Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2016 10:38 - СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ, ИДИОТИТЕ-НЕ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1470 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БЕЗУМИЕТО „БУЗЛУДЖА” И БЕЗУМЦИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА ГО ВЪЗСТАНОВЯТ

От няколко дни една шепа безумци и скудоумци тръбят, че ще възстановяват т. нар. „Чиния” на Бъзлуджа. Ако питате мен,повече прилича на тиган. От онези старите, калайдисаните. И техните дръжки бяха вертикални.

Естествено, предизборно, веднага се намериха мераклии да се заемат с това, защото ще се отпуснат едни пари за проектиране и ремонт и трябва да влязат в „правилния” джоб.

Нещата тръгнали в Казанлък на празника на розата. Някаква млада архитектка имала такава идея. Разбрал за това археологът Овчаров и съобщил това на криминално проявеното лице Борисов. И той веднага изтърсил, че ще отпусне пари за това. Вероятно пак ще ги вземе от Здравната каса. Колко му е!

След цветята и прегръдките с паметника на Живков в Правец, веднага дойде и следващото безумие.

Овчаров и арх. Стоилов/проектант на „Тигана”/ изпаднаха в еуфория и се опитаха да ни пробутат евтинийката, че това било „Паметник на една идея”. Някак си в бързината, обаче, пропуснаха да кажат, че това е една отвратителна и идиотска идея, която е тотално провалила се и най-точното определение на тази идея е свързана с избиването на десетки милиони невинни човешки същества. Това е идея, която се е провалила политически, икономически и морално. Това е идеята за създаване на тоталитарна държава на основата на т. нар. „Класова борба”, т. е. на гражданска война.

Често защитници на тази мръсна идея ми казват, че комунистическата идея била като християнската. Такова скудоумие показва, че комунист може да бъде само идиот и това го доказа и времето.

Християните не са били агресивни и са възхвалявали Твореца, а не сбърканяци като Маркс, Енгелс, Ленин, Троцки, Сталин, Димитров и Коларов. За останалите червени хлебарки няма да ми стигне интернет да ги изредя. Християнските песнопения не са „огнени” маршове, в които се пее за „Бой последен” и „По долинам и по взгорям”. Християните имат за свой „Устав” Декалога, където още първата Божа заповед е „Не убивай!”. Да сте чули такова изречение от Ленин или Сталин?

Християните не са правили конспирации, не са се крили по дупките, а са държали на вярата си и са отивали на смърт за нея. Но не с мечове и гаубици, а с псалми и с името Господне на уста. Те не са създали учението си конспиративно като комунистическия кръжок „Съюз на честните” на Маркс и Енгелс. Другата подобна на тази дяволска организация със същото име е Сицилианската мафия. Първото и име е Societe d,onoratto/Съюз на честните”/.

Всъщност, паметникът на Бузлуджа представлява паметник на робовладелчеството. Защото комунизмът е вариант на робовладелческата държава.

И откъде се пръкнаха толкова робовладелци-не ми е ясно. По принцип са от психиатрията, но нашата нещастна държавица от 71 години всъщност представлява една психиатрия. Нормалността е изгонена и то, изглежда, задълго.

Желанието за възстановяването на този позорен Тиган ясно показва това.




Гласувай:
4



1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
15.06.2016 11:27
Много точно! Най-голямата мерзост и садизъм, скрити зад една утопия за инфантили, наречена комунизъм.
цитирай
2. apostapostoloff - Ако тия говеда вземат за целта бюджетни
15.06.2016 11:35
средства, веднага трябва да задействаме принципа на бай Ганьо- "няколко кила пироксилин ще стигнат". За да взривим и заличим окончателно тази гнусотия от българската земя. А на Овчаров трябва да дръпнем един як бой. На тоя мръсник и 100 тояги на голо ще са му малко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11776981
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930