Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2015 09:26 - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРЕЗИДЕНТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1629 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.09.2015 07:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

На 20 ноември 2012 г. предупредих 6 институции, че не си вършат работата и не изпълняват задълженията си и клетвата си да работят за благото на народа. Те съзнателно нарушават законите и обществения морал и нямат място, в този си вид ,в управлението на страната, раздаване на справедливост и информиране на нацията за това, което става у нас и по света. Тези институции бяха:

Народно събрание

Президентство

Правителство

Съдебна система

БНТ

БНР

В предупредителното си писмо до тях им дадох възможност да се запознаят с аргументите ми и да ме поканят на разговор, за да покажат контрааргументите си. Те не реагираха по никакъв начин и тогава, според предупреждението си, взех шест развалени домата и отидох да ги замеря с тях. Още при първиото хвърляне по НС бях арестуван и обвинен в хулиганство по чл. 325 от НК. Съдът, обаче, не даде ход на делото поради липса на състав на престъпление, с което ме оправда напълно. Прокуратурата дори не обжалва решението, което показва, че те са знаели, че то е правилно и единствено.

На 9 септември 2013 отново бях арестуван. Този път за боядисване на един паметник, който в правния свят не съществува поради решение на СОС да бъде демонтиран. Отново написах предварително писма до СОС, кмета и МВР, за да им дам възможност да реагират и ме поканят на разговор и аргументират евентуалното си несъгласие. Отново определих ден и час, когато ще отида и ще го боядисам.

Отново бях арестуван и даден на съд за хулиганство по чл. 325 от НК. Този път прокуратурата  отказа да повдигне обвинение.

Преди година се запознах с множество документи, свързани с тежката корупция в МТИТС, относно издаването на документи за правоуправление на МПС срещу солидни суми, които се разпределят на горе и стигат до джобовете и партийните каси на управляващите. Запознах се и с отстраняването на министър Александър Цветков, неговия заместник Кичев, директори, заместници и други служители на ДАИ. Това става под натиска на няколко посолства на държави от ЕС, на чиито граждани ДАИ също е продавала документи за правоуправление. Срещу част от отстранените, воглаве с министър Цветков в продължение на 3 години се води проформа прокурорска проверка, която тихомълком се прекратява, а следствените са назначени на постове, където текат значителни парични потоци. Само за справка ще ви кажа, че бившият министър Цветков е директор на бившето ГУСВ, бившият директор на ДАИ Симеон Арнаудов е директор на „Център за градска мобилност” при столична община, а неговият заместник Анастас Тодоров е директор на „Софийски имоти”. В същото време основният разобличител на тази престъпна организирана група-инж. Иво Кръстев /неприет от вас по неизвестни съображения/ три пъти бе уволняван и три пъти ВАС го възстановява на работа. Особено наглото и унизителното при уволненията е, че в рамките на една минута той получава възстановяване на работа и поредното уволнение. На 15 май т. г. той отново беше уволнен, но поради шума, който се вдигна бе незабавно възстановен.

В продължение на 8 месеца писах сигнали и прилагах към тях документи за престъпленията в МТИТС до всички държавни институции, които имат отношение към този изключително тежък проблем, вследствие на което се избиват и осакатяват невинни български граждани-Главен прокурор, министър-председател, министър на транспорта, МВР, ДАНС, медии и вас. Вместо да се предприемат незабавни мерки срещу организираната престъпна група от държавни служители, действията и бездействията се насочиха срещу мен. За да мога да стигна до съда нарекох открито в ефир Главния прокурор Главен престъпник! Министър Московски-убиец на български граждани а министър-председателя-съучастник в убийството на български граждани!

Нулев резултат!

Нито един от тях не ме е дал на прокуратура и съд. Защото знаят, че в съда аз ще спечеля делото и ще докажа, че те са именно такива!

С това конвенционалните средства за протест приключиха и аз бях принуден да премина към гражданско неподчинение, за да спра избиването на българи по улиците, тротоарите и пътищата!

На 15 май 2015 г.  написах писма до всички парламентарни групи в НС, в което протестирах против пълното мълчание и всеобщо бездействие на депутатите относно тежката корупция в изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” при МТИТС, вследствие на което се избиват хиляди невинни български граждани по улиците, тротоарите и пътищата, а десетки хиляди са осакатени. Дадох им срок до 29 май, за да ме поканят да ги запозная с документите, с които разполагам. От 25 до 29 май бях занесъл всички документи пред НС, за да могат депутатите да се запознаят с тях.

Не дойде нито един, а председателят на Народното събрание без мотиви ми забрани да влизам ва НС!

На 29 май сутринта отидох до служебния вход на НС и замерих с развалени домати и яйца депутатите.

