Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 18:37 - ДО МОИТЕ ЧИТАТЕЛИ В БЛОГА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3738 Коментари: 9 Гласове:
5

Последна промяна: 02.02.2016 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

АКО ИСКАХ ДА СЕ ХАРЕСВАМ НА ВСИЧКИ, ЩЯХ ДА ПИША ЗА МОДА И МАНДЖИ

Драги ми читатели-харесващи и нехаресващ ме,

Отдавна исках да се обърна към вас, за да урегулираме отношенията си. За мен няма разлика дали харесвате текстовете ми или не сте съгласни с тях. Аз не искам да налучквам мнението ви и да търся форми, които се харесват на всички. Старая се да се придържам към фактите и се опитвам безпристрастно да ги анализирам. Коментарите към предишния ми постинг показват, че читателите ми са различни. Има съгласни и несъгласни с мен. Има емоционални и относително аналитични мнения. Има читатели, които пишат с истинското си име, а има и анонимни.

Ще дам примери.

В коментарите един от читателите ми харесва заглавието ми, а друг мисли точно обратното. Дори ме предупреждава размахвайки пръст да не „обиждам” българския народ. Това ми идва малко в повече, защото същите тези, които превъзнасят качествата на българския народ  превъзнасят и стиховете на Христо Ботев, включително и „В механата”. На таква читатели препоръчвам да се установят на едно от противоположните мнения и да държат на него. Иначе излиза, че живеят в собствен шизофреничен свят. Но тези читатели не са сами. В такава ситуация често изпада, например нашият премиер. Той ползва всички тези, включително и диаметрално противоположни в рамките само на един ден.  

Не искам да бъда дидактичен и няма да ви уча как да четете и как да разбирате написаното от мен. Сам ще ви кажа, че не ползвам чужди „опорни” точки и не получавам пари за това, което пиша. От малък чета много и не само художествена литература. Дори през последните 30 години чета предимно справочна литература и учебници. Затова мога да взема отношение от антигенетичната теория на Трофим Денисович Лисенко до главично-цервикалния рефлекс на Линдгрийн и Смит при акушерството.

Препоръчвам на моите читатели да пишат с истинските си имена и да се опитат да вникнат в текстовете не емоционално, а експертно, за да не се превръщат в папагали, котио повтарят нещо, което не разбират. Ако имат към мен въпроси, нека го правят, но това да бъде диалогично и взаимоуважително.

Желая на всички успех, разум, прагматичност, но и чест, достойнство, солидарност и милосърдие.

Това  е базата, на която тряябва да стъпим, за да променим обществето и държавата в правилната посока.




Гласувай:
6



1. nikikm - Босия,
01.02.2016 21:31
що не цитираш директно? Ти си добър писач,но това,което си написал,за да се изкараш много независим..от кого бре джанъм? Ако се правиш на независим от народа си,за какво си и какъв си! пожелах ти смирение и скромност,да не са ти излишни..или като направи една две показни и абсолютно безвредни показни,доматени акции,мислиш че... Спирам,не си кой да е и много,да не кажа почти всичко ти харесвам..но слез на земята! Когато някой ти пише,а ти го караш да ти се представя...? Най-малкото може да те излъже,но е показателно! И пр. такава ни е съдбата,навярно.Гледах един еврейски филм и там..не питат,от къде,кога,защо и пр. Главното е,че си евреин и ти трябва помощ! ТОВА Е ПЪТЯТ! И НЯКОГА Е БИЛО ТАКА! ДНЕС СЕ ГОЛЕМЕЕМ С ИЗВЕСТНОСТ! Е,НЕ ВСИЧКИ! НЕ МОЙ СО ЗЛО!
цитирай
2. tttttaaaaa - Давай, Босия
02.02.2016 00:13
Трабва да има такива, като тебе! Иначе сме за никъде.
Дано има много домати.
Обещ ай, че няма да се даваш!
цитирай
3. getmans1 - Босия, не се измъквай като мокра ...
02.02.2016 00:28
Босия, не се измъквай като мокра връв /да не кажа друго/ ако искаш да научиш повече за някой просто чукни на НИК-а.
Направи го с твоя профил и с моя и тогава кажи кой е анонимник, това че цяла България те знае като „Босия“ /евала за което/ в никой случай не значи, че може да ме мачкаш с цървулите си.
Извинявай, ама тия ти забележки ми идват в повече, не забравяй защо ГИ ручаме вече 26г. жабетата1
цитирай
4. bosia - до Никикм
02.02.2016 11:07
Човече,
Би ли написал тези думи, които си адресирал до мен за "народа" за дядо Петко Славейков? Той казва "Не сме народ, а мърша..." . А за Ботийов? "А вий, вий сте идиоти..." "В механата". Хайде, обясни ми! Или просто напиши, за Славейков и Ботийов твоите думи "Ти си добър писач,но това,което си написал,за да се изкараш много независим..от кого бре джанъм? Ако се правиш на независим от народа си,за какво си и какъв си! пожелах ти смирение и скромност,да не са ти излишни"
цитирай
5. morskipesni - Боси,
02.02.2016 11:35
няма тън-мън. Или сте пидж (приемате меда с жилото) или се вписвате като "путяче демократично", дето си подбира свенливо ухажорЕте. Няма лабаво, Боси! Това за което мечатаехте, се случи! Цензурата днес е само в съзнанието - определете се от кои сте, Боси!

Вникваме в "текстовете" Боси, вникваме! Дето ги пердашите по 10 на ден, все по-необмислено. Аз толкова залъка не мога да преглътна, Боси, ното толкова шашки да изпия. Но Вие можете всичко Боси, Бог да Ви поживи! Само дето.. ще има критика, която ЩЕ ПУБЛИКУВАТЕ, волю-неволю, че инак : ПО-ЛОШО ИДЕ.
цитирай
6. bosia - до лайняни песни
02.02.2016 11:50
Напиши си поне името, бе Говньо!
цитирай
7. solharmony - По
02.02.2016 21:38
отношение на народа си останал наистина бос. Нищо не си рабрал. Язък за бялата ти брада.
цитирай
8. morskipesni - Боси,
03.02.2016 19:44
"ентеуигентино", смятам че не след дълго ще те пипна за ГОВНЯНАТА (термина твой!) брадица. Ще боли.
цитирай
9. bosia - до лайняната песен
04.02.2016 12:00
Можеш да ме пипнеш и три педи по-надолу. Можеш и с устни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735772
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031