Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2016 10:13 - В ТАЗИ ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАТ ИЗРОДИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2531 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЛЪСНА ПОСРАНИЯТ ЗАДНИК НА ПРОКУРАТУРАТА

Ето какво изтече вчера в медиите:

 

„Последната атестация на Бецова е с най-високата оценка в системата

Повишиха прокурора от СГС по делото срещу Христо Бисеров.  Боряна Бецова, станала известна с обвинителния акт срещу Бисеров, проверката срещу членове на "Протестна мрежа" и отказа да разследва Делян Пеевски, вече е с най-високия ранг в системата - прокурор във Върховната касационна прокуратура и Върховната административна прокуратура.

Това се случи днес на заседанието на прокурорската колегия. Последната атестация на Бецова е с най-високата оценка в системата "много добър". Рангът е повишаване на място след натрупан стаж, доказан професионализъм и отлична оценка на атестацията. Досега Бецова е била с ранг апелативен прокурор. Последно името на прокурорката беше споменато, когато през 2015 година бившият правосъден министър Христо Иванов поиска от ВСС да образува дисциплинарно производство срещу нея и вече бившият градски прокурор Христо Динев. 

Мотивът на министъра - че е допуснато да изтече давността за търсене на наказателна отговорност от бившия министър Иван Данов и че шефът Динев е забавил разпределението на сигнала, а след това и не е упражнил контрол върху подчинената си за срочно решаване на преписката. ВСС тогава отхвърли предложението на Христо Иванов за дисциплинарна проверка на градския прокурор. Тогава главният прокурор използва случая, за да нападне Иванов, и произведе пламенна реч в нейна защита. 

Бецова беше и прокурорът по делото срещу Христо Бисеров. Делото, гръмко обявено като мегадело, катастрофира още на първа инстанция и Бисеров беше оправдан. Сред мотивите на съдия Снежина Колева беше, че са липсвали доказателства, за да докаже, че той не е платил данъци в особено големи размери (19 хил. лв.), а другите две обвинения срещу Бисеров – че не е декларирал сделки с валутни ценности и не е декларирал пред Сметната палата около 700 000 лв. по сметки в Швейцария, са изобщо несъставомерни.”

 

Освен с цитираните престъпни деяния на прокурор Бецова, тя взе дейно участие при оневиняването на бившия министър на транспорта Александър Цветков, който беше следствен в продължение на 3 години заедно със заместника си Камен Кичев и ръководството на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” Същата тази криминално проявена прокурорка замете разследването на неграмотни кюрди с германско гражданство и неграмотни  български граждани за закупуването на свидетелства за правоуправление на МПС. Точно нея френският посланик нарече „Гнила ябълка”.

Можете да си представите какво представлява прокурорската колегия и Главния прокурор, които за всичките престъпления, извършени от нея я повишават и определят като прокурор с „най-висока атестация”.

Това означава само едно. Че колкото си по-послушен, корумпиран и некомпетентен-толкова по-висок пост заемаш!
И това став буквално дни, преди да дойде проверката от прокурори от ЕС!!!
Каква наглост!

В тази държавица всички видове власт се състои от изроди!




Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Ами хората си се уреждат, пък
16.06.2016 11:26
вие...
цитирай
2. kolevn38 - Босия, ти си пич.
16.06.2016 23:51
Това е най-точното определение, което съм чувал за всички управляващи от 71 години до момента.
цитирай
3. nikikm - Системата
17.06.2016 00:18
е капсулирана и се самовъзпроизвежда. Някои от нас /справедливо/ негодуват и дават гласност на липсата на справедливост,демокрация и наличието на престъпност. Да,но какво,ако дойдат ТЕ?! Заявката им от сега е,че "не са случайни",а тя е бременна със същото, против което са!
Това не е негативизъм а лакмус.
цитирай
4. nikikm - Иначе
17.06.2016 00:43
си прав за изродите,но меко си се изказал. И задай въпросът, защо все още ни управляват? Отговарям ти: защото ги замеряме с домати, вместо с гранати! Аннадън му? Аркадаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740915
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031