Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 17:32 - ДЕПУТАТИТЕ НИ СА КЛЕТВОПРЕСТЪПНИЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2065 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДЕПУТАТСКО ШИКАЛКАВЕНЕ

Днес сутринта по една национална телевизия се появи депутатката от ГЕРБ Нели Петрова. Известно е, че преди 5 години мотоциклетист уби дъщеря и на пешеходна пътека във Варна.

Същата депутатка беше избрана за народен представител именно заради шума, който се вдигна относно смъртта на дъщеря и Лора. За нея гласуваха с надеждата, че тя ще направи нещо положително за промяна на закона за движение по пътищата и на съдебната практика при избиването и осакатяването на невинни български граждани от неуки и безотговорни водачи.

Надяваха се, но останаха само с надеждата.

Досега тя не е направила нищо, за да се промени сегашното убийствено състояние по пътищата и улиците. Както може да се очаква, няма и такива намерения. Това показва, че тя е успяла да убие в себе си един природен инстинкт-майчиния. Заради депутатството тя стана примерен партиен член и успя да изтика спомена за дъщеря си някъде в периферията на паметта си. Когато заявих на депутатите, че ще ги замерям с развалени домати заради отказа им да променят безумните избивания и осакатявания на българи, я потърсих, за да обединим услията си. Тя се ядоса, когато се представих и ме попита откъде съм намерил телефонния и номер, като че това е престъпление. Отказа изобщо да се говори не само на тази тема, но изобщо да разговаря с мен. Същото е направила и с други хора, които се борят с тези безумни убийства.

Досега не е внесла нито един текст за промяна на закона, а и явно няма такива намерения.

Истината е, че именно нейните партийни началници възстановиха напълно всички изгонени от ДАИ за престъпни продажби на документи за водачи на МПС, включително и сегашния директор на изпълнителната агенция „Автомобилна администрация”-криминално проявеното лице Цветелин Цветанов. И вместо да постави ребром въпроса с тези идиотски назначения, вследствие на които избиването на българи по пътищата върви към сериозно увеличение, тя си трае и си чопли носа. Не е поискала отговор нито от криминално проявеното лице Ивайло Московски-министър на транспорта, нито от неговия началник-криминално проявеното лице Бойко Борисов.

А всъщност, точно това е не само право, но и задължение за депутатите.

Нали дават клетва?




Гласувай:
9



1. olivie - Тука вече прекали. Не че не си го правил и преди, но....
30.03.2016 17:53
Когато взех книжка преди 35 години в правилника пишеше, че пешеходец е длъжен да се огледа ПРЕДИ да стъпи на пешеходната пътека /когато има предимство/
цитирай
2. bosia - до горното мазно слънчогледово олио
31.03.2016 09:22
Ако имаш лични проблеми не ги ръгай в блога ми. В постинга изобщо не става дума за това как се пресича улица. Какво е пишело преди 35 години изобщо не ме интересува.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736161
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031