Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 17:22 - ПРЕДУПРЕДИТЕЛНО ПИСМО ПО ПОВОД ИЗМАМИТЕ НА ДЛЪЖНИЦИ ОТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ЧСИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ДО МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО 
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ВСС
НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ИНСПЕКТОРАТА ПРИ ВСС
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ПРАВНАТА КОМИСИЯ ПРИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
 НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА 
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО КОМИСАРЯ ПО ПРАВОСЪДИЕ И ВЪТРЕШЕН РЕД
НА ЕК

копие:
ДО ОМБУДСМАНА
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


                П   Р   Е   Д   У   П   Р   Е   Д   И   Т   Е   Л   Н   О      П   И   С   М   О
от Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж. к. Борово, бл. 231, ап. 39, тел. 0888 408 623

ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ И НАДЗИРАВАЩИ ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА,

Пре последните седмици към мен се обръщат постоянно хора от цяла България, които са били осъдени в една порочна съдебна практика с участието на лихвари, банки, районни и окръжни /СГС/ и ЧСИ. При тези дела, в множество нарушения на процесуалните текстове и като правило без да бъдат уведомени за това, че са дадени на ЧСИ и съд са иззети техни имоти, включително и единствени жилища. Това води стотици хиляди български граждани до психически стрес и деформации и често ги води до самоубийство. Всъщност, страната ни вече е водеща по самоубийства в Европа.
ЧСИ като институция съществуват от няколко години, но вече успяха да образуват ОПГ-та и да преминат към конвейр за измама на длъжници. Надзорните органи си затварят очите и стават съучастници в тези престъпления, водещи до лични и семейни трагедии. Прокуратурата упорито отказва да се самосезира и това води до пълна безнаказаност и свиреп грабеж над българските граждани. Съществуват и друг вид измами чрез нотариуси и ОПГ по места. На тази основа феодализмът в провинцията е жесток и тотален.
По този повод се обръщам към вас да вземете незабавно мерки и да промените този порочен модел, в дъното на който е стимулът към ЧСИ   да правят всякакви врътки, нарушения и престъпления, защото по закон печелят 10 % от иззетото имущество. За последните три години ЧСИ са придобили общо 450 милиона лева от престъпленията си. В същото време няма нито един отнет лиценз и даден ЧСИ на прокуратура и съд. Същото се отнася до измамите чрез нотариуси и други видове измами.
Държа да ви предупредя, че няма да търпя повече тези действия и бездействия на държавните институции и ще предприема съответни инициативи и действия, за да защитя моете съграждани. Ще предприема всички законови средства за тяхна защита и за прекратяване на тежките измами, стимулирани от държавни органи, които по закон трябва да се борят против тях. Ще организирам всички измамени и ще създам нетърпимост както у нас, така и да получа подкрепата на европейските институции и медии.
Разполагате с време до края на септември да прекратите измамите и да пристъпите към наказание на нарушителите и престъпниците. 
Както знаете, тази година реколтата на гнили домати е твърде добра, така че помислете добре дали да продължавате да бездействате или да започнете незабавно да си изпълнявате задълженията.
Гнилият домат не прощава на гнилите ябълки!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11794497
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930