Отново бях арестуван и обвинен по чл. 325 от НК. Тъй като съдът отказа да приеме това обвинение, още същия ден ме обвниха по Указа за борба с дребното хулиганство /УБДХ/. Този Указ е приет през декември 1963 г., за да може тогавашната власт да се саморазправя с несъгласните с тогавашния режим. Този Указ съществува и сега и го използват като тояга за всеки, който прави опити да протестира срещу лошото управление, всеобщата корумпирана и унижаваща българските граждани законодателна, административна и съдебна системи. Този Указ вашите предшественици и вие съзнателно не денонсирахте, за да може да се ползва за създаване на страх и ужас у българските граждани. Този Указ противоречи на решението на ЕП и на решението на НС за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Ваша е вината, че той съществува и се използвапо същия начин, както и тогава!

Ваша!

Съдът, обаче, с решение НАХД № 8547/2015 г.  ме оправда напълно и призна гражданския ми протест за легитимен, както и формата ми на протест.

На 31 юли отново бях арестуван по същите причини. Отново направиха опит да ми повдигнат обвинение по чл. 325 от НК и след като прокурорът отказа да го подкрепи, незабавно се премина към вашия скъп УБДХ. Съдът отново призна протеста ми за легитимен. С решение № 13 201/2015 г. бях напълно оневинен.

Въпреки това, изпълнителната власт в лицето на министъра на МВР и министър-председателя продължиха системния тормоз над мен и продължиха да повдигат обвинения към мен, като грубо погазиха дотогавашните решения на съда. Нещо повече, те организираха зависими и дълбоко неморални лица от съдебната система и МВР, за да могат да ме осъдят на всяка цена!

На 2 септември отново бях арестуван заедно със съмишленика ми Вихрен Михайлов. Повдигнатото обвинение по чл. 325 от НК не беше подкрепено от прокурора и ние отново бяхме освободени.

На 3 септември т. г. отново бях задържан. Опитът да бъде повдигнато обвинение по чл. 325 от НК отново беше безуспешен и отново се мина на вариант УБДХ. Този път в един напълно опорочен съдебен процес, в който правата ми бяха тотално погазени от съдия Виолета Парпулова, която, по всяка вероятност, е била назначена да ме съди, а не е избрана по законния начин при случайно разпределение. В разрез с правото и всички предишни решения по същия казус тя ме осъди на максималната присъда-глоба от 500 лева. Обжалването е на 15 септември 2015 г. от 10 ч. в СГС.

На 9 септември отново бях задържан с още четирима мои поддръжници. Странно защо от общо 13 човека, които протестираха по един и същи начин, арестувани бяхме само петима. Повдигнато ни беше поредното монтирано обвинение от прокурор Нейчева от СРП, която също не е разпределена според закона.

Стигна се дотам, че започнах да получавам съдебната си кореспонденция на адреса на Първо РУП-София, което е уникално!

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Вие сте запознати от мен и от писмата на инж. Иво Кръстев за противозаконната и криминална продажба на документи за правоуправление на МПС. Вие сте запознати и с многобройните ми арести. До вас съм изпратил 5 /пет/ броя писма с предложение да се срещнем и да ви обясня за моя план за нормализиране на държавата и обществото ни. Не съм получил нито един отговор от вас досега, нито съм поканен на среща. Това може да бъде тълкувано само по един начин-че вие не се държите като държавен глава и и сте пристъпили клетвата си. Не очаквам от вас да постъпите според закона и обществения морал и да ме поканите да разговаряме по въпросите, които съм повдигал, повдигам и сега.

Аз съм на 64 години и целият ми съзнателен живот е минал в открита борба с тоталитарния комунистически режим и постототалитарния комунистически преход. Аз не съм забравил, че вие сте били активен член на БКП и тогавашният модел на управление е част от мирогледа ви. Знам и колко трудно, а често и невъзможно е човек да се промени, особено когато има власт.

Страдам от множество хронични заболявания и тормозът върху мен, който продължава вече десетки години кога по-бавно, а напоследък и по-бързо ме убива. Имам прекаран инфаркт, хипертония, диабет, шипове в гръбнака, тежка форма на псориазис и други болести. При всичките ми арести кръвното ми беше не по-ниско от 180/110. Държа да ви припомня, че при същото кръвно налягане лицето Бойко Борисов-министър председател на България преди 3 години беше закаран през нощта в Правителствена болница на лечение, а мен ме държат в ареста. Може би, за да си сменим скоро местата?

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Това което съм написал не е само за вас. Съзнателно съм го направил открито за всички, за да знаете, че съм изчерпил всички конвенционални средства за общуване с вас. Не очаквам нищо добро за българското общество от оставането ви на власт. По-честно и по-добре е да си подадете незабавно оставката, поради интелектуална и морална невъзможност да изпълнявате длъжността на държавен глава.

От 15 септември вие ставате легитимна мишена за моите развалени домати и яйца!

11 септември 2015 г. София                                                                Николай Колев-Босия





Гласувай:
3



1. ravramov - Чест и почитания, г-н Колев!
11.09.2015 09:49
Това, което правите Вие, трябва да го прави масата от народа, но уви, тя предпочита да зяпа турски сапунки, да слуша порно-чалга, да псува по форумите, а когато дойдат избори да си продава гласа на престъпната олигархична върхушка.
Бог с Вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11794202
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930