайчо Трайков, Ивайло Калфин и Веселин Марешки, заявиха в ефира на БТВ (на 02.11.2016), че нямат нищо против узаконяването на гей-браковете в България. Какъв срам и позор за тези кандидат-президенти! Но бих използвал случая да поздравя чрез настоящото отворено писмо Красимир Каракачанов, който твърдо се противопоставя на това поредно безумие, което чуждите сили се опитват целенасочено да внедрят в държавното законодателство. Поздравявам също и висшия масон Димитър Недков за неговата открита позиция по този въпрос и затова, че заедно с други активисти подписаха петиция до кмета на София, Йорданка Фандъкова, против ежегодното провеждане на гей-парада в София.

 

Предвид на горните причини отправям настоятелен апел към всички масонски ложи и тамплиери да оттеглят своята подкрепа за г-жа Данговска! Нека всички български масони и тамплиери добре запомнят, че подкрепяйки и гласувайки за г-жа Данговска на вота на 06.11.2016 г. те ще й направят лоша услуга и ще опозорят своята чест и достойнство! Още веднъж подчертавам, че последиците нямат да бъдат благоприятни за държавата и народа!

 

Отправям настоятелен апел и към г-жа Данговска – да оттегли благоразумно и навреме своята кандидатура за Президент! Това е най-доброто решение, което вместо да я компроментира, ще я издигне и извиси над стремежа и надпреварата за първото място. Нейният сегашен пост на Председател на Парламента би следвало да бъде за нея достатъчна утеха и мотивация да работи за интересите и развитието на българската нация. Така тя самата ще запази своята чест и достойнство и ще заслужи моето уважение и уважението на голяма част от народа. Дано Всемогъщият Бог, Творец и Спасител, Йехова-Исус Христос помогне на г-жа Данговска да вземе единствено правилното и може би най-важно решение в своя живот!

 

Уважаеми г-н Премиер,

 

след като изясних въпроса с кандидатурата на ГЕРБ за Президент, следва да засегна и въпроса с поправките в Изборния кодекс, приети с подкрепата на ГЕРБ. В това отношение следва да заявя, че лично аз ще бойкотирам предстоящите президентски избори поради грубото нарушаване на моето конституционно право! Трябва да подчертая, че някои наскоро приети поправки в Изборния кодекс са недомислени, а поправката за задължително гласуване е очевидно противоконституционна! След като се запознах с мотивите на проекта за задължителното гласуване бих заявил, че те са противоречиви и несериозни. Настоявам тази позорна противоконституционна поправка, инициирана от депутатите Валери Симеонов, Искрен Веселинов и др., да бъде отменена веднага след приключването на президентските избори! Какво безумие бе сторено с тази поправка е видно от факта, че само месец преди вота за президентските избори Изборният кодекс трябваше да бъде спешно ремонтиран и така се стигна до една твърде гротескна ситуация. Също така и последната поправка относно квадратчето "Не гласувам за никого" е недомислена и противоречива. С други думи, вместо да се занимават с истинските проблеми на нацията, една част от българските депутати в лицето на "патриотите" решиха да експериментират против правото и разума, което е истински жалко. Използвам обаче случая да поздравя депутата Четин Казак, който зае правилната твърда позиция срещу това безумие и открито заяви, че задължителното гласуване е противоконституционно. Дано Всемогъщият Бог влее разум в главите на останалите депутати (особено на ГЕРБ), за да осъзнаят какво престъпление извършиха против конституционното право на гражданите! Толкова по този въпрос.

 

А сега, г-н Премиер,

 

се налага да засегна и въпроса с Вашето духовно поклонение, което демонстрирате пред лицето на народа. Визирам конкретно Вашето поклонение пред "чудотворната икона на света Богородица троеручица" в Троянския манастир на 15.08.2016 г. В това отношение имам да Ви предам една важна вест от Всемогъщия Бог, Творец и Спасител, Исус Христос. Добре ще бъде за Вас, г-н Премиер, да обърнете най-сериозно внимание на тази вест, защото по всичко личи, че сте набожен човек. Но първо нека да Ви припомня думите, които сте казал по време на поклонението (цитирам ел. в-к "Марица"):

 

В този свят, ако някой ни спаси България, то това ще е Господ. Затова всичко, което можем, правим. Вярата на хората, на всички, които са тук, упованието в Господа и нашите усилия, водени от Него, могат само да ни спасяват, заяви премиерът.

