Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 15:33 - КОГО ОБСЛУЖВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ВОДЕЩИ И ГЕНЕРАЛИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2571 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ГЕНЕРАЛИ В ЧУВАЛИ

Тези дни, покрай свалянето на руския СУ-24 медиите се отприщиха да взимат интервюта с разни генералчета, които по всевъзможен начин мътиха главите на българските граждани с някакви лични концепции за свалянето на аероплана.

Интересно е, че всички се хванаха за секундите. Не можело за 3-5-10-17 секунди пилотите да направят запитване до съответното лице, да получат съответната заповед и чак тогава да пуцат по самолета. Дори партийният секретар Михо Михов обясняваше надълго и нашироко как единият турски самолет трябвяло да мине пред руснака, за да го отклони от курса му и да го принуди да кацне. През това време вторият турски самолет трябвало да прихване руския СУ-24 и да го принуди да кацне. Ако беше пътнически самолет може и да е така, но тук става дума за боен самолет, нарушил чуждо въздушно пространство.

Такива дрънканици могат да бъдат казани само от дълбоко сбъркани хора. Да се надупиш пред руски самолет е възможно най-глупавото нещо. Защото руснакът хич няма да се замисли да отпере една ракета в задника на Ф-16, след което прави маневра и бяга в Сирия.

Михов дори не се сети да разбере кога е издадена заповедта на Давутоглу. Той си е измислил, че нещата стават така:

Руският самолет навлиза за 3 секунди над турска територия. Пилотът грабва мобилния телефон и звъни директно на Давутоглу. Удрят един лаф, пият по кафе и Давутоглу кандисва да бъде съборен руснака.

Такива глупости могат да влезат в главата само на един глупак-бивш партиен секретар. Защото още преди да излети двойката изтребители, се прави инструктаж и на него се обявява при какви обстоятелства как трябва да се действа, при това незабавно. Така заповедта на Давутоглу може да бъде дадена преди седмица, месец или два. До оттеглянето и, тя остава в сила. Ако и българските пилоти трябва да постъпват така, както казва Михов-жална ни майка!

Не бива да пренебрегваме и това, че руският самолет е прихванат от радарите още дълбоко в сирийска територия и както пилотите, така и на земята могат да разберат, че е възможно да наруши турското военно пространство. Това дава време да се направи съответното запитване предварително и да се получи заповед още преди руснакът да е нарушил въздушното пространство. Михов не зададе и въпроса какво е дирил там руснака и каква задача е изпълнявал.

Не съм адвокат на Турция, нито съм оплювач на руснаците. Просто Михов и останалите ме раздразниха силно с евтините си и глупави приказки. Яд ме е и на водещите, които показаха липсата на интелигентност и професионализъм. Не бива да се прави политика от всичко и най-вече от журналистиката. Достатъчно добре видяхме какво става от партийната „журналистика” с държавата и гражданите за последните 70 години.

Друг генерал-Кирчо Киров ме убеждаваше, че световна конспирация не съществува. Просто било смешно да си мислим, че може да има такова нещо.

Когато това го казва един конспиратор, при това дълго време работил за чуждо разузнаване, най-добре е да му теглиш една и да смениш канала. При това и сега не се знае за кого работи Кирчо Киров. При положение, че  същото това лице обича „безкористно” парите и най-вече тяхното количество не мога да си го представя да говори истината.

И отново ме подразни силно позицията на водещия. Той смята, че работата му е да клати глава одобрително и да се радва, че го показват по телевизията.

Водещи и генерали! Ще ви вързваме в чували!




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Един генерал пък издрънка следната
27.11.2015 17:00
идиотщина:"Руският самолет е нарушил не само руското въздушно пространство, но и турското." Направо се втрещих от тази тъпня...
цитирай
2. kkabakciev - Здравей, Кольо, как си? Не сме се чували и виждали от десетилетия
30.11.2015 10:56
Попаднах на ето това твое съобщение - и мнение.
"Вие си имате защитник. Това е Нели Куцкова. Тя ви е колежка и много ви обича и пази. Дръжте се за нея. Тя е адвокат на престъпността. Иначе е съдия. Ама повече е колежка, отколкото съдия. Нали искаше сами да си изчистите къщичката. Да запрята ръкави и да хваща метлата. Иначе ние ще я хванем и ще почнем от нея."
http://bosia/drugi/2011/02/01/sydebnata-sistema-otkazva-da-raboti-neli-kuckova-da-zapriata.677626
Но не разбрах много какво точно исках да кажеш.
Искам да те попитам: знаеш ли дали е вярно или не твърдението, че КУЦКОВА Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП И ПАРТИЕН СЕКРЕТАР?
И ще те помоля да прочетеш ето това:
kkabakciev/2015/11/blog-post
Може да погледнеш и във Фейсбук профила ми - Krasimir Kabakciev.
Имам много съобщения относно юридическия капацитет и морала на лицето Куцкова.
Благодаря ти предварително, и от името на онези - малцина или не, които искат истината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737825
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031