Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2015 11:25 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ ЕС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2737 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ДЪРЖАВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС ЧРЕЗ ПОСОЛСТВАТА ИМ

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС,

Казвам се Николай Колев-Босия и съм поет, писател и журналист на свободна практика. На 64 години съм и през съзнателния си живот съм бил активен гражданин. Вероятно доста ваши съотечественици ме знаят, но това в случая няма особено значение.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Съжалявам, че трябва да ви съобщя нелицеприятни факти за това, което става у нас напоследък, но т в някаква степен се отнася и за вашите граждани, защото са поставени под риск от осакатяване или смърт при автомобилна катастрофа независимо дали се намират у нас, във вашите държави или в трети страни.

Казвам това с огорчение, че моята държава в лицето на сегашното и предишни престъпни управления системно организират и използват тежки корупционни схеми, следствие на които продават на необразовани и неподходящи за водачи на автомобили документи за правоуправление. Резултатът е хиляди избити и осакатени български и чужди граждани. Вероятно част от вас знаят, че през 2011 г. по тези причини беше изхвърлен и даден на прокурор бившия министър на транспорта Александър Цветков и негови заместници и подчинени. Държа да ви кажа, че следствието срещу него беше тихомълком прекратено от „гнилите ябълки” в съдебната ни система, както ги нарече френския посланик у нас и бе подкрепен и от други негови колеги от страните на ЕС. Вместо това прокуратурата, следствието, МВР, ДАНС и съдът се използват за гонания на тези, които разкриват престъпните схеми.

Лично аз имам информация за продажба на такива документи за правоуправление, включително и на товарни автомобили на граждани от Германия, Белгия, Италия, Швеция, Холандия и Испания. Това означава, че вашите граждани са застрашени както от български водачи на МПС, така и от ваши граждани, закупили си противозаконно документи за правоуправление у нас. В този смисъл съм учуден от начина, по който приемате тези факти безкритично.

Съжалявам, че трябва да го направя, но приемайки наши политици и управленци вие придавате легитимност на една държавна организирана престъпна група, като подлагате на риск вашите собствени граждани, за да използвате за някакви свои или държавни цели зависимостта на нашите политици, извършвали и извършващи тежки престъпления. Това се отнася особено за г-жа Меркел и г-н Жан-Клод Юнкер, които открито парадират с приятелството си с българския премиер Бойко Борисов. Това „приятелство” води до тежки последици за всички български граждани, а също и за вашите граждани. Ако вашите граждани знаеха за българския премиер това, което вие знаете за него едва ли биха ви приели безкритично и избрали за следващ мандат.  Това трябва да имате предвид, защото съм в състояние да използвам достатъчно добре интернет пространството и медиите във вашите страни, за да ги уведомя за това, което вие знаете от годишните доклади на посолства у нас и от службите ви за сигурност. Достатъчно е да разпространя тези писма до вашите посолства, които аз и моите съмишленици са изпратили и ще разберете, че така не може повече да продължава.

Българският т. нар. „Преход към демокрация” е дълбоко погрешен и дирижиран от бившите български тоталитарни управленци, както и от определени сили, работещи за Кремъл. Вследствие на това България е превърната в една мафиотска структура, която владее законодателната, изпълнителната, съдебната и медийна власти. Това се вижда с просто око и е неприемливо да си затваряте очите и да поддържате един политически тумор, който рано или късно ще зарази и вашите държави, ако продължавате да го приемате безкритично. Тогава отговорността ще бъде изцяло ваша и ще бъдете заставени да отговаряте пред закона и морала на вашите граждански общества.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Ще ви представя накратко това, което се случва с мен в събствената ми държава през последните години, месеци и дни, за да си направите съответните изводи относно състоянието, действията и бездействието на всички власти у нас. Оттам-нататък действайте така, както ви повеляват вашите и европейски закони и директиви и обществения морал.

Благодаря ви за търпението.

Ето и текста ми. Същият е изпратен до президента на република България и с леки промени до Главния прокурор:

На 20 ноември 2012 г. предупредих 6 институции, че не си вършат работата и не изпълняват задълженията си и клетвата си да работят за благото на народа. Те съзнателно нарушават законите и обществения морал и нямат място, в този си вид ,в управлението на страната, раздаване на справедливост и информиране на нацията за това, което става у нас и по света. Тези институции бяха:

Народно събрание

Президентство

Правителство

Съдебна система

БНТ

БНР

В предупредителното си писмо до тях им дадох възможност да се запознаят с аргументите ми и да ме поканят на разговор, за да покажат контрааргументите си. Те не реагираха по никакъв начин и тогава, според предупреждението си, взех шест развалени домата и отидох да ги замеря с тях. Още при първиото хвърляне по НС бях арестуван и обвинен в хулиганство по чл. 325 от НК. Съдът, обаче, не даде ход на делото поради липса на състав на престъпление, с което ме оправда напълно. Прокуратурата дори не обжалва решението, което показва, че те са знаели, че то е правилно и единствено.

