Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2016 11:12 - НАДОЛУ ПО ЛАЙНЯНАТА РЕКА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1382 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОПГ „ПРОДАЙ ШОФЬОРСКА КНИЖКА-УБИЙ ЧОВЕК”!

От два дни криминално проявеният директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” при криминално проявения министър на МТИТС Ивайло Московски се държи много странно. Докато допреди 20 дни той упорито отричаше продажбата на документи за правоуправление на МПС, сега зави на 180 градуса и говори точно обратното. В понеделник във в. „Сега” и вчера в сайта „Фрогнюз” той разкрива част от схемата за продажба на шофьорски книжки на неграмотни и неспособни лица, включително и на чужденци, които след това най-често отиват в Германия, Белгия, Франция, Испания, Италия, Скандинавските страни и Швейцария. Продават  се книжки дори на ислямски терористи.

Имам мого документи, които доказват това, но от няколко дни разполагам с убийствени документи и видеоматериали, които ще изпратя в съответните посолства. Мислех да ги дам и на прокуратурата и службите, но след размисъл се отказах. Материалите получих след анонимно обаждане на непозната дама.

Единият от купувачите се казва Принс Гидеон Боро и е доказан ислямист. Първите две явявания се оказват неуспешни за него, защото изпитващите са проявили съмнения за купен изпит и са го изгонили за агресивно държане. Затова третото му явяване не е в една от шестте „клиники” в София, където има монтирани микрокамери и микротелефонна връзка с „купувачите”. Третият път той е поставен под крилцето на криминално проявения директор на Агенцията Цветелин Цветанов в сградата на Агенцията, където от раз е взел/купил/ изпита срещу скромната сума от 4 000 лева. Това е станало вчера. Разполагам с изключителни доказателства за  това. Съвсем скоро, на 03.12.2015 г. изпит са си купили и Мохамад-Омър Ясер ал Нури и Илми Джемиле Ахмед. И тримата са заявили, че ще пътуват за Германия.

Съветвам Меркел да не излиза на улицата!

Във връзка с разприказвалото се криминално проявено лице Цветелин Цветанов ще кажа, че той съзнателно пропуска две много важни неща:

Първото е технологията на продажба на шофьорски книжки. Тя започва с прибирането на парите от съответното лице, упълномощено от криминално проявения Цветанов. Същият ден се фалшифицира т. нар. „Случаен избор” на изпитващ. Следва монтирането на камерите на определени места в стаята за изпит на тавана или в самия клиент-купувач. Изпитващият се прави на хахо и не санкционира купувача. Следва издаване на книжка и убийство или осакатяване на невинни граждани у нас или в чужбина.

Второто нещо е, че криминално проявеният Цветанов мълчи защо не следват проверки и санкции на тези, които участват в схемата. Самият той беше изхвърлен като директор на ДАИ/ДАЙ/-Плевен иманно за продажба на книжки, но криминално проявената председателка на Народното събрание и криминално проявеният министър Московски удрят едно рамо на Цветанов и дори го повишават. А повишението, както знаете, става за заслуги. Какви са те можете и сами да се досетите. Всичко това става при пълния пас на вече криминално проявения гл. прокурор Сотир Цацаров, криминално проявения премиер Бойко Борисов и криминално проявените служби за сигурност и борба с организираната престъпност.

Самият криминално проявен директор на Агенцията имаше възможност да даде на прокуратурата уличените в два доклада 19 служители от ДАИ/ДАЙ/-София. Но „тактично” не го направи. Това показва, че той е тръгнал надолу по лайнянате река на корупцията и престъпленията, от които годишно се избиват и осакатяват десетки хиляди невинни души. Не знам дали разбира, че реката се влива във море и то е съвсем близо. А там няма спасителни пояси. Има акули, косатки и отровни морски змии.

Няма да ви занимавам с историята на корупцията и създаването на  ОПГ „Продай шофьорска книжка-убий човек”, защото вече съм го правил многократно в блога си и съм го говорил по телевизиите.

Но съм много любопитен дали криминално проявените служби и криминално проявеният главен прокурор ще се самосезират за това, което съм написал. Силно се съмнявам в това, както и че някой от ОПГ-то и чадърите ще ме поканят в съда.

Щото аз съм готов да се срещнем там!




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738589
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031