Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2016 17:52 - АНДРЕШКО ОТ БАНКЯ В АКЦИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1377 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 17.10.2016 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СЕЛСКИТЕ НОМЕРА НА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНОТО ЛИЦЕ бб И ГЛУПАЦИТЕ ОТ СЕГАШНАТА КОАЛИЦИЯ

За голяма радост на журнаглистите и -озите /социолози, политолози/ вчера бб направи един селски спектакъл  в парламента. Журнаглистите и -озите се хванаха и повярваха, че пред тях е един ядосан премиер и политик. По същият начин и мишката си мисли, че това парче сланинка е голям късмет, докато не се затвори с трясък вратата на капана.
Това, че един селски тарикат за пореден път омагьоса едни откровено умствено и волево ограничени глистчета, обаче, не означава, че бб за пореден път е показал превъзходство. Просто човек не бива да вярва в две неща:
Че бб е измислил този "гениален ход"
Че това, което казва е рефлекторно и необмислено
Начинът, по който говореше криминално проявеното лице бб, беше достатъчно показателен, че той е репетирал и чакал този момент доста време. Просто опорните точки и конкретните реплики са му били дадени преди доста време и сега му е казано да изиграе това евтино читалищно театро. Глупаците от т. нар. РБ и ПФ не разбраха, че вече са в паяжината и предстои да бъдат изсмукани.
В нормално време КПЛ бб никога няма да поеме такъв риск и да наговори тези неща с  патоса на Гочо тракториста на спектакъл в селското читалище. Докато рамадановци, Валериевци и прочие политически паразити умозрително смятаха, че без тях не може да има правителство и е време да поискат всичко, кризисният пиар на задкулисието е правило анализ и е мислило върху две неща:
Че това правителство в този състав е приключило и
Че докато пучистите се кокошинеха, задкулисието е договорило нова коалиция.
Това означава, че с всеки ден оставането на правителство в този му вид ще носи лични негативи на КПЛ бб. Това означава, че ако той разтури това правителство или част от него, ще може да теслими вината върху част от министрите и парламентаристите си и да се опита да излезе отново сух от водата. Скандалите и престъпленията в МВР, в МЗ, в МЗХ, в МОН вече придобиха значителна тежест и той търсеше повод от доста време да използва някоя удобна за него ситуация, за да прехвърли собствените си идиотщини и престъпления върху някой друг. Е, дадоха му повод и дочака!
В същото време новият т. нар. "изборен кодекс" показа големи дефекти и някой трябва да опере пешкира. Най-удобната жертва за това са Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Разбира се, те няма да влязат в открита битка с КПЛ бб, но дадоха достатъчно поводи да го отнесат, а в същото време далаверата с ДПС да стане възможна.
Не бих се учудил, ако КПЛ бб потърси сближаване и с БСП. Колко му е да хвърли една селянка-кандидат за президент на селските кучета и да направи пазар с БСП?
Убеден съм, че приказките напоследък за хвалби от страна на някои авторитети от ЕС са пряко свързани със задкулисието в ЕС и у нас. Защото такъв канал съществува и винаги е работил за общите интереси на европейското задкулисие и нашето. Макар, че БСП    не е подчинено на българското задкулисие, а пряко на руското, то напълно е възможно да се получи прегръдка на ГЕРБ с БСП при определени обстоятелства. Но не вярвам БСП да се съгласи на това, ако не им се гарантира избирането на тяхната кандидат-президентска двойка, тъй като без това предателската им фалшива партийка съвсем ще се разпадне. 
Допускам и двойна игра с ДПС чрез премахването на ограниченията за броя на секциите по света, но най-вече в Турция. ДПС също има проблем с ДОСТ и един такъв бонус ще му дойде добре. Същото, колкото и да е, на пръв поглед абсурдно, зависи и за ДОСТ.     
Вероятно се подготвят всички тези варианти, защото една аналитична група никога няма да действа само по един вариант. Нещата са динамични и критични и ще се променят, ако е необходима, в движение. Но това може да стане само ако са предварително добре обмислени.
Обърнете внимание на начина, по който КПЛ бб говореше и къде правеше акценти. Той не искаше да убеждава себе си в това, което говори. Той убеждаваше журнаГлистите и глупавите избиратели, че това, което говори е току-що създадено и е    въз основа на приказките на няколко глупака същия ден от ДСБ в парламента.
А истината е, че това е една кукичка със стръв за глупави дребни рибки.
Так или иначе се разбра, че ще има скоро и парламентарни избори. КПЛ бб няма да чака да падне само правителството, защото ще загуби всичко. Солидна загуба ще претърпи и задкулисието. 
Може би затова КПЛ бб не каза нищо за думите на Карадайъ за нови парламентарни избори.



Гласувай:
4



1. haralanov - Кметове от БСП открито работят за ГЕРБ и лично за Цецка Цачева...
15.10.2016 21:12
http://vevesti/90517/kmetat-na-svishtov-gencho-genchev-ot-bsp-podkrepi-tsetska-tsacheva-za-prezident/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743081
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031