 

Във връзка с тези Ваши думи (ако са точно цитирани), г-н Премиер, следва да Ви поздравя, защото Вие сте казал самата истина – след 25 години тотален грабеж и унищожаване на държавата Единственият, Който може да я спаси е Господ Бог. Но тук трябва да уточним за кой Господ става въпрос. Защото дочух, че Вие сте бил висш масон който факт ще Ви помоля или да потвърдите, или да отречете (може и публично, още по-добре). Но трябва да знаете, г-н Премиер, че масонството и християнството са две несъвместими и противоположни религии, макар и да имат много общи неща. И който масон си мисли, че може да бъде едновременно и християнин, дълбоко се заблуждава! Тук няма да навлизам в подробности и обяснения, но за да Ви се изясни по-добре този въпрос (и по-точно в какво вярват висшите масони) бих Ви препоръчал да прочетете книгата на Ян Удо Холей (Ян Ван Хелсинг) "Войната на масоните. Разкрития на масон от висша степен!" (издателство "Дилок"). В тази книга един висш масон-мартинист разкрива в прав текст какви са истинските вярвания и планове на масонската световна мрежа. Ще Ви бъде също интересно да узнаете, че сегашните събития с бежанската криза, нарастващата престъпност, световния тероризъм, разпространението на наркотици и болести и т.н., са били отдавна планирани и подготвяни. И че нещата ще стават по-зле и по-зле. Ще научите също за това как висшите масони от окултния елит заглушават съвестта си с луциферианската доктрина "Nulla Poena Sine Culpa". Ето какво признава немският масон-мартинист на стр. 204-205:

 

Както вече споменах, като войник, но и като полицай постоянно бях използван за "особени мисии". Те включваха не само транспортиране на "различни стоки" до Близкия Изток, но и куриерски задачи. Тогава бях млад и незначителен, но имах достъп до тези кръгове и съм преживял случки, каквито описва господин Грийн. Знам как стоят нещата. Посещавал съм не само частните домове на политиците, но съм присъствал и на заседания в кабинетите им и там също съм виждал как открито се "провежда линия". Освен удоволствията с жените, икономистите и политиците си позволяваха и дроги. В техните среди това се смята за нормално. Морал и етика в познатия на нас смисъл изобщо липсват. Най-забележителното е, че в тези кръгове въобще не съществува чувство за вина, нито за извършена неправда. Веднъж упрекнах човек, който си позволяваше секс с непълнолетни и това ужасно ме възмути – а според служебното си положение нямах право да го сторя. Това можеше да ми струва работата. Но този тип действително каза: "Защо пък не? Нали си плащам!"

 

Не е за вярване, или? Те не осъзнават несправедливостта. Този феномен означава: Който няма такова съзнание, няма и грехове. Това е валидно и в масонството. Който не греши, няма и чувство за вина.

 

(бел. - Реплика на Ван Хелсинг:) Нали съгласно закона на резонанса всичко се връща.

 

Но според нашите разбирания духовните закони функционират по друг начин – там е разликата, ако познаваш тях и принципа на Луцифер. Нашето наказателно право съдържа понятието nulla poena sine culpa, което означава: "Няма наказание без вина". Ако извършиш дело, което не предизвиква у теб чувство за виновност, просто не си виновен. Тогава не те застига и наказание. Наистина самото събитие може да те докосне емоционално по някакъв друг начин. Естествено такава възможност съществува.

 

 

А сега, г-н Премиер, нека Ви запозная с някои реални аспекти на поклонението, което сте извършил в Троянския манастир и дано Всемогъщият Бог Ви просветли и не само Вас, но и всички, които биха прочели това отворено писмо:

 

1. Вероятно без да осъзнавате (дано е било наистина така) Вие сте извършил поклонение не на Всемогъщия Бог Исус Христос, а на Луцифер – падналия херувим, наречен още в Словото Божие Дявол и Сатана. Нека се запомни, че всеки християнин, който се покланя на икони, образи и мощи, съзнателно и несъзнателно отдава поклонение на Дявола!