На 9 септември 2013 отново бях арестуван. Този път за боядисване на един паметник, който в правния свят не съществува поради решение на СОС да бъде демонтиран. Отново написах предварително писма до СОС, кмета и МВР, за да им дам възможност да реагират и ме поканят на разговор и аргументират евентуалното си несъгласие. Отново определих ден и час, когато ще отида и ще го боядисам.

Отново бях арестуван и даден на съд за хулиганство по чл. 325 от НК. Този път прокуратурата  отказа да повдигне обвинение.

Преди година се запознах с множество документи, свързани с тежката корупция в МТИТС, относно издаването на документи за правоуправление на МПС срещу солидни суми, които се разпределят на горе и стигат до джобовете и партийните каси на управляващите. Запознах се и с отстраняването на министър Александър Цветков, неговия заместник Кичев, директори, заместници и други служители на ДАИ. Това става под натиска на няколко посолства на държави от ЕС, на чиито граждани ДАИ също е продавала документи за правоправление. Срещу част от отстранените, воглаве с министър Цветков в продължение на 3 години се води проформа прокурорска проверка, която тихомълком се прекратява, а следствените са назначени на постове, където текат значителни парични потоци. Само за справка ще ви кажа, че бившият министър Цветков е директор на бившето ГУСВ, бившият директор на ДАИ Симеон Арнаудов е директор на „Център за градска мобилност” при столична община, а неговият заместник Анастас Тодоров е директор на „Софийски имоти”. В същото време основният разобличител на тази престъпна организирана група-инж. Иво Кръстев /неприет от вас по неизвестни съображения/ три пъти бе уволняван и три пъти ВАС го възстановява на работа. Особено наглото и унизителното при уволненията е, че в рамките на една минута той получава възстановяване на работа и поредното уволнение. На 15 май т. г. той отново беше уволнен, но поради шума, който се вдигна бе незабавно възстановен.

В продължение на 8 месеца писах сигнали и прилагах към тях документи за престъпленията в МТИТС до всички държавни институции, които имат отношение към този изключително тежък проблем, вследствие на което се избиват и осакатяват невинни български граждани-Главен прокурор, министър-председател, министър на транспорта, МВР, ДАНС, медии и вас. Вместо да се предприемат незабавни мерки срещу организираната престъпна група от държавни служители, действията и бездействията се насочиха срещу мен. За да мога да стигна до съда нарекох открито в ефир Главния прокурор Главен престъпник! Министър Московски-убиец на български граждани а министър-председателя-съучастник в убийството на български граждани!

Нулев резултат!

Нито един от тях не ме е дал на прокуратура и съд. Защото знаят, че в съда аз ще спечеля делото и ще докажа, че те са именно такива!

С това конвенционалните средства за протест приключиха и аз бях принуден да премина към гражданско неподчинение, за да спра избиването на българи по улиците, тротоарите и пътищата!

На 15 май 2015 г.  написах писма до всички парламентарни групи в НС, в което протестирах против пълното мълчание и всеобщо бездействие на депутатите относно тежката корупция в изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” при МТИТС, вследствие на което се избиват хиляди невинни български граждани по улиците, тротоарите и пътищата, а десетки хиляди са осакатени. Дадох им срок до 29 май, за да ме поканят да ги запозная с документите, с които разполагам. От 25 до 29 май бях занесъл всички документи пред НС, за да могат депутатите да се запознаят с тях.

Не дойде нито един, а председателят на Народното събрание без мотиви ми забрани да влизам ва НС!

На 29 май сутринта отидох до служебния вход на НС и замерих с развалени домати и яйца депутатите.

Отново бях арестуван и обвинен по чл. 325 от НК. Тъй като съдът отказа да приеме това обвинение, още същия ден ме обвниха по Указа за борба с дребното хулиганство /УБДХ/. Този Указ е приет през декември 1963 г., за да може тогавашната власт да се саморазправя с несъгласните с тогавашния режим. Този Указ съществува и сега и го използват като тояга за всеки, който прави опити да протестира срещу лошото управление, всеобщата корумпирана и унижаваща българските граждани законодателна, административна и съдебна системи. Този Указ вашите предшественици и вие съзнателно не денонсирахте, за да може да се ползва за създаване на страх и ужас у българските граждани. Този Указ противоречи на решението на ЕП и на решението на НС за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Ваша е вината, че той съществува и се използвапо същия начин, както и тогава!

Ваша!

Съдът, обаче, с решение НАХД № 8547/2015 г.  ме оправда напълно и призна гражданския ми протест за легитимен, както и формата ми на протест.

На 31 юли отново бях арестуван по същите причини. Отново направиха опит да ми повдигнат обвинение по чл. 325 от НК и след като прокурорът отказа да го подкрепи, незабавно се премина към вашия скъп УБДХ. Съдът отново призна протеста ми за легитимен. С решение № 13 201/2015 г. бях напълно оневинен.

Въпреки това, изпълнителната власт в лицето на министъра на МВР и министър-председателя продължиха системния тормоз над мен и продължиха да повдигат обвинения към мен, като грубо погазиха дотогавашните решения на съда. Нещо повече, те организираха зависими и дълбоко неморални лица от съдебната система и МВР, за да могат да ме осъдят на всяка цена!

