Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2016 16:23 - КОГО ОБСЛУЖВАТ "ДЪРЖАВНИТЕ" НИ ИНСТИТУЦИИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1080 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РЕАЛНОСТИТЕ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ЖИВЕЕМ НЯКЪДЕ ОКОЛО 1957 Г.

През юли написах един сигнал за Закона за КЧСИ/Камара на частните съдебни изпълнители/  и го изпратих до омбудсмана Манолова. В него обяснявах защо този закон е противоконституционен и е в противоречие с европейското законодателство. Вследствие на този закон, обаче, ежеседмично се самоубиват български граждани, осакатяват се и получават болести и психически разстройства.
Преди три дни най-после получих отговор, който нямаше нищо общо с въпросите, които бях поставил.
Вдигнах телефона и се обадих, с цел да поискам среща с Манолова, на която да и обясня внятно за какво става дума.
Обади се някакво момче, което не се представи и ми каза, че свободни часове за среща има за април 2017 г. Обясних му, че през това време ще се самоубият, осакатят или разболеят стотици български граждани. Кой ще носи отговорността?
Получих мълчалив отказ и реших да се обадя на още няколко места.
Обадих се до специализираната прокуратура и поисках спешна среща с Гешев-шеф на институцията. Отговориха ми /отново без да се представят/, че го нямало в момента. Трябвало да се обадя след 15 ч.
Звънях два пъти след 15 ч.Нямало го.
Поисках среща, но и досега-пълно мълчание.
Последва обаждането ми в ГД БОП и потърсих разговор със Спиридонов-шеф на борците с организираната престъпност. Естествено, отново не се представиха и ми заобясняваха, че такава среща не можела да се осъществи поради липса на такава практика.
Така се разбра, че "държавните" институции обслужват само една малка група управленци и задкулисието.
На прокуратурата и ВСС не се обаждах, защото през последните две години съм пускал десетки сигнали и нямам нито един отговор. Цачева също категорично отказа да ме допусне в Народното събрание. Наложи се да ги поздравя с гнили домати. Пищяха като линейки и се шмугваха в Парламента, но с изключение на един депутат никой не ме покани на разговор.
При това положение става ясно, че т. нар. "държавни" институции нехаят дали избиват, осакатяват, самоубиват или поболяват хиляди български граждани чрез търговия с документи за правоуправление или чрез ЧСИ и съд.
Явно, гнилите домати са твърде меки за целта и трябва да се сложат във фризера. И след като замръзнат, да се употребят по предназначение. След като държавни служители, които получават заплати и всякакви угоди с нашите пари?
Днес допълних телефонните разговори с директорите на БНТ и БНР. Нали, уж, са национални обществени медии?
Оставих номера на телефона и чакам.
Но доматите няма да чакат!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741720
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031