Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2015 13:05 - ЦАЧЕВА ИЗВЪРШВА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДО СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ   office@judgesbg.org

ДО ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ

В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

ДО СЪЮЗА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКИАТА КОМИСИЯ

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Предвид избиването на български граждани по пътищата, улиците и тротоарите, преди повече от година започнах да сигнализирам  всички български и европейски институции, като ползвах автентични документи, които показват ясно и безспорно продажбата на свидетелства за правоуправление на МПС на необразовани и негодни за водачи български и чужди граждани. Изминаха повече от 8 месеца, но не получих никакъв отговор от българските институции и не забелязах някакво движение на прокуратурата, изпълнителната власт в лицето на МВР и службите и на депутатите в Народното събрание. На 15 май написах писмо до парламентарните групи в НС, в което ги сигнализирах, че избиването на български граждани продължава, а не се взимат никакви мерки за прекратяването на този геноцид, следствие на противозаконна продажба на документи за правоуправление от ОПГ в МТИТС. Изявих желание да се срещна с тях и да ги запозная с автентични документи, доказващи тези престъпления. Получих категоричен отказ да бъда допуснат в Парламента без мотиви от председателя на НС Цецка Цачева.

Това ме принуди да променя формата на протест, като започнах да замерям депутатите с развалени домати и яйца, тъй като убийствата по пътищата продължават с нарастваща сила. Предупредих ги и им дадох възможност да се срещнем и изясним. Покана не последва и аз преминах на 29 май т. г. в действие. Бях арестуван и отведен в РУП, а след това и в съда. С решение на НАХД № 8547 на председателя на 104 състав при СРС съдия Георгиев бях признат за невиновен, а протестът ми бе уважен като легитимен.

Продължих ежеседмично да ги замерям с развалени домати до края на работната сесия на 31 юли т. г. Тогава отново бях арестуван и отведен в РУП и СРС. С решение на НАХД № 13 201 от председателя на 102 състав съдия Василев бях отново категорично оправдан, а гражданският ми протест отново бе определен като напълно легитимен.

След тази дата многократно съм арестуван отново, като ми се повдигаха обвинения по чл. 325, ал. 1 от НК и УДБХ /Указ за борба с дребното хулиганство/, който е създаден през 1963 и е изцяло в духа на комунистическите репресии. Въпреки решението на ЕП и нашето Народно събрание за обявяване на комунистическия режим за престъпен, този указ и до сега се ползва за съдене на български граждани.

На 9-ти септември т. г. председателят на НС Цецка Цачева и председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов привикват зам. министъра на вътрешните работи и техен съпартиец Ципов, за да потърсят извънсъдебни  начини за разправа с мен или да окажат натиск на прокуратурата и съда да бъда осъден. Ето и дописката на В. „Дума” по този повод:

„Цачева привика зам. вътрешен министър заради доматите срещу депутатите.
Мила Христова
в. Дума 10. Септември 2015 , брой: 209
Как да бъде прекратено обстрелването на депутатите с домати и други зеленчуци обсъждаха вчера в парламента председателят на Народното събрание Цецка Цачева, председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и зам. вътрешният министър Красимир Ципов. Това стана, след като за пореден ден група от десетина младежи, предвождани от Николай Колев-Босия, посрещна народните представители с домати, яйца и лук. Бързо пристигнаха и части на полицията, за да спестят унижението на народните представители, но протестиращите продължиха с обстрела.
 За да се прекрати с "атаката", органите на реда поискаха личните документи за проверка на младежите, които отказаха да се легитимират пред полицаите. В крайна сметка в кола на жандармерията беше отведен Манол Глишев, известен с това, че преди месеци изписа с надписи паметника на Съветската армия. Депутатът Петър Петров от Патриотичния фронт, опитал се да заговори протестиращите, беше изцапан при "престрелката".
Припомняме, че Босия вече бе арестуван за "нападенията" над парламента и дори му бе наложена глоба от 500 лв. за дребно хулиганство.“

В дописката има много неточности и откровени лъжи за мен, но фактът на срещата е отразен. Държа да ви кажа, че нямам влязла в сила присъда и публикацията, че съм глобен категорично не отговаря на истината. Важното е, че е създадена ОПГ /Организирана престъпна група/ за противозаконен натиск върху съдебната система.

Последва ново, откровено противоконституционно изказване на председателя на НС Цецка Цачева

„За разлика от представителя на българското правосъдие, за мен това не е акт на протест, а е криминално проявено деяние и с удовлетворение споделям, че има досъдебно производство с възможност да приключи в съдебна фаза като наказателно производство срещу главния инициатор на този символичен „протест” и някои негови последователи”

Това преля чашата на търпението ми и затова се обръщам към вас да вземете незабавно отношение към тези факти и особено към изказването на Цецка Цачева, което е открита форма на тежко нарушение на законите и Конституцията и показва опит за изземване на съдебните функции от председателя на Народното събрание. Удовлетворението и идва най-вече от това, че без случайно разпределение е наредено на прокурор Нейчева от СРП да повдигне обвинение към мен и моите съмишленици за нещо, което двукратно е определено като легитимен граждански протест и липса на състав на престъпление и административно нарушение.

Цачева е толкова безкритична и нагла, че слага собствените си идеи и действия над закона, което задължително трябва да бъде осъдено, за да не се стига до пълен хаос в страната. Главният прокурор трябва да се самосезира и да поиска имунитета и, защото нейните думи и действия я правят укривател и съучастник в изключително тежки престъпления, свързани с живота и здравето на български граждани.

Разчитам, че ще реагирате бързо и ще ме информирате дали смятате да предприемете стъпки за прекратяването на тежката корупция в МТИТС, вследствие на което годишно се избиват и осакатяват десетки хиляди български граждани.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787032
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930