Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2016 12:09 - СЛУЖБИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА ПАК СЕ ОСРАХА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1081 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЕДНО ЗВЕНО Е МАХНАТО, НО ВЕРИГАТА Е ЗДРАВА

Преди 40 дни европейските институции арестуваха изпълнителния директор на агенция „Автомобилна администрация” Цветелин Цветанов. Специализираната прокуратура уж започна разследване. Назначиха двама следователи от НСлС за цяла България и се опитват да ни внушат, че прокуратурата и службите борят корупцията.

Ама само се опитват.

Нека видим фактите.

Срокът за разследване по закон е два месеца и след 20 дни изтича.

Двама следователи са абсолютно недостатъчни да разследват 27 областни дирекции на автомобилната администрация За около 40 работни дни _поради спецификата на празниците/ да се разследват 27 дирекции е абсолютно невъзможно.

Схемата продължава да работи необезкоявана и да събира пари. Това означава, че тези арести не са тези, който трябва да бъдат.

Бях разпитан по мое изрично настояване, но основни фигури не са призовани да дадат показания. Включително инж. Иво Кръстев, който е най-наясно за какво става дума. Вместо това е призован някой си Радан Кънев, който си няма понятие какво става в ДАИ.

И. д. директор на ДАИ-София е човек, който не само е продавал книжки, но е и важно звено в момента на корупционната схема. Казва се Венцеслав Георгиев. Единствено той не е арестуван досега, не е гонен от работа въпреки преките доказателства за важното място във веригата. Другото изключително важно звено в схемата е Славка Андреева, която също не е пипната.

Мога да приведа десетки доказателства за това, че срещу корупцията в ДАЙ и МТИТС не се работи реално, а формално. Не е необходимо човек да е пророк, за да разбере, че това т. нар. „следствие” има за цел максимално да прикрие корупционната схема, а не да я разкрие и накаже. Стига се до абсурда, че Специализираната прокуратура арестува и разследва двама души, без които схемата продължава да работи безотказно. На всичко отгоре Специализираната прокуратура е създадена да разследва ОПГ /Организирани престъпни групи/, а минималният брой на членовете не може да бъде по-малък от трима души.

Предвид горенаписаното аз се свързах с няколко чужди посолства посредством мой приятел, който се прибра в Париж преди няколко дни и предаде сигналите ми с нови доказателства за продължаващото престъпление. Обяснил съм и факта, че не само в ДАЙ има тежка корупция. Същото става и в Гл. дирекция „Съобщения”,  ГД „ГВА”, ГД „Морска администрация”, БДЖ, НКЖИ и ГД „Информационни технологии”. Това е цялата структура на МТИТС. В същото време криминално проявеният министър Московски продължава да е на свобода, да замита престъпления, да укрива имотното си състояние, да играе ролята на щит на криминално проявените лица Бойко Борисов и Сотир Цацаров. И понеже интелигентността и здравият разум са последното нещо, което притежават горепосочените престъпници, те правят грешка след грешка, което много ме улесни. Венцеслав Георгиев, Славка Андреева, Ивайло Московски, Бойко Борисов, Сотир Цацаров трябва да бъдат незабавно арестувани и разследвани! Това е единственият начин да спре избиването на невинни български граждани по пътищата и улиците

А службите и прокуратурата пак се осраха.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11802813
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930