На 2 септември отново бях арестуван заедно със съмишленика ми Вихрен Михайлов. Повдигнатото обвинение по чл. 325 от НК не беше подкрепено от прокурора и ние отново бяхме освободени.

На 3 септември т. г. отново бях задържан. Опитът да бъде повдигнато обвинение по чл. 325 от НК отново беше безуспешен и отново се мина на вариант УБДХ. Този път в един напълно опорочен съдебен процес, в който правата ми бяха тотално погазени от съдия Виолета Парпулова, която, по всяка вероятност, е била назначена да ме съди, а не е избрана по законния начин при случайно разпределение. В разрез с правото и всички предишни решения по същия казус тя ме осъди на максималната присъда-глоба от 500 лева. Обжалването е на 15 септември 2015 г. от 10 ч. в СГС.

На 9 септември отново бях задържан с още четирима мои поддръжници. Странно защо от общо 13 човека, които протестираха по един и същи начин, арестувани бяхме само петима. Повдигнато ни беше поредното монтирано обвинение от прокурор Нейчева от СРП, която също не е разпределена според закона.

Стигна се дотам, че започнах да получавам съдебната си кореспонденция на адреса на Първо РУП-София, което е уникално!

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Вие сте запознати от мен и от писмата на инж. Иво Кръстев за противозаконната и криминална продажба на документи за правоуправление на МПС. Вие сте запознати и с многобройните ми арести. До вас съм изпратил 5 /пет/ броя писма с предложение да се срещнем и да ви обясня за моя план за нормализиране на държавата и обществото ни. Не съм получил нито един отговор от вас досега, нито съм поканен на среща. Това може да бъде тълкувано само по един начин-че вие не се държите като държавен глава и и сте пристъпили клетвата си. Не очаквам от вас да постъпите според закона и обществения морал и да ме поканите да разговаряме по въпросите, които съм повдигал, повдигам и сега.

Аз съм на 64 години и целият ми съзнателен живот е минал в открита борба с тоталитарния комунистически режим и постототалитарния комунистически преход. Аз не съм забравил, че вие сте били активен член на БКП и тогавашният модел на управление е част от мирогледа ви. Знам и колко трудно, а често и невъзможно е човек да се промени, особено когато има власт.

Страдам от множество хронични заболявания и тормозът върху мен, който продължава вече десетки години кога по-бавно, а напоследък и по-бързо ме убива. Имам прекаран инфаркт, хипертония, диабет, шипове в гръбнака, тежка форма на псориазис и други болести. При всичките ми арести кръвното ми беше не по-ниско от 180/110. Държа да ви припомня, че при същото кръвно налягане лицето Бойко Борисов-министър председател на България преди 3 години беше закаран през нощта в Правителствена болница на лечение, а мен ме държат в ареста. Може би, за да си сменим скоро местата?

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Това което съм написал не е само за вас. Съзнателно съм го направил открито за всички, за да знаете, че съм изчерпил всички конвенционални средства за общуване с вас. Не очаквам нищо добро за българското общество от оставането ви на власт. По-честно и по-добре е да си подадете незабавно оставката, поради интелектуална и морална невъзможност да изпълнявате длъжността на държавен глава.

От 15 септември вие ставате легитимна мишена за моите развалени домати и яйца!

11 септември 2015 г. София                                                                Николай Колев-Босия





Гласувай:
4



1. appen13 - Браво Босичкия ! Най-после разбра кой плаща на туземната администрация
11.09.2015 12:12
Поздравления Босичкия, по-добре късно отколкото никога да ти дойде акъла ! Най-после разбра кой е наел и кой плаща на туземната администрация в евро-германското колониално гау"България" и кой взема решенията.
Уви, никой няма да ти обърне внимание. Нали знаеш, че туземната прислуга трябва да се пази.
цитирай
2. bosia - до апенчо
11.09.2015 12:56
Апенчо, познавам системата отлично. Просто трябва да ги провокираш, за да сгрешат. Сега са осрани до ушите и мога да ги атакувам открито. На всичко отгоре имам достъп до водещи медии в Европа и други държави. Тове вече не е битка, това е обезкостяване.
Те приключват до тук. Проблемът е да не допуснем следващите да са същите.
Много емоционално подхождате и това е вашата грешка. Трябва време, стратегия и точност.
цитирай
3. shtaparov - Е, Българския президент можеш да го ...
12.09.2015 12:06
Е,Българския президент можеш да го пощадиш- той не е чужденец нито комуносоциалист,не е предател на Българщината и при силно ограничените му правомощия прави каквото може. Друго беше ако бяхме президентска република и той отговаряше за всичко,но си затваряше очите- тогава нямаше проблеми да действаш по указания неформален начин. Но при сегашните условия той е един Български държавен глава,което го прави чрез поста му директен наследник на великите императори Кубрат,Аспарух,Крум и Симеон! Затова,уважаеми г-н Колев,заради тяхната величава памет те моля да не употребяваш такова отношение към който и да било Български държавен глава,щом той е Българин а не чужденец,доказан чуждестранен агент или комуносоциалист. Желая здраве и късмет!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740915
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031