Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2016 16:44 - ИДИОТЩИНИТЕ У НАС ВЕЧЕ СА НОРМА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1225 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МВР В РОЛЯТА НА ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ
Имам чувството, че в МВР основно работят хора, чиито баби са били изнасилени от пияните руснаци, когато са окупирали Бъбгария преди 72 години. Защото такава идиотщина като у нас съществува само на изток от България, където говорят на развален български език.
Миналата година ме арестуваха и съиха много пъти От всички дела, които минаха и окончателно са решени всички са в моя полза и протестът ми е признат от съда за легитимен, а замерянето на червените боклуци в парламента с гнили червени домати не е престъпление или административно нарушение. Тези решения са влезли в сила и представляват закон за всички, включително и за МВР.
Само МВР не иска да разбере това. Друг е въпроса дали това е следствие на алкохол, тъпота или деградирала сперма от пияни съветски войници.
Остана ми само едно дело, на което не съм се явил, защото не е внесено в съда. Делото е от "светлата" дата 09.09.2015 г. Според прокуратурата СДВР, и Първо РУП поради "голяма сложност" на делото вече повече от година не го внасяг в съда. Значи същите тези дела, които съдът реши категорично в моя полза са "прости" дела, а това, на 9-ти септември е мнооого сложно. 
Кажете ми тези нормални ли са?
Преди два дни ми се обади някакъв и се представи като Манов от Първо РУП. Каза ми да отида при него, за да ми връчи някакви бумаги. Усъмних се в съществуването му и му казах, че телефонът не е за призовки. В НПК е казано точно и ясно какво е призовка и какви атрибути трябва да притежава. Обясних му да вземе всички решения на съда за същия казус, за да разбере, че просто пърди във ваната и си лови мехурите. Той се развика да не го уча какво да прави. Подвикнах му и аз и му обясних, че така може да вика на жена си. Затворих телефона и го пратих на майната му.
Обадих се на адвоката ми. Оказа се, че той е ходил в районното за друго момче, което ме подкрепи и хвърли гнили домати по дупетатите. Решили да ме съдят по чл. 325 от НК, при това като продължаващо престъпление!!!. Такава идиотщина не съм очаквал. Всичките тези 13 пъти досега, когато искаха да ме съдят по този член от НК падаше още в прокуратурата. Променяха го по УБДХ, който е административно-наказатлен и накрая, след като и там парашутът им не се отвори, извикваха инспекторатът на общината да ме глоби. Обаче в пристъп на тежка идиотия не си задаваха въпроса на какво основание ме глобява общината, като от една страна ме арестуват и не би позволяват да почистя след протеста, както е по Наредба 42 на СОС, от друга страна не се съобразяват със съдебните решения, в които ясно и точно е записано, че "протестът е легитимен и не представлява престъпление или административно нарушение". От трета страна зоната за сигурност на НС не е общинска земя и там дори тази наредба няма никаква сила. От четвърта страна е Съветската страна, която и прокуратурата и МВР признават за своя страна. Защото само в Съветската страна могат да приемат хвърлянето на един развален домат за "Продължаващо престъпление.
Още от онова време имах силни съмнения в интелигентността и морала на милицията, но сегашните мърльовци ги надминаха окончателно и завинаги. Такова скудоумие и идиотщина със сигурност ще продължи да се развива, докато МВР и прокуратурата се превърнат в една психиатрия с усилено строг режим.
Това е нашето бъдеще!



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. attila - ДА СЕ ЗНАЕ:
21.09.2016 20:37

В МВР само КОПЕЛДАК!

В ДАНС само КУРВОЛЯК!

ТРЕПИ,МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА!

МВР е Еничарски Корпус от Безпризорни КОПЕЛЕТА!

ДАНС е Педерастко Сборище от Агенти на ДС,КДС,НСС и Котилото им!

КУРВИТЕ-Доносници от ДС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ,след Което им се Режат ГРЪКЛЯНИТЕ, като на Руски Милиционер ОКУПАТОР в Кавказ!

КОПЕЛЕТАТА от ЦСБОП,НСБОП и ГДБОП Директно им се Пръскат ЧЕРЕПИТЕ, като на УБИЕЦА от СОБТ Емил Шарков!

За Семействата на Курвите от ДАНС и Копелетата от ГДБОП е Безмислено да Споменавам, то е Ясно:ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

Народната МИЛИЦИЯ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯ,а КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ останаха Същите!

Днес Само Децата и Внуците на КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ Заработващи Там са Новия ПРЕСТЪПЕН Състав на МВР!

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР!

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР!

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш!

МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740707
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031