Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2016 14:37 - СЕНЗАЦИЯ!!! НЕ ПАДНА НИТО ЕДИН САМОЛЕТ ОТ "БОЙНАТА" НИ АВИАЦИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1763 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКВО ПРАЗНУВАХМЕ ДНЕС-ГЕРГЬОВДЕН ИЛИ ДЕНЯ НА ОВЧАРЯ

Днес е 6-ти май. Едно време е било Гергьовден. След това беше деня на овчаря и пастиря. Сега е някакъв микс. Георгевците празнуват, но и овчарите-също.

Имах идеята д напиша по този повод постинг за овчедушието на българина и интелекта на овчарите ни, но в това време се обади един приятел и ме насочи към т. нар. „Военен парад”.

Гледах на запис т. нар. „Военен парад” и хем се радвах, хем се срамува Радвах се, че не падна нито един самолет или хеликоптер и се срамувах като гледах семплите зурли на главнокомандващия, министъра на отбраната и оловното войниче, което се нарича „Началник на отбраната”. Дори в първия момент не можах да го забележа, но когато се приближих до екрана и си сложих очилата за близко виждане тогава успях да го видя как стига до пъпа на иначе не особено кръшната и стройна министърка на хаоса, престъпността и циганизацията-Р. Бъчворова. Лично тя какво диреше там-честна дума не мога да зная. Очаквах там да видя началника и, но той от известно време смята, че всяка една шматка от кабинета може да го представлява успешно. И колкото по-голяма шматка го представлява, толкова по качествено го показва що за банкянски овчар е. Очаквах до Борисов да бъде и архимандрит Дионисий с надеждата че когато двама полуидиоти стоят един до друг ще се получи един цял, пълен идиот. За съжаление злите сили ми развалиха експеримента.

Точно по времето, когато „цялата” българска авиация бръмчеше, бях извел кучето си и се обзалагах с него дали ще падне някое летало или-не. В крайна сметка победи кучето, но това стана по чиста случайност. Защото по-голямата част от пилотите нямат и 10% от необходимия нальот, за да са уверени и сигурни във въздуха. Става дума за особен начин на пилотаж, който се върши на малка височина, но с достатъчно висока скорост, където една малка грешка или колебание могат да направят от празника трагедия.

Слава Богу, това не стана, за което основна заслуга имат пилотите, а не овчарите от трибуната. Както е тръгнало, следващият Гергьовден ще правим с парапланери и делтапланери, защото няма да има и днешните аероплани. За това още преди 5 години предупредих и сигнализирах тогавашния Главен прокурор, но едно военно-окръжно прокурорче прикри идиотщините на МО и овчарите.

Тук е редно да издам една малка военна тайна. Парите за т. нар. „Празник на храбростта” са отгладувани от войниците, защото от  5 месеца са без котлова храна и са накарани да подпишат, че парите си за храна ще ги получават във вид на сухоежбина. Явно, идеята за храбростта на българския войник е да бъде засилена с глад, та като се покаже враг, българският войник да се засили от място в галоп, да захапе противника за гушата и да го изяде незабавно целия. С лайната барабар! Къде ще се мери един добре нахранен противник с нашите изгладнели лъвове! Ще ги смажем като мутри-шофьор на околовръстното.

Но защо да се чудим, че ни управляват овчари, като целокупният български народ се държи съвсем по овчи?

И ето какво се носеше вместо Ура-а-а-а!

Бе-е-е-е-е!




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Мисля, че е лош вкус да хулиш майка си и още повече народа си.
06.05.2016 21:57
Да си представим, че народът се състои само от гениални граждани. Какво могат да направят срещу Господаря на света, който ги унищожава? Могъща Германия и огромна Европа какво правят? Нали и те са подложени на унищожение? Е, засега далече след нас, но пък по-бързо.
От сърце благодаря на автора, че не ползва правото си на цензура. И аз не го ползвам.
цитирай
2. bosia - до Крум
07.05.2016 10:13
Круме,
мисля че е още по-лош вкус да ходиш с намазан с вазелин задник и да чакаш Господаря на света да те направи нормален човек.
Очаквам писма с горното твое съдържание да изпратиш на Иван Вазов заради "Чичовци" и на П. р. Славейков заради "...Не сме народ, а мърша..."
цитирай
3. krumbelosvet - Поласкан съм
09.05.2016 12:43
от вниманието на една видна личност. Но логическата му грешка е много груба. Аз не чакам Господаря да ме оправи, а казвам, че в момента много по-мощни от нас, несравнимо по-мощни, не могат да направят нищо срещу същия Господар. Ние поне сме в нещо като отбрана. А по-силните активно помагат на убиеца си.
Колкото до Славейков, без да съм му роднина и аз съм Славейков, и имам в блог.бг пост ""Не сме народ а мърша..." доказва обратното"". Моля автора да мерне тоя пост, кратък е. Всъщност, от 37 поста до тук нямам нито един дълъг, а няколко съдържат броени думи.
Поздрави
цитирай
4. bosia - До Крум
09.05.2016 16:36
Култът към силата и покорството пред Господаря не са най-интелигентното нещо. Помня един мой разговор с Вацлав Хавел в кръчмата "При чашата" /"У палихи"/ през 1991 г. Той ми разказа следната случка:
"Още с встъпването ми на президентския пост при мен дойде американския посланик в Прага. Постави ултиматум да се спре незабавно производството на "Семтекс" /Това е пластичен взрив/. Погледнах го в очите и му казах: "Господин посланик. В заводите "Семтекс" работят 900 работници. Средната им заплата е около 4 600 дойчемарки. Направете инвестиция, която да позволи тези 900 работници да взимат по 4 600 дойчемарки заплата и аз ще закрия завода незабавно."
Така и стана.
Е, кой е Господарят и кой-слугата?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787032
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930