Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 16:28 - СКУДОУМИЕТО НА ЕДНО ДЪРТО ЧЕНГЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1626 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МИТЬО ГЕСТАПОТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ ОТ ЛАЙНО ПОРТОКАЛ НЕ СТАВА

Днес Митьо Гестапото се появи по една телевизия и започна да ръси такива глупости, че кучето ми получи разстройство, а мравките и хлебарките избягаха от апартамента завинаги.
Най-напред малоумно цитира закона за ДАНС, в който той и такива като него написали, че най-важен е суверенитета на държавата, след това-териториалната и цялост, а най-накрая са правата и свободите на гражданите. Такава глупост може да измисли силно деградирал задник, защото според него правата и свободите на гражданите идват от държавата. Той дори не знае, че и да няма държава, човек се ражда заедно с правата и свободите си. Друг е въпроса, че човек в даден момент може да се откаже доброволно за известно време от някое свое право за общото благо. Тук идва инерцията на квадратното ченге от ДС и най-вече от политическата милиция! 
Същият екземпляр твърди, че "зле разбраната демокрация" е съсипала националната ни сигурност, защото службите за сигурност били лишени от агентурата си.
Такава дърта лъжа може да се роди в много празна глава. Защото НСС и ЦС БОП още при създаването си бяха изцяло от бившите му колеги от ДС. Всеки от тях си имаше достатъчно агенти, но те не бяха свързани с националната сигурност, а с политическо преследване на несъгласните с идиотския комунистически модел. Тяхната вербовка беше свързана най-често със зависимости и уязвимости по линия на незаконно забогатяване, педерастия, криминални прояви или вродена подлост. В същото време Гестапото не обясни защо същите тези негови колеги не си вербоваха нови агенти, които да работят за националната сигурност. А изобщо не се сети да напсува държавите от Вишехрадската четворка, които обявиха всички ОР и цялата агентура, лишиха ги от държавна служба, но от това неционалната им сигурност не само не пострада, но значително се засили.
Не се сети да каже и защо, след като съветските служби бяха недокоснати, защо се разпадна СССР!
Този нещастен човечец си живее някъде в средата на петдесетте и нищо не е в състояние да го актуализира в 21 век.
Същият този задник направи паметник на Стефан Стамболов в градинката на "Кристал", на който големият наш държавник е с разцепена глава.
Такъв урод като нищо би направил паметник на Левски директно на бесилото!



Гласувай:
3



1. 1997 - Величието се мери с височината на преодолените препятствия... и не само при Митьо
20.07.2016 19:37
Великите решават велики проблеми, посредствените- посредствени... а понякога не могат да ги решат
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738625
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031