Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2016 17:11 - ОТНОВО В ГСУ /главно следствено управление/
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2002 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди седмица се обадих на наблюдаващия прокур по делото "ДАЙ". Вчера бях поканен в ГСУ и дадох папки с документи и видеозаписи, в които се вижда ясно как върви търговията с шофьорски книжки. Май ще се окаже, че аз имам повече веществени доказателства за корупция отколкото имат там.
Много ме учуди, че с делото се занимават само двама следователи. За двама души в рамките на два месеца е непосилно да се справят с целия материал. В страната има 27 дирекции и е невъзможно те да бъдат покрити от двама души. Имайки предвид какви са следователите, прокурорите и разследващите полицаи по места силно се съмнявам, че нещо ще бъде разкрито в провинцията.
Днес разбрах, че е изгонен от работа криминално проявеното лице Минчо Цветков-директор на ГД ГВА при МТИТС. За него съм писал още в първото правителство на премиера-престъпник Борисов. Той беше назначен на тази длъжност с мощната подкрепа на последния партиен секретар на БГА "Балкан" Красимир Велчев. Криминално проявеният Минчо беше зорко пазен от криминално проявения министър Московски и от криминално проявената председателка на криминално проявеното Народно събрание Цачева. Оказа се, че мъжът на Цачева е назначен за административен директор в РВД със заплата, която е по-голяма ог тази на Борисов, Плевнелиев и Цачева взети заедно.
Криминално проявеният министър на транспорта Ивайло Московски е назначил за проверка на ДАИ-София съименника си Ивайло Манолов. Същият този Манолов беше изхвърлен от поста директор на ДАИ-София през 2013 г. заедно с още 19 инспектори за доказана продажба на шофьорски книжки. Тихомълком, след 20 дни го върнаха, но в Агенцията като държавен инспектор, а от 19-те инспектори 15 бяха върнати, за да се събират парите от продажбите и да вървят нагоре към "Дондуков" 1. Останалите 4-ма имаха следните съдби: На двама им намериха подходяща работа, един захвана друг бизнес и един го самоубиха, защото се разприказва, че ако не го върнат и него ще се разприказва. Да изпратиш Ивайло Манолов да прави проверка е все едно да пратиш лисицата да брои кокошки.
Излезе и новината, че са били арестувани и небезвестните криминално проявени лица Славка Андреева и Красимир Георгиев, но след няколко часа са били пуснати на свобода тихомълком и без последствия. Бас държа, че ако попитам съответните органи защо са ги пуснали, ще ми отговорят, че е станала "грешка" или, че са защитени свидетели.
Паника е обхванала и община София. Фандъкова, за да си отреже опашката се е заканила, че ще има оставки и в ЦГМ, кдето директор е бившият директор на Агенцията и криминално проявено лице  Симеон Арнаудов. Той беше изхвърлен от Агенцията за същите далавери заедно със заместниците си Димитър Ганев и Анастас Тодоров. След време Ганев тихомълком го върнаха и дори го направиха шеф на Агенцията /сегашният арестант, криминално проявеното лице Цветелин Цветанов го смени преди няколко месеца/, другият заместник, криминално проявеното лице Анастас Тодоров все още е директор на "Софийски имоти", но не се знае утре какво ще стане с него.
Оказа се, че гущерът Гербчо има много опашки и в един момент те започнаха много да му пречет.
Затова си ги къса сам, та дано да си запази главата.
Ама нещата си развиват твърде песимистично за гущерчето!



Гласувай:
6



1. staler - бе то, комаи чисти няма в тая сист...
25.04.2016 05:11
бе то, комаи чисти няма в тая система..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795497
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930