 

2. Датата 15 август, на която Православната църква празнува "Успение Богородично", е всъщност сакралният празник на Ордена на йезуитите – Черната гвардия на Ватикана. Това е най-свещеният ден на черноризците, който те празнуват в чест на патрона на своя орден - Черната Дева. В допълнение следва да отбележа, че терминът "Богородица" е измислен и въведен в употреба от един от основателите на Ордена на тамплиерите – Бернар Клервоски, когото Римската църква е въздигнала в ранга на "светия". Това е доста чудно като се вземе в съображение фактът, че терминът "Богородица" представлява всъщност едно страшно богохулство.

 

3. Поклонението пред икони и образи на "Богородица", на "светии" и техни мощи представлява форма на идолопоклонство – християнско идолопоклонство. За да въведе това мерзостно езическо поклонение, Римската църква е премахнала втората Божия заповед от Декалога – брутално престъпление, предсказано в книгата на пророк Даниил (Даниил 7*25). В православния катехизис втората Божия заповед не е премахната (за разлика от католическия), но поклонението пред икони, образи и мощи се оправдава от свещениците на Православната църква с мотива, че поклонението е не на самите обекти, а на субектите, които те символизират или изобразяват. Това е едно неприемливо и банално обяснение, противоречащо на Христовото учение. То няма никакво основание и потвърждение в учението и практиката на Апостолската Църква. В целия Нов Завет няма нито един-единствен пример на подобно поклонение! Когато апостол Йоан пада да се поклони пред ангела, който му разкрива важни сцени от Откровението, ангелът го възспира с думите:

 

Отк. 22:9 Но той ми рече: Недей! Аз съм служител на тебе и на братята ти пророците и на тия, които пазят думите на тая книга. Поклони се Богу.

 

4. Поклонението пред икони и образи на "Богородица", на "светии" и техни мощи е основано върху дяволското учение за безсмъртието на човешката душа – учение, което е също крайъгълен камък в масонската и окултната доктрина. Всички древни и модерни езически религии, всички спиритисти и окултисти (с малки изключения), в това число розенкройцерите, мартинистите, тамплиерите, както и всички масонски клонове и повечето християнски църкви и общества, вярват, приемат и учат това дяволско учение. Нека се запомни, че първата лъжа, с която Змията (Дяволът) измами Ева в Едемската градина, и чрез която грехът и смъртта навлязоха в света, бе уверението: "Никак няма да умрете! Но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете като Бога, да познавате доброто и злото" (Битие 3*4-5). В това отношение трябва да подчертая, че истинската Божия църква на остатъка (Откровение 12+17), Църквата на Адвентистите от Седмия Ден, държи и учи правилното библейско учение за състоянието на мъртвите и Възкресението. На следния линк ще намерите важни книги и материали по този и други важни въпроси:

 

http://illuminati-bg.bg/selected-books.html

 

5. Една от главните причини Бог да оттегли своята закрила от българския народ и да го предаде 500 години под турско робство е била свързана именно с поклонението пред икони, образи и мощи – християнско идолопоклонство! Както в древността Бог предаде евреите под вавилонско робство в продължение на 70 години (606 – 536 г. пр. Хр.) поради широко разпространилото се идолопоклонство сред тях, така Всемогъщият предаде под османско робство и българския народ. За най-голямо съжаление, водачите на нацията, както и самият народ, и днес все още не са направили правилната и точна оценка за причините, довели до това ужасно многовековно поробване. Старите грехове отново се повтарят от днешните управници и свещеници (духовни учители), което предизвиква оттеглянето на Божията закрила и ще има катастрофални последици за държавата.

 

6. Когато лидерът (главата) на една нация се поклони на Луцифер, тогава е близо Божието въздаяние. Най-яркият пример намираме в историята на първия израилев цар, който за да придобие Божията помощ, прибягна до услугите на врачката (магьосницата) от Ендор. Тази история е подробно записана в 1 Царе 28 глава, където ставаме свидетели на един древен спиритически сеанс. В него цар Саул се покланя (28*14) и разговаря с духа на мъртвия пророк Самуил, но от контекста става ясно, че този дух не е бил духът на мъртвия пророк, а демонски дух. В допълнение Божието Слово заявява:

 

1Лет. 10:13 Така умря Саул за престъплението, което извърши против Йехова, против Словото на Йехова, което не опази, а още, понеже бе се съвещал със запитвачка на зли духове, за да се допита до тях,

1Лет. 10:14 а до Йехова не се допита; затова Той го умъртви, и обърна царството към Давида, Есеевия син.

