Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2016 13:16 - ДО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1329 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 01.04.2016 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Пиша ви тези редове, за да ви припомня, че сте давали клетва да работите за обществените интереси и да изпълните дълга си към нацията.

Вие нямате необходимите качества да изпълните дълга си. Липсват ви отговорност, добросъвестност, чувство за чест и достойнство, солидарност с обществото и милосърдие. Ценностната ви система граничи с абсурда.

Пиша ви, за да ви попитам какво ще предприемете след арестите на ОПГ „Продай шофьорска книжка на неграмотен-убий българин”. Това е истинското название на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”. Погледнете архива на заседанията си и вижте колко пъти са задавани въпроси на криминално проявения министър Московски относно тежката корупция в министерството на транспорта и конкретно в ИА „Автомобилна администрация”. На всички въпроси за корупцията, той яростно лъжеше, че корупция няма. Защо не понася отговорността си и не си подава оставката? А вие защо си траете и не искате незабавно оставката му? Защо заедно с него ставате съучастници в избиването и осакатяването на хиляди невинни български граждани? Не ви ли е срамно и неудобно пред собствените си избиратели, които избивате като досадни инсекти?

А какво смятате да правите с криминално проявения  министър-председател? Още преди две години го сигнализирах с документи и факти за корупцията и убийствата. Той дори не намери за нужно да ми отговори. Сега истерично твърди, че от 4 месеца били разследвани служителите от ОПГ в МТИТС. Да, има някакво разследване, но то бе наредено да се търси корупция най-много до ниво началник на отдел в агенцията. Това, че бе арестуван изпълнителния директор стана въпреки министър-председателя и натискът за това дойде отвън. Дори и той не знаеше ден преди ареста, че ще има арести. Защо не искате незабавната оставка на политическия чадър над корупцията, вследствие на която се избиват българи? Неговото мълчание и нищоправене на юридически език се нарича укриване на продължаващи тежки престъпления и автоматично го правят съучастник в убийствата, осакатяванията и корупцията.

А защо мълчите за министъра на вътрешните работи и ДАНС? Защо прикривате тези криминално проявени лица? Защо не искате оставката им?

А криминално проявената председателка на Народното събрание? Защо не искате оставката и?

За две години по пътищата и улиците са избити около 2 500 български граждани и са ранени и осакатени около 30 000!!! Не гледайте „официалната статистика. Тя е фалшива като усмивките на криминално проявения премиер и кохортата му. В тази статистика влизат само починалите директно на пътя. Другите, които почиват в болницата не влизат в нея. Те се водят като „починали от травми в болничните заведения”. Това е един селски тарикатлък, който е основната черта на КПЛ Бойко Борисов. Трябва да знаете, че 12% от закараните в болниците ранени си отиват от този свят, но не попадат в статистиката за убити по пътищата. Това бе конспиративно въведено през 2009 г от същия този селски тарикат.

В същото време вие и изпълнителната власт правите всякакви комбинации, за да направите неефективно здравоопазването. Знаети ли колко пари от НЗОК отиват за лечение на ранените и умиращите от катастрофи? Не знаете, разбира се! А те са над 2 млрд. лева!!! Това представлява 1/3 от парите в касата!!!

За криминално проявеният Главен престъпник, пардон, прокурор, няма да ви търся сметка. Нея ще търся от ВСС, макар че една значителна част от Съвета са ваши протежета.

Покайте се, нещастници и незабавно поискайте оставките на криминално проявените лица:

Председател на Народното събрание Цецка Цачева

Министър-председателя Бойко Борисов

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова

Министъра на МТИТС Ивайло Московски

Директора на ДАНС

Ваше задължение е да го направите!
Иначе ще се запознаете с новата доматена реколта!
Тази година тя е добра.




Гласувай:
5



1. mihala - И ние сме в крак със световната по...
01.04.2016 14:09
И ние сме в крак със световната политика.Е? На кого да се търси вина???
цитирай
2. platttonnn - Така управляват ченчаджии,
01.04.2016 14:32
когато им падне власт. А ние изглежда си заслужаваме милиционерските трикове,с това робско търпение,и сляпа вяра!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11784047
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930