Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2016 12:37 - ПО НОРМАЛНИЯ НАЧИН, ПО РУМЪНСКИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2850 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 02.04.2016 12:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

МОСКОВСКИ ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН

Във властта настана паника. По медиите се показват уплашени муцуни, които лъжат и мажат с яростта на хванати в капана животни. Те са готови да прегризат и собствения си крак само да се освободят от капана. Първенци, в това отношение, са Московски и Борисов. Опорните им точки, обаче са много слаби и се изпаряват още преди да са казани.

Борисов залага на мантрата, че от 4 месеца ГД БОП разследват Агенцията. Това в някаква степен е така, но защо не каже кой нареди това разследване и защо едва от 4 месеца? Сигналите за корупция до Борисов започват още от 2010 г. Лично аз написах първия си сигнал до Борисов, Цацаров и службите за корупцията в Агенцията още преди близо 2 години. В сигнала имаше документи и факти, които доказваха това. Защо не даде смислен отговор защо повече от година след сигнала ми започва проверка? И защо проверяващите имаха заповед от Борисов да търсят корупцията ограничено-до ниво шеф на отдел? Нима Борисов не знаеше още при изхвърлянето на предишния негов министър на транспорта Александър Цветков, че корупцията в МТИТС е толкова голяма, че това министерство трябваше да бъде закрито незабавно и да се създаде ново, в което да се назначат само хора, които не са работили преди това там. Нима Борисов не знаеше, че заместникът на Цветков-сегашният подплашен лъжец Ивайло Московски е също толкова корумпиран колкото Цветков и самия Борисов? Нима Борисов не знае имотите и движимото имущество на Московски? Нима не знае, че придобитите имоти с парите от корупцията Московски е разхвърлил формално на името на родата си? Нима Борисов не е ходил в къщата на Московски в Гърция? Или в апартамента му в закрития комплекс в София, който струва 1,5 млн. лева?

Ех, Борисов, Борисов! Разбирам, че се бориш за живота си, но нямаш достатъчно интелигентност, за да оцелееш. А и всички досегашни твои кукловоди се отказаха от теб и те хвърлиха на чакалите и хиените. В момента, в който няма да си на върха на властта просто ще те гръмнат и толкоз!

Московски има друга опорна точка. Че не е знаел за корупцията.

Много странно!

Когато прибира едни пари и купува имоти, които приписва на родата си да не би да е в състояние на пълна амнезия? Да не би докладите до него, където черно на бяло пише за конкретни случаи на корупция от негови служители да не ги е чел? Да не би да не знае, че именно той е на високо ниво в хранителната верига и той прикриваше по време на парламентарния контрол  престъпленията на ОПГ, в която участва лично и се отчита на началника си? Значи Борисов назначил ГД БОП да разследват Цветанов, но Московски не знаел това? Според възможностите на един глупав човечец са му и лъжите. Проверете в протоколите на Народното събрание отговорите на Московски на двата парламентарни въпроса на Слави Бинев и на въпроса на Велизар Енчев и ще се убедите, че вероятността някой да се хване на елементарните му лъжи е нула. НУЛА!!! Или как ще отговори Московски на въпроса защо в ресторанта в закрития комплекс , където живее, няма нито един хладилник? Е, аз ще ви отговоря. Защото там всичко, което остава от храната през деня-вечерта се изхвърля и се купува нова, прясна,  на следващия ден. Нека да каже как му стига заплатата за това.

Така или иначе следващата седмица ще изхвърля Московски от министерското кресло. И ще се постарая да се яви по делото на Цветелин Цветанов не като свидетел, а като съучастник и организатор на ОПГ, която освен тежка корупция, е свързана и с убийството на невинни български граждани по улиците и пътищата от шофьори с изключително лоша или с никаква подготовка. Ще покажа в съда и документи, уличаващи го като министър, че е създал ОПГ и в администрацията на Въздушно движение, БДЖ, НПЖИ и останалите дирекции.

За неговата оставка няма да чакате дълго. Ако не я подаде, ще му бъде поискана. Най-вероятно от Борисов, за да отърве собствения си задник. Неговата селска тарикатщина стига до там, че е готов да ходи по трупове, за да спаси страхливата си и дребна  душица. Той ужасно иска да оцелее до септември, за да се кандидатира за президент и да спечели още 5 години от живота си, но вероятността това да стане еповече от минимална.

Разбира се, в редицата има още състезатели. Там са Цацаров, заместника му Сарафов, Румяна  Бъчварова, шефът на ДАНС,Цецка Цачева. На по-ниско ниво са десетки служители, а във фирмите за „подготовка” на бъдещи притежатели на закупени шофьорски книжки-стотици. Тогава ще видите как служители с 5-600 лева имат четириетажни къщи и собствени хотели. Писал съм за тях и ще продължавам да пиша.

Но нека всичко върви по естествения ред. Както се казва-по румънски!
П.П. Оказа се, че намерените пари у Цветанов и рода са над 800 000 лева, но за това и службите си траят!




Гласувай:
12



1. apostapostoloff - Най- удивителното в случая е това,че
02.04.2016 16:29
от вашата блогова журналистика НАИСТИНА има полза. Докато от останалите медии няма никаква полза. Напротив, те ежедневно манипулират и дезинформират хората в името на социалното инженерство, наложено им "отгоре".

Все още не мога да повярвам, че блогирането може да доведе до такива резултати. Умът ми не го побира и съм истински удивен. Ако трябва да се присъди някаква награда за новата Интернет- журналистика, тя трябва да отиде при вас.

(А това, че казионните медии "не ви ебават", си е истински комплимент!)
цитирай
2. bosia - все пак
02.04.2016 17:03
Все пак аз познавам прекрасно системата и имам внедрени мои информатори във всички важни институции. На всичко отгоре винаги сам съм си бил началник и не съм зависим от никого
цитирай
3. staler - в тая материя си силен, продължаваи ...
02.04.2016 17:46
в тая материя си силен,продължаваи все така и успех..
цитирай
4. bosia - до читателите
02.04.2016 21:39
Нека заедно да го правим! Тогава ще има полза за всички!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733519
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031