Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2015 13:45 - ОБХОДНИТЕ МАНЕВРИ НА ЕДИН ОБВИНЯЕМ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1363 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БОРИСОВ Е СЪГЛАСЕН ДА СЕ ПРОМЕНИ ВСИЧКО, ЗА ДА НЕ СЕ ПРОМЕНИ НИЩО

От вчерашните изказвания на Борисов и действията на МС и НС стана ясно, че това, което искам вече повече от година в някаква степен ще стане действителност.
Става дума за промяна на законодателството за автомобилния транспорт, подготвена набързо от МВР, МТИТС и МС.
За мен е ясно, че тези промени не се дължат на моя протест. Връзка има, но тя е вторична. Просто моите протести и сигнали отдавна са известни в европейските институции. Така натискът от моя страна към тях доведе до техния натиск върху управляващите и те реагираха веднага.
Реагираха веднага, но...!!!
Обвиненият от мен Борисов в панически пристъп да запази статуквото  и ОПГ за продажба на изпити, книжки и други индулгенции говори за всички причини за катастрофите и избиването  и осакатяването на българските граждани по пътищата, улиците и тротоарите, но не и за корупцията в МТИТС.
А именно корупцията е основната причина за катастрофите и избиването на българи.
В протокола на заседанието на МС няма да намерите и половин думичка за това. Няма да намерите имената на убиеца Московски, на убиеца Цветелин Цветанов и останалите дилъри на документи за избиване на хората. Тях обвиняемият Борисов старателно ги прикрива и пази, което показва категорично участието му на най-високо ниво в тази ОПГ.
Обвиняемият Борисов заляга изцяло на вторичния контрол на КАТ, но и думичка не казва за първичния контрол при издаване на документи за правоуправление на МПС и другите продажби.
В същото време паниката при приемане на проектозакони за промяната на Закона за движение по пътищата показва, че съм нацелил слабата точка на управлението на престъпната коалиция и персонално на всеки един участник от тях. Тук не трябва да забравяме и слонската намеса на Цачева, която суспендира конституцията, за да определи легитимния ми протест като "криминално деяние". Отказът да приеме решенията на съда показва както нейната въпиюща некадърност, така и комунистическото и терористично мислене.
Прочее, днес имах въззивно дело в СГС.
Не знам какъв ще бъде изхода, но трябва да ви кажа някои подробности около делото ми в СРС със съдия Виолета Парпулова и днешния състав на делото.
Оказа се, че т. нар. "случаен избор" на съдия в СРС не е бил между всичките 57 съдии от наказателната колегия на СРС, а само от 4 съдии. Те са подбрани така, че който и да се падне от тях-да бъда осъден. Това се нарича манипулация и противозаконна намеса в съдебния процес. Във всеки случай аз ще предприема необходимите стъпки да разкрия цялата схема.
В днешния процес се оказа, че вместо 12-ти състав на СГС, който гледа делото преди месец е заменен противозаконно с 6-ти. Това означава, че В СГС също има груба намеса, което доказва противозаконно и противоконституционно действие на съдебните и извънсъдебните власти. Председателят на съда, чието има засега не знам се опита да ми отнеме думата, когато обясних позицията си по отношение на избиването и осакатяването на български граждани, вследствие на действията на ОПГ при МТИТС, ръководена и прикривана от обвиняемия Борисов. Председателят на съда изрече изключително глупавата фраза, че правя политическа пропаганда и започна нервно да тропа с пръсти по масата. Това е достатъчно да се разбере, че той явно е обвързан с ГЕРБ и е получил задача да ме осъдят по един Указ, който отдавна трябваше да бъде изхвърлен, защото от самото си създаване през декември 1963 е пряко следствие на едно секретно писмо на Хрушчов до Живков да бъдат съдени политически несъгласните по криминални текстове. Предвид приемането на решението на НС за признаване на комунистическия режим за престъпен, би трябвало и престъпните атрибути на този престъпн режим да бъдат незабавно изхвърлени. Такъв е и УБДХ. Написал съм писмо до президента и до Цачева по този повод, но засега отговор нямам, а и не очаквам.
Разбира, се, такива елементарни лица като Цачева и Борисов си мислят, че като ме осъдят по административно наказателно дело ще спечелят или ще се спасят от мен.
Опасявам се, че се самозалъгват. С действията и бездействията си те само повдигат по-високо истинския проблем, който ще стане обект на съдилища, който изобщо не зависят от тях и селските им тарикатлъци.
Паническите действия на обвиняемия Борисов и ОПГ-то му само засилват степента на престъпленията им и ги дезавуират пред закона и обществото. Те отдавна нямат добър ход и са в състояние на "цуг-цванг".
Но, както се видя, Борисов е толкова слаб шахматист, че и момичетата го бият!



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ТИПИЧНО В НЕГОВИЯТ СТИЛ.
01.10.2015 15:57
ИЗЗЕМВА ТИ ПРОТЕСТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743297
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031