Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2016 16:12 - ТЪРПЕНИЕТО МИ БЕШЕ ДО ТУК
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 6462 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Вчера вечерта у дома пристигна една дама, която е служител на средно ниво в изпълнителната агенция „Автомобилна администрация”. Оказа се, че същата ми се е обаждала по телефона анонимно и ми е давала информация по анонимен път за престъпленията, които стават при изпитите и издаването на документи за правоуправление на МПС. Дамата ми каза, че очаква да бъде подложена на сериозен натиск и определена за изкупителна жертва и предател на интересите на мафията в ИА „АА” при МТИТС. Успокоих я, че с нея не може да се случи нищо и ако я уволнят, ще я защитя с всички средства.

Дамата ми остави много копия от документи за извършени престъпления, като ми каза, че в част от тях е участвала и тя, но не тя е взимала решенията.

Предоставих ги на немското посолство, тъй като Германия е най-уязвима откъм прехвърляне на български и чужди граждани, включително ислямисти, които са си закупили у нас шофьорски книжки и са в състояние волно или неволно да извършат престъпление на немска територия.

Вие, като Главен прокурор, макар и криминално проявен можете и трябва да се намесите незабавно, за да прекратите тези тежки престъпления на организираната престъпна група, действаща на територията на страната, издаваща срещу заплащане шофьорски книжки на неграмотни и негодни за водачи, вследствие на  което се избиват и осакатяват годишно хиляди български и чужди граждани. Преди няколко дни посетих немското посолство и им оставих документи, доказващи тези престъпления. Уверявам ви, че Германия няма да търпи повече тези престъпления срещу нея и ще вземе крути мерки, включително и срещу вас и другото лице от престъпния контингент, което по знайни причини е незначено от кукловодите за министър-председател.

Държа да ви кажа, че службите имат достатъчно допълнителна информация за тази ОПГ, но в същото време имат устна заповед да не пипат по-високо от шеф на отдел. Това е отдавна известно. Вие можете да получите тази информация от тях и да преминете към незабавни действия съвместно със специализираната прокуратура, която също прави своите разработки и за които знам от отлично информиран източник. Така, от една страна, ще свършите най-после работа, която ви е вменена от закона, а от друга страна ще предотвратите тежките санкции, които предстоят от страна на европейските институции относно България.

Така или иначе вие нямате избор!

Ако откажете и сега и/или не си подадете оставката ви гарантирам, че няма да е далече времето, когато ще отговаряте за всичко което правите и не правите!




Гласувай:
9



1. nikikm - 2. borkolbor1 - ..... Колев ....
21.01.2016 22:43
Поздрави, изключително съм впечатлен!
Босия,рекох,че ще правиш революция и хукнах да се запиша,ама ти пак с властите...Хем ставаш известен,хем си поддържаш имидж на дисидент,хем,не е кой знай какво,че да те емнат ония,за които законите са ала-бала и ако решат от днес,не от утре,а от днес ще те няма! По принцип нЕма лошо в това,което правиш,умен си! Градиш на сигурно!
цитирай
2. apostapostoloff - Да направим най- сетне тази кръгла маса, но
22.01.2016 15:37
аз ще съм Председател, защото съм виден общественик. Аз съм най- образован, а и най- интелигентен. Освен това съм и много привлекателен, красив мъж.
цитирай
3. stariatb - Харесвам писмото ви!
22.01.2016 17:18
Намирам протестните ви за конкретни и полезни. Много по- полезни от редичките и барабаните на "протестна мрежа" и тяхното многозначно изобретение "КОЙ".
Възраженията на властите напоследък, срещу "натиск от улицата", всъщност е потискане на
обществено мнение т. е. война срещу демокрацията.
Желая успех!
цитирай
4. spock - Вечно на амбразурата!
24.01.2016 13:58
Ако на терена на общественото недоволство нямаше толкова луди като Босия, може би протестите по какъвто и да е повод щяха да се приемат по-сериозно от властта.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736767
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031