Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2016 15:57 - САРАФОВ, ЗАТВОРЪТ И САПУНЧЕТО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1612 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПРОКУРОРЪТ САРАФОВ ДАДЕ ФИРА

Криминлно проявеното лице Сарафов започна силно да нервничи. Пристигането на 4-мата проверяващи прокурори от ЕС събуди в прокуратурата и при политиците паника и суматоха. От месец насам службите, пришпорвани от политиците и прокуратурата се опитват да докажат, че работят и ловят престъпниците. Но няма кой да им вярва, защото всички вече видяха, че „Прокурорът е гол”. Едва успяха да отклонят проверката с един месец и ще се опитат през това време със стахановски крачки да арестуват всички престъпници-кокошкари и джебчии.  В същото време друго криминално проявено лице-Цветан Цветанов замина за Германия да моли немската прокуратура да каже нещо добро за работата на прокуратурата и Съдебната власт у нас изобщо. Знам, че такива разговри са водени и с Испания, Великобритания и Франция. Само че те много бързо забравиха какво каза на тръгване от България комисарката по правосъдие. А тя каза: „Все още нямате осъден министър!” Още по-лошо е, че няма министър, който да не е за осъждане. Същото се отнася и за прокуратурата. Защото политиците и прокурорите, съвместно с МВР и службите са основния чадър над престъпността. Говорителката на ВКП хвана мускулна треска на езика и ченето да обяснява къде какво става защо и как. Горката! Вече не и стигат думите, за да излъска осраните задници на висшите прокурори.

Този месец ще бъде много нервен за прокуратурата и политиците. А когато някой е нервен, той доспуска твърде много и твърде тежки грешки. Затова очаквам много гафофе. Ще с посмеем дружно на тях и щ ги увековечим в епиграми, вицове и карикатури.

Когато пиша за криминално проявеното лице Сарафов имам предвид много неща, но тях ще ги кажа ако този правосъден сарафин /демата „сараф” знаете какво означава/ все пак прояви малко мъжество и реши да ме даде на съд. Но едно нещо, което допусна той лично е унищожаването на целия архив на „Автомобилна администрация”-София, която, всъщност, представляваше шест тира, пълни догоре с доказателства за престъпленията на Агенцията. Само за това заслужава да бъде наритан и фиксиран в едно заведение, в което, когато се къпеш и си изтървеш сапуна, трябва да се научиш да го вдигаш с крак, защото ако се наведеш- получаваш  остри болки в аналната област.

И така-циркът продължава!




Гласувай:
4



1. attila - "ТИ СВИРКА ПРАВИЛА ЛИ СИ" ?
04.06.2016 18:38
Борислав Сарафов към Разследващата Полицайка от ГДБОП Любомила Ценова:

"ТИ СВИРКА ПРАВИЛА ЛИ СИ" ?

http://frognews.b-g/news_112897/Pital

АЗ от Кога съм Казал че КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП Заработват ОРАЛНО, като Пазаджишките Минетчии Грозданов и Кожухаров, а КУРВИТЕ от ДАНС се Трудят АНАЛНО, като Мъжките Проститутки от ДС Цветлин Йовчев и Георги Великов-Мангасарян !

ДА СЕ ЗНАЕ:

В МВР само КОПЕЛДАК !

В ДАНС само КУРВОЛЯК !

ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА !

Народната МИЛИЦИЯ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯ, а КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ останаха Същите !

Днес Само Децата и Внуците на КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ Заработващи Там са Новия ПРЕСТЪПЕН Състав на МВР !

Членовете на Престъпни Организации като БКП, МВР, ДС и ДАНС Подлежът на ЛИКВИДИРАНЕ, но не и Преди да се ИЗБИЯТ Семействата и Роднините им,за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

www.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/police.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736841
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031