Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 10:04 - МАКИАВЕЛИЗЪМ, МАРКСИЗЪМ И БЪЛГАРСКИ "ПАТРИОТИЗЪМ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1961 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПАТРИОТИ ПО ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ

Българският политически живот не съществува. Защото комунизмът не е политика, а унищожаването и. Политиката се прави с политически средства, със стратегии и програми, а не със закани, камшик и избиване на зъби.

Много е смешно да се говори за алтернативи у нас. В първото си интервю новата тарторка на Бандитската Социалистическа Потеря Корнелия Нинова тя твърди, че ще бъде „алтернатива” на ГЕРБ. Това е смешно и възглупавичко. За пореден път някой иска да ми докаже, че алтернативата на комунизма може да бъде същия комунизъм, т. е., че алтернативата на тоягата е кривака.

Аз и друг път съм го казвал, че жените комунистки се нуждаят преди всичко от един здрав турбодизелов вибратор.

Преди всичко, ако Нинова трябва да направи нещо, то е да напише истинската история на БКП. Тогава всеки ще разбере, че БКП и филиалите и винаги са били терористична организация, която е защитевала с бомби и куршуми чужди интереси. Затова алтернативата на БКП-БСП е грубов арест, съд и доживотен затвор.

И понеже стана дума за филиалите на БКП-БСП непременно трябва да погледнем и към „патриотите” поради звучното им джафкане през последните седмици, а напоследък и всеки ден. Особен момент представляват опорните им точки и пълната липса на интелигентност, логика и последователност. Те са построили квиченето си върху една идеологема и смятат, че столът с един крак е най-устойчивото нещо. Физиката, обаче, не е съгласна с това. Познайте кой ще победи-физиката или дрънканиците на 2-3-ма комсомолски дейци и доносници.

Идеологемата е, че Турция фалшифицира изборите в България.

Нека погледнем тази идеологема в един по-разширен вид.

Върху  България  натиск оказва не само Турция. При това в един сравнителен план тя може да се окаже най-хилавия натиск. Защото Русия се отнася към България не чрез руската външна политика, а директно чрез вътрешната си политика. Но пишман патриотите не искат да видят това и да го отбележат в сквернословията си. Някой ще каже, че руската тирания е по-добра от Османското владичество, но историята ще го опровергае. Но има една друга държава, която прави още по-страшни фалшификации и престъпления. Това, разбира се, е държавата България и още по-точно-управата и, част от която са и самите „патриоти”. Те, обаче, премълчават този факт и се правят на читалищни дейци в малко планинско селце. Тропат с краче, удрят с юмруче по масата и заплашват, че друг път няма да идват в читалището.

Особен аргумент представляват българите от Западните покрайнини и Македония. Те били там по чужда воля, а близо 3 милиона българи по света били доброволни мигранти. Такава глупост, до скоро, смятах че може да се роди само в главата на Бойко Борисов, но сега разбрах,че той има сериозна конкуренция в лицето на т. нар. „патриоти”. Същите тези „патриоти” цитират Конституцията, когато им е изгодно, но в този случай не желаят да направят това. Защото в Конституцията няма текст, който да определя правата на доброволните и недоброволни мигранти.

Накрая искам да обясня на читателите ми какви достойни ученици на Макиавели и Маркс са тези наши неповторими „патриоти”. Макиавели е измислил принципа „Целта оправдава средствата!”, а Маркс я е смекчил, като казва „По целесъобразност”.

Е, и нашите „патриоти” са такива по целесъобразност.




Гласувай:
5



1. apostapostoloff - А кой ще ни
09.05.2016 11:17
даде пари?
цитирай
2. pvdaskalov - * ! *
09.05.2016 11:33
apostapostoloff написа:
А кой ще ни
даде пари?


Е, г-н Апостолов, проста работа! Ще издирим пътя на куфарчетата и ще си ги върнем с лихвите, макар че когато човек дава идеи, не винаги вярва в тях...
Поздрави!
П и е р
ПС - Малеее, видях и чух онази по телевизията...
цитирай
3. ozgojovan - Няма ли кой да му каже на този полу...
09.05.2016 13:12
Няма ли кой да му каже на този полуграмотен драскач, че новият изборен закон се състои в закриването на нелегалните секции в паланките на Турция, и по никакъв начин не засяга правото на всички български граждани да гласуват. По закон всяко българско дипломатическо представителство- посолство и консулство, е част от територията на република България, и единствената законна институция, където могат да се проведат избори за парламент или президент в чужбина. България по конституция е суверенна държава, а не част от Турция, ЕС, НАТО, или САЩ.
цитирай
4. bosia - до /м/Озгойованчо
09.05.2016 13:28
Искам да ти съобщя, че ако нямаш име и фамилия, ще ти измисля. Да не стоиш без име, мозък и приятели. Личи си, че си роден в Кремъл и от конституция и закони отбираш колкото свиня от кладенчова вода.
Що се отнася до полуграмотността ми, тя е преведена на 11 езика и имам едно чекмедже с международни награди за литература и култура.
Но псувачът винаги ще си остане псувач докато не го сгащят на улицата и не му избият предните зъби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738498
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031