Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2015 14:29 - МОДЕЛЪТ "БОРИСОВ" В ДЕЙСТВИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.10.2015 14:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВСИЧКО ЗА ПРОДАН

Това заглавие имаше един великолепен филм на великия полски режисьор Анджей Вайда. Но в случая става дума за нещо изключително нагло, макар и ежедневие.
Тази сутрин по НТВ показаха журналистическо разследване в едно училище, където едно подставено лице иска от директора на училище да си купи диплома за основно образование, за да може да си изкара шофьорска книжка. Директорът охотно се съгласи, като най-педантично му обясни какво точно ще направи, а цялата работа ще струва 1100 лева.
Както е тръгнало, този директор върви към депутатски мандат.
Някой ще попита: "Как така?"
Отговорът е много лесен.
По същият начин депутат от ГЕРБ вече за трети път е Снежана Дукова. По времето, когато кмет на София беше сегашният премиер, а негов заместник по образование и култура беше сегашната кметица Фандъкова /Дани Дантелата/ Дукова беше назначена за директор на 140 СОУ. В периода 2005-2008 г. Дукова е издавала противозаконно дипломи, извършвала е поредица от нарушения и престъпления, които са доказани със съответните документи от страна на полиция, РИО- г. София и МОМН. За същия период се е сдобила с два апартамента и това също лесно може да се докаже. Диплома за средно образование е дала дри на зет си-Неделчо Груев.
Представете си как и кой се бори срещу издаването на фалшиви шофьорски книжки, получени с фалшиви дипломи за образование? Всички пищят заради един циганин от Самоков, който е кандидат за общински съветник и имал 7 присъди.
А ако съдът и прокуратурата бяха се докопали до Дукова? Дали ГЕРБ, воглаве с Буда Борисов нямаше да се озоват в килията  при Пиже?
В типичния си безотговорен и нагъл стил Фандъкова и Борисов укриват престъпленията на Снежана Дукова и си я дундуркат, защото е много послушничка. По същия начин Борисов, Цацаров, ДАНС и Б,чворова прикриват тежката корупция при издаването на книжки на неграмотни и хора без съответните умения, вследствие на което нас ни избиват по улици, пътища и тротоари.
И ето какво се получава:
Дукова издава срещу заплащане фалшива диплома за завършено образование. Неграмотникът отива в Министерството на транспорта и си купува шофьорска книжка. След това пали колата и тръгва по магистрала Хемус. В един тунел блъска друг един с купена книжка, а зад тях се нанизват още 50 коли.
Но ГЕРБ, Борисов, Московски, Б,чворова, Дукова и прочие политически отрепки пищят срещу гонките и шофьорите без книжки. Те дори нямат мъничко мозъчен мат,рял, за да зацепят, че тези, без книжките, нямат пари веднъж да отидат при Дукова да си купят диплома, а после при Московски да си купят книжки. Все пак 3-4 хил. лева не всеки циганин може да намери или открадне.
Оставам с впечатление, че именно заради недадените 3-4 хил. лева Буда Борисов е погнал тези, дето не си плащат.
Че в главата на Борисов е тъмно, празно и страшно е факт, но какво ли има в главите на тези, които го избират и подкрепят?



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11785454
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930