 

7. В допълнение към горната точка бих добавил констатацията за широко разпространената днес практика сред правителствените служители да се допитват по различни въпроси до гадатели, врачки, екстрасенси, астролози, медиуми, спиритисти, контактьори, ходжи и т.н. Всички те днес твърдят, че служат на Бога и че общуват с ангели, извънземни същества и духове на починали учители, за да получават и предават важни вести за човешкия род, да вършат добро и да помагат на хората. Но ето какво заявява за тях Всемогъщият Бог Йехова-Исус Христос:

 

Вт. 18:10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън (т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън), никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,

Вт. 18:11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;

Вт. 18:12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Йехова, и поради тия мерзости Йехова твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.

Вт. 18:13 Съвършен да бъдеш пред Йехова твоя Бог.

Вт. 18:14 Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Йехова твоят Бог не е позволил това.

 

Тук е важно да отбележа, че масонските ложи финансират и подпомагат по всякакъв начин издаването и разпространението на писанията и откровенията на гореизброените категории окултисти, в това число на лъжепророка Ванга и лъжепророка Петър Дънов. Така например вестник "Стандарт", чийто собственик е висшият масон Тодор Батков, публикува във всеки свой брой хороскопа на астролога Емил Лещански. Каква мерзост е това пред Всемогъщия!

 

И така, уважаеми г-н Премиер,

 

надявам се искрено да приемете с отворено сърце горното изобличение от Всемогъщия и да не допускате повече подобни публични поклонения, които Ви злепоставят не само в очите на Просветените, но преди всичко в очите на Небесния Бог, предизвиквайки Неговите съдби. Писах Ви няколко пъти, че ви липсват добри съветници (особено що се касае до духовните въпроси). Не виждам някаква особена промяна оттогава до днес. Знайте също, че поклонението и поднасянето на цветя пред паметници на починали хора (герои, известни и тачени исторически личности) е също форма на идолопоклонство. Това се практикува масово от непросветени висши и по-нисши държавни служители, особено по време на национални и други празници. Така например, кандидат-президентът Трайчо Трайков се поклони наскоро и поднесе цветя пред паметника на Пейо Яворов – един крайно небогоугоден акт. Надявам се, че го е сторил от незнание. Дано осъзнае какво е извършил и помоли Всемогъщия за прошка.

 

В заключение, г-н Премиер, трябва да засегна накратко и Вашата визита във Ватикана, състояла се на 23 май 2015 г., по време на която се срещнахте с Папата. При тази визита допуснахте отново няколко кардинални грешки и то защото Ви липсва добър съветник по духовните въпроси. Първо, поклонихте се на Папата – "Човекът на греха", "Синът на погибелта", както е представен образно в Свещеното Писание (2 Солунци 2*3-4), чрез който акт отдадохте поклонение не на Бога и на Христа, а на Неговия противник:

 

2Сол. 2:3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,

2Сол. 2:4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.

 

Второ, снимахте се с Папата (българската делегация включваше министрите Вежди Рашидов и Николай Ненчев, и депутатите Димитър Главчев, Явор Хайтов, Найден Зеленогорски, Борислав Борисов, Полина Карастоянова, Марияна Георгиева и Мариана Бояджиева) пред онази особена картина в библиотечната зала на Апостолическия дворец във Ватикана. Принципно, няма нищо лошо да си направи човек снимка за спомен, но има нещо, г-н Премиер, което Вие и Вашата делегация не сте знаели. Една малка, но много съществена подробност. Подробност, касаеща картината, пред която се снимахте, но не само Вие. Пред тази картина се снима всеки монарх, принц или кралска особа, всеки премиер, държавен глава или представител, както и всяка правителствена делегация, която посети Папата. Защо ли? Искате ли да узнаете истината, г-н Премиер? Защото тази на пръв поглед привлекателна картина, изобразяваща Исус Христос, представлява всъщност едно ужасно богохулство срещу Христа! Но тази тайна е от




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11